С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 158
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Харесаха ми въпросите, та да се включа Simple Smile

За спането - откакто си спи в неговата стая, се родих. Преди пробвах - да спи при мен на леглото (и аз като Жени много обичам да гушкам и милвам), да спи до мен на неговото си легло - еми не става. По цяла нощ мрън-мрън-мрън и ме търси. Нито аз се наспивах, нито той. Мъж ми се беше изнесъл в хола - еми не ми хареса така  Crossing Arms Crossing Arms След това започнах да го взимам при нас след кърменето в 6 - еми пак не става - от 6 до 8 се върти и ни блъска, нон-стоп. Та сега - кърмим се за 85 сек в неговата стая в 6 и си го връщам в неговото креватче да си доспи, та и аз (докъм 8 ).

Като сме на почивка, уж да не мъкна креватче, спи при мен - уф, голяма мъка...

За ревността - не ревнувам, никога никого не съм ревнувала... ама и няма от какво, то "любовницата" е вкъщи (лаптопа). Ама и аз като Лече - имало е периоди, в които много се дразнех (а и все още понякога се дразня) като всяка свободна минута е пред този комп...

# 121

Женка, какво те е затерзало сега, че питаш за ревност..

Аз не ревнувам, но и моя мъж не ми дава и не ми е давал поводи никога. Той също не ме тормози с ревност и това ми дава страшно спокойствие и свобода  Heart Eyes

Спането при нас като часове е същото като при Женка- вечер заспива в 22, понякога се буди нощем да пие вода (предполагам около никненето на зъби), след това сутрин в 6.30 за мляко и след това спи до 7.30. Преди спеше повече след млякото в 6.30 спеше до 8.30, но..напоследък това се промени  Rolling Eyes
На мен ми тежи, защото никак не мога да ставам рано  Tired  Tired  Tired

Иначе от как сме в БГ спи в стаята при брат си, тоест отделно от мен. Ще видим как ще бъде като се приберем в Александрия, обаче, защото сутрин Габ става рано за училище, баща му го приготвя, а не ми се иска да будят и него  ooooh!

Джиджи, забравих да отразя Дани, страхотен е, иначе видях снимките. Но като ги видях се сетих, че ходихме там с Мушето, Даниели и Гери, отплеснах се и ...забравих  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Исках и аз да питам нещо- как вървят цените на детегледачките? Информативно питам за по-натам, за сега мога да разчитам на баба ми, но да мога да си направя сметката евентуално за други години като/ако се прибирам  Hug И съответно- как се намира детегледачка? предполагам с препоръка от някого, но като не знам някой да ползва такава, как става?!  Thinking

# 122
Нищо не ме е затерзало, Бубе Simple Smile Просто се присещах от подписа на Нелката напоследък. Обаче тя го изясни вече и така Simple Smile По анкетата - не ревнувам аз, нито мъжът ми. В началото на връзката ни, преди 14г Simple Smile е имало от двете страни по малко ревност - със и без причина. Но в рамките на 2-3г. мисля че си бяхме изчистили отношенията в тази посока.

# 123
За спането-от как се е родила Ина,спим трите на спалнята-Ева,Ина по средата и аз в другия край.
Кошарата е паметник,който скоро ще продам.
Когато Ева реши да спи в другата стая,при мъжа ми,се наспивам.Иначе-не,постоянно и двете са отгоре ми.Понякога ми писва,но после си припомням,че много скоро ще порастнат и никога повече няма да се върнат моментите,когато не мога да мръдна от бебешки крачета и момичешки ръчички.
Иначе,Ина продължава да суче по няколко пъти на нощ,отдавам го на това,че й растат зъби,но ще я видим тази работа...

Бисквитке,и на мен ника Шени много ми харесваше.

# 124

Момичета, спешна помощ ми трябва  Praynig

жената дето поръчвам тортите на децата, варненки знаят за какъв разкош става дума, заминава в чужбина (да се установяват) и Габ остава БЕЗ торта за РД партито, което му организирам всяка година преди да заминем  Confused  newsm45

Той е роден на 20 септември, но смятах да правя парти на 4-ти септ., да съберем приятелчетата му, да поиграят, да се повеселят..

та въпросът ми е към ВАРНЕНКИ:

Къде поръчате тортите, момичета?
харесал си е торта с две планети, не искам да го разочаровам

newsm45

# 125

Аз не ревнувам, но и моя мъж не ми дава и не ми е давал поводи никога. Той също не ме тормози с ревност и това ми дава страшно спокойствие и свобода  Heart Eyes

И при нас така...То нямаше и друг начин първите 3 години от връзката ни живяхме в различни градове, срещахме се или там където той работеше, улу където аз учех, или в родния ми град Simple Smile Признавам обаче, че обичам цялото му внимание да е фокусирано върху мен и детето не обичам някой/нещо друг/о освен нашите две прекрасни личности да го занимава Simple Smile
Друго не се сещам, освен че много ми е горещо ooooh!

