Обаче,за Джордж Клуни-хич и не помисляй
Джиджи,много изчерпателен пост

При нас започва да става много весело.Мъжът ми води Ева сутрин на училише и след някой друг час,отивам да си я прибирам, с Ина под мишница,разбира се.После трябва скоростно да се приберем,че Ина вече е изморена.Следва обяд и приспиване на Дребната,после много бързо трябва да наготвя и в същото време да врънкам Ева да си пише домашните,защото стане ли Ина-става мисия невъзможна.Междувременно,се уговарям с 1234568 майстора за нещо си, относно мега ремонта в новото старо жилище.Сериозно обмислям да издам справочник за "белите" и "черни" майстори във Варна.
След като Ина се събуди,обикновено трамбоваме до апартамента,през това време Ева нонстоп мрънка,че не й се върви.После посещаваме някоя площадка или водя Ева на народни танци.
Връщаме се по тъмно,идва си мъжа ми,който не може да гледа от умора,а точно тогава настъпва голяма дандания-кой какво ще яде и кой какво не иска да яде.Приспивам Ина за час,час и половина,през който суче триста пъти и беснее на спалнята.Накрая се кротва и със сетни сили отивам да подкарвям Ева към леглото.
Малко по-късно всички спят и настъпва моя час

Работя дори и събота и неделя, като се прибера у дома ме чакат гладни гърла, мръсотия, ненаписани домашни и плачещи малки момиченца за майка си+ много, много притеснен мъж!
Хапва всичко, без проблем, яде детска кухня, а новото в храненето е, че вечер сме на кисело мляко....е, малко помрънква в кревата за шишето, но после заспива-сега остава да махнем и бибата нощем и вече ще се броим за големи деца! 
Ще стиска палци всичко да е наред и скоро да отминат проблемите и да остане само приятното усещане от бременността!
Мъжът ми вика (разбирайте казва
Тоест хем има автобус, хем не можем да го ползваме..А другия вариант е да се води и взима с колата, което си е проблем за нас, защото сме с една кола. 

, така де вземи кабела от рутера и го сложи директно в компа и готово
.Това ъ аРалф и уилищния автобус хич не ме учудва, тук какво ли може да ме учуди вече