За спането - откакто си спи в неговата стая, се родих. Преди пробвах - да спи при мен на леглото (и аз като Жени много обичам да гушкам и милвам), да спи до мен на неговото си легло - еми не става. По цяла нощ мрън-мрън-мрън и ме търси. Нито аз се наспивах, нито той. Мъж ми се беше изнесъл в хола - еми не ми хареса така
След това започнах да го взимам при нас след кърменето в 6 - еми пак не става - от 6 до 8 се върти и ни блъска, нон-стоп. Та сега - кърмим се за 85 сек в неговата стая в 6 и си го връщам в неговото креватче да си доспи, та и аз (докъм 8 ).Като сме на почивка, уж да не мъкна креватче, спи при мен - уф, голяма мъка...
За ревността - не ревнувам, никога никого не съм ревнувала... ама и няма от какво, то "любовницата" е вкъщи (лаптопа). Ама и аз като Лече - имало е периоди, в които много се дразнех (а и все още понякога се дразня) като всяка свободна минута е пред този комп...

И съответно- как се намира детегледачка? предполагам с препоръка от някого, но като не знам някой да ползва такава, как става?!