КАК И С КАКВО ПЕРЕТЕ ПЕТНАТА ОТ ПЛОДОВЕ/ПЛОДОВИ СОКОВЕ ВЪРХУ ДРЕХИТЕ?????????
С Лок. Добър е, ползвала съм го аз за такива неща... понеже и майка му и тя доста се цапа, даже повече
Нико сякаш е по-добре, но тези два дни от ваксината насам ми се отели вола.
Отминава сякаш и отока, а и температура вече втори ден няма, но е толкова мрънкав и сърдит, че ми е тъжно да го гледам. През нощта на 2 пъти плака много и все едно без причина, но подозирам, че го е боляло нещо - дали си е налегнал ръчичката, или нещо друго не знам, но е много жален такъв
...естествено събуди и Рая, добре че баща му още не си беше легнал, иначе щяхме да сме будни всички посред нощ.
За отока много му помогна компрес с отвара от лайка. Изчаках хубаво да изстине и тогава наложих, че топлото още повече може да подуе. Та, ако на някой друг се случи детенцето да има оток и зачервяване може да опита и това. 
Виж той е друга бира - все едно с тези 2 деца някой ще ме вземе...ама мъжка му работа, какво да го правя. 

Иначе предполагам той като се отбие ще ги отделя двамата, но сега все още се чувстваме добре заедно и не ни пречи. 
Иначе имаме преносима кошарка, но нито Рая, нито Нико са спали в нея, освен през деня и до 6-7мия си месец на горното ниво, след това вече стои само за игра, ако решат да отидат в спалнята, или детската /местя я от едната стая в другата, че ми пречи понякога/. Та, вероятно като дойде бебето ще откриете и вашия оптимален вариант за спане. 

Ама пък ако се накапе - просто пера, за сега излизат. Или с мокри кърпи. Само петната от черните капки нямат махане 

Иначе през деня спи по веднъж на обяд по 1-3 часа!

. Ние като си търсихме торта за сватбата, бяха малко по-скъпи от останалите, които проверихме, сега не знам как е ситуацията, но пък наистина тортите им са прекрасни и изпипани до най-малкия детайл, а нашата беше и невероятна на вкус, нещо, което рядко се среща при сватбените торти, където обикновено се набляга повече на външния вид.
)
Докато яде му изваждам по една, той си ги напъхва - вече е много добър и много лесно улучва малката дупчица.
Смятайте какво още ме чака. Та и миенето на зъби е на много заден план.
. Мисля, че това че мога да го оставям веднъж седмично да спи у тях е моята награда за постоянното мрънкане нощем и буденето през час-два. Като чета как повечето дечица си спят през нощтта и съвсем ми се реве
най-болната ми тема.
. Най-хубавото от всичко беше, че за почерпката бяха запазили заседателната зала в един хотел. Не бяхме в ресторанта при туристите. Сервитьора обслужваше само нас, храната беше уникално поднесена, виното лекичко и вървеше добре. Бебето спа през цялото време. Останалите трима малчугана тичаха и крещяха на воля около масата. Нямаше къде да избягат, нито чужди хора на които да досаждат. Залата беше с климатик, та нито жегата нито комарите имаха възможност да развалят настроението ни. Имаше страхотна гледка към Царевец, а освен това изкарахме късмет да гледаме и шоуто звук и светлина. И за да не ни завиди някой имаше и две произшествия. Пред църквата паяка ни взе колата, а на връщане на майка ми и паднаха зъбите, абе най-много тя пострада от цялото пътуване.
. Аз не се сещам от сок да са оставали невъзможни петна, освен от моркови, ама тогава решението е просто - дава се сок от моркови само като е с дреха, предназначена за лекьосване
Та, реших, че няма да се остави да я уморя от глад и като вземе да се опъва на харана и да стиска уста я оставям...Все някога ще прояде (надявам се!) и се моля това да е правилният подход!