# 126
  • София
Без бой си признавам, че не съм прочела последните страници, но все пак исках да се разпиша, преди да тръгна на моренце: Peace
 Утре рано сутрин тръгваме за кратка почивчица  в Лозенец и после обещавам да се включа адекватно! Peace Тези дни ми е доста натоварено- на работа ходя, багажи събирам и т.н. Днес изпратих Викито на прословутия лагер в Кранево- много се птритеснявам, защото в момента пътува с влак в тази жега-дано да няма инциденти!!! Praynig Peace
Бубе: Нядявам се, че вече сте добре? Колкото до тортите-жалко, че не си в София, тук те оправях веднага-дано някой да се включи с отговор! Hug
Бисквитка: Харесва ми да си си Бисквитка-звучи като нещо вкусно и отговаря на уменията ти bowuu
Нелка: Силно се надявам утре най-сетне да се видим на живо! HugЩе ти зъвнна като наближим! Peace
Гледам за ревности си говорите:Аз отдавна спрях да ревнувам, само по някога ме жегва нещо, но веднага го обуздавам-излишно е да се терзая, по-добре да употребя времето да си мисля как да го изненадам и да го накарам да не поглежда настрани! Peace Колкото до ММ-той е патологичен случай- никъде не ме пуска без него и изпитва панически ужас да не ме "открадне" някой- много ми е смешен, защото ако можеше да влезе в моята глава, щеше да знае, че му принадлежа, барабар с децата! Joy hahaha
За спането: От 10-тия месец на Маги ние с ММ си спим сами на легло и в стаята-ето това е моята формула за запазване на семейство  bowuu-нито мъжа ми се чувства изместен от децата, нито те имат нужда да се бутат с нас на едно легло-откакто отделихме Маги тя си спи възможно най-спокойно! Peace Hug Разбира се това не ми пречи да си я гушкам непрекъснато, просто нощите са подарени на ММ! Peace
Мариети: Мернах хубави новини-много, ама много се радвам за вас и се надявам от тук нататък да вървите само напред и нагоре!!! Hug
Тони: Надявам се, че Нико вече се е оправил от ваксината newsm78 PraynigГолямо гуш от нас!! Hug
Аз съм до тук за днес-целувам ви всички и до скоро момичета!!! Hug

# 127
Нищо не съм чела  Crazy Crazy, но мернах, че дискутирате ревностите - не е за мене това!  Naughty
 Първо, безкрайно ме мързи да ревнувам и някак си все намирам по-интересни занимания от това да се терзая Crazy, второ - ревността е отрова  Twisted Evil и трето - знам, че започна ли да ревнувам положението е "ОтидЕ коня У рЯката" - с две думи "Не на ревността!"  Stop

# 128
И аз да се включа по темите....

Спането при нас е 50/50.Спи в леглото си и по някое време го взимам при мен.Заспива към 9(днес даже 8.30) и се събужда около 8 и 8.30.На обяд спи 2-3 часа.Понякога повече,понякога по-малко.Мнооооого рядко по два пъти на ден.

Не ревнувам ММ.Не ми е давал повод.Той пък грам не е ревнив.

честно...нещо хич не ми се пише!
Обаче да се разпиша,че много черни точки ще ми се съберат Mr. Green

# 129
Добър вечер,  Hug

дискутирате ревносттаааа  Mr. Green, ми аз в началото на нашата връзка преди 5 години си ревнувах, даже стигнахме до там, ТОЙ да ме остави, ноооо ТЯ,т.е.  си взе поука, взе се в ръце иииии установих, че щом искам да бъда с този мъж, трябва да му имам доверие, да не говорим, че е моряк, няма го по няколко месеца в годината  Crazy
аа ии ТОЙ НЕЯ ревнуваше, ноооо и той вече стихна.... Crazy Mr. Green А бе разяснихме си отношенията и така сега си живеем спокойно от към тази гледна точка. Mr. Green
Лелее като се сетя, тази година на моя мъж му се събира 4 месеца (януари, юни, юли и декември евентуално) суша, останалото МОРЕ Rolling Eyes Crazy

За нас - мама на хапчета Сорбифер (желязо), Еди с едно боцнато краче (ваксина). Иначе сме си добре.

За спането - Еди беше маниак на тема "да спя при мама и тате (когато си беше тук)! Ноооо сам, абсолютно сам и без натиск от наша страна спря да идва при нас... В началото беше след 6 часа като си изпие млякото и да дойде, нооо бързо му мина и тоз мерак и сега си се ширяя в леглото.. Честно казано ми е едно такова шугаво и съм си взела да гушкам възглавницата на ММ  Rolling Eyes Mr. Green

# 130
  • Варна
Ех, че интересни теми са се заформили Simple Smile

За спането - спи си от ден първи сам в кошарата, може би 2-3 пъти да е спал при нас откакто се е родил. Преди като се събуждаше в 6 за кърмене си го вземах при мен и се гушкахме и спяхме до към 8-9, но сега вече се събужда в 7-8 и не ще да се гушка при мен, а да играе Laughing. Ако имахме възможност, щеше да е в отделна стая, за съжаление апартаментът ни е малък и засега спи в една стая с нас, но пък спи спокойно и непробудно, освен ако не го мъчат зъби /че даже и покрай зъбите по-скоро насън проплаква, 1-2 пъти е плакал нощем/, та въобще от липса на сън не се оплаквам, или по-точно липсата ми насън не е заради него, а заради многобройните ми задачи и работа, заради които понякога или стоя будна до късно, или ставам в 4-5.

За ревността - имахме един период във връзката, в който много се ревнувахме с ММ, но не е било без повод, просто сме заедно от много малки /17-18 годишни/, та като бяхме деца сме вършили глупости, заради които сме се ревнували и сме се следили даже /по-точно ММ ми следеше телефони, ICQ, мейли и какво ли не, аз неговите ги следях повече, за да му отмъстя за навлизането в личното пространство и мръсникът беше невинен Joy/, но след време улегнахме и спряхме да се тормозим за глупости.

За детегледачка във Варна и аз живо се интересувам, защото наистина трудно издържам сама, аз по-скоро искам някой да гледа малкия за по 1-2 часа 2-3 пъти в седмицата, колкото да взема малко въздух, да отида да си купя някоя дреха примерно /досега не съм намерила магазин, в който да се побира детска количка в пробната/, да отида на козметик - ей такива малки неща дето не мога да свърша с него. Ето, сега например ми подариха две приятелки ваучер за маникюр и педикюр за именния ден и не знам как да отида да го използвам, съмнява ме малкият да издържи час-час и половина в количката... Та, ако някой някъде е чувал, да свирка, гледах, че тук има подфорум с обяви, но някак, не ми се иска така на сляпо да избирам...

Бубе, страхотни торти правят в L'amore, имат сайт, можеш да видиш какви красоти творят, на нас те ни правиха тортата за сватбата, беше прекрасна и на вид, и на вкус. Проблемът е, че са много "тежки", сега нали е и сватбен сезон и са доста заети и трябва от по-рано да се поръча, не може от днес за утре, предполагам и цените им ще са по-високи от другите сладкарници. Иначе за РД на Валентин поръчахме от Амбелино, беше невероятна на вкус, и на вид беше хубава, но и ние не бяхме избрали кой знае какво като изпълнение, не знам ако е нещо по-сложно как биха се справили.

# 131
Ей, като пусне някой любовчийски въпрос и тръгват един през друг да отговарят....... ама и аз с тях  Joy

За спането- щях да цитирам Мартето, ама ще си го напиша сама. Изместихме Максим в отделна стая на 4.5 месеца (тогава според една анкета, само той и Фифолино спяха отделно). От тогава се родих. Наитина си останахаме САМО аз и ММ в спалнята. Май почти никога не съм го вземала при мен в леглото, освен ако не е с темп и болен. Тогава се двамата на спалнята. Имаше период, в който като кърмех и исках да е до мен, но не можех да се отпусна да заспя спокойно, все ме беше страх да не го смачкам. Така всеки си свикна да си спи в леглото. Доволна съм, дори много. Спи си сам в стаята от 22ч до 8-8.30ч. Ако промрънка нещо, отивам давам бибата и си лягам.
Лятото като бяхме на почивка, и се наложи да го вземем два пъти при нас в леглото- е, няма такъв ужас - ритници, блъскания. Когато не си свикнал с това, доста кофти идва.

За ревността-  мен ММ си ме ревнува, понякога повече, понякога по-малко. В началото на връзката беше голяма ревност, докато се опознаем и изградим доверието. После и заживяхме заедно и стана по-добре. Сега ме ревнува така в някакви дадени моменти, но определено не ме дразни, а ми става едно такова...........леко хубаво Simple Smile)) Аз дали го ревнувам - ами не, колкото той, но и аз го мисля. Особено като го няма тук.... и нямам контрол  Whistling

Бубе, писах ти у скайпа за тортите. За детегледачки- идея си нямам.

Мариетка, радвам се, че е изгряло слънце и на вашата улица. Дано този път всичко да е наред с новата работа и да сте добре. Прегръдки за Марисинка  Hug

Тони, как е Нико?

Марте, приятна ви лятна почивка  Hug

Шени, зависи с какво ще си смениш ника:)))

Сега като изчетох всичко...........е такова спане като Нелка, Женка и Нанди, Деси-Шиша и Тони(за теб не помня) не може да ми се случи...........посмъртно!!!! Вижте колко е интересно, различията между хората. Не мога да мисля аз така както Деси го е писала, че утре ще са пораснали и няма да имат малки крачета. и т.н. .............. Знам, че е така, но не мога да го мисля така.

П.П. Това последното беше лирично отклонение......
П.П. Имам и аз един въпрос:
КАК И С КАКВО ПЕРЕТЕ ПЕТНАТА ОТ ПЛОДОВЕ/ПЛОДОВИ СОКОВЕ ВЪРХУ ДРЕХИТЕ?????????

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 23:45 от mushence

# 132
глеЙ кЪ ви изФащах тоя път Mr. Green

1.нИ мЪ чИтетИ
2.прИписвате от първия пост на последната страница Naughty

сЯ,Елджуфиса чела,недочела,решила да сподели,че Дани спи като пич през нощта  и другите аре юруш след нея,да се Фалят коя преместила детето,коя спала до 9-10 часа  Joy

въпросът ми беше "колко часа ДНЕВНО спят децата ви",но карай да върви,сЯ поне шЪ знам да не си играя да пиша дъъълги постове,щото вие просто се загубвате в тях и забравяте основната тематика Naughty ето защо фейса върши чудесна работа за теЗ неща,особено когато имате предупреждение да не бягате от темата hahaha

ревността,ревността...колко долна може да е тя Mr. Green винаги съм ревнувала(не параноично,разбира се),защото имам силно развито чувство за собственост,винаги са ревнували и мен - понякога доста параноично обаче Mr. Green при мен определено е имало защо,а от моя страна само съм си давала излишен зор Mr. Green в интерес на истината досега винаги аз съм изневерявала на мъжете до себе си,но никога не е късно и мен да ме изплякат,човекът,от който най-малко очаквам това Naughty чудя ви се как може да сте толкова сигурни(някои от вас),че мъжете ви няма да ви изневерят - опасностите дебнат отвсЕкъде,особено в страната на кича,силикона и чалгата  Joy

Шени,искаш промяна Thinking направи я Peace

Тони,как е Нико,че го мисля Whistling

Марте,приятно изкарване Hug

П.П. Имам и аз един въпрос:
КАК И С КАКВО ПЕРЕТЕ ПЕТНАТА ОТ ПЛОДОВЕ/ПЛОДОВИ СОКОВЕ ВЪРХУ ДРЕХИТЕ?????????

пера ги с много неща,но НИЩО не помага Mr. Green

п.п.изчезвам  Mr. Green

# 133
Аз по темата със спането мислех да не пиша, но жестоко ви завидях Twisted Evil
 Филип си спи в неговата стая, в неговото легло, сам, но през 20 минути е мръънн-връънн и аз тичам да давам я вода, я биба  ooooh! Е, ужас е просто. Не знам, зъби ли са, какво е това чудо...  Tired Взимам го понякога при нас на спалнята, защото ми е по-удобно да му тикам бибата в устата, отколкото да ставам, да тичам до неговата стая и да се разсънвам, но пак не се спи като хората. Tired
 Ляга вечер в 10, става към 8.30. През деня спи още 2 часа - Люсил смЕтай си колко часа прави т'ва.  Като тръгна на работа ще трябва да извикам някоя баба да спи с него, защото аз няма да оцелея, а така не ми се искааа  Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil

# 134

За детегледачка във Варна и аз живо се интересувам, защото наистина трудно издържам сама, аз по-скоро искам някой да гледа малкия за по 1-2 часа 2-3 пъти в седмицата, колкото да взема малко въздух, да отида да си купя някоя дреха примерно /досега не съм намерила магазин, в който да се побира детска количка в пробната/, да отида на козметик - ей такива малки неща дето не мога да свърша с него. Ето, сега например ми подариха две приятелки ваучер за маникюр и педикюр за именния ден и не знам как да отида да го използвам, съмнява ме малкият да издържи час-час и половина в количката... Та, ако някой някъде е чувал, да свирка, гледах, че тук има подфорум с обяви, но някак, не ми се иска така на сляпо да избирам...

Мария, вие имате ученическа лИбоФ с твоя ММ. Браво на вас! Grinning
Колкото до пробните - аз в Мола като отида си тикам количката в пробната.Става номера... Mr. Green Виж за фризьор, козметик, маникюр - там няма как... Аз уви това лято не успях да отида на нито едно от тези неща.. само и единствено посетих едно масажче, ММ гледаше малкия.
Хубаво в тези случаи да си имаме по един помощник!  Mr. Green
Вашият тати кога се прибира? Може да помолиш примерно някоя приятелка да гледа малкия - на разходка примерно в парка или на някоя площадка, докато ти отидеш да се възползваш от тези хубави моменти блаженство.

Общи условия

Активация на акаунт