Добър вечер. Тук е къде ракиено време
Та преди вечерната доза ракийка, минавам да ви нагледам

Като казахте кошара долепена до леглото и се сетих, че така беше в БГ когато Габ беше бебе (то и тук е така, но е долепена до главите ни, не до краката. А там беше до краката, както казва Диджонка). И ми стана носталгично за БГ
особено много ми липсва зимата, когато навън беше студено (във Варна е един гаден сух студддд), мъжът ми цепеше дърва на двора по тениска с къс ръкав, а аз с Габ стоях вътре на топло и гледах през прозореца..А особено романтично е когато това става в снежно време

Топлината от огъня не може да се сравни с тази от електрически уред или изобщо кой да е климатик.
Някой ден като си вземем къща, ще бъде с камина. Решено

Адвенсткалендар- миналата година беше голям зор да ви кажа..Тази ще е още по-трудно с това щъкащо дете, с моята липса на време и с това, че се чудя какво да слагам вътре
Подаръци- писах и във ФБ- НИКАКВА идея..ко ше правя, не знам

Тъй. Вий пак съ затишихтИ

Нощес беше по-добре - не е вдигал Т и не е повръщал вчера и през нощта, та вероятно върви на подобрение.
Дано!
Голям ужас е нещо да не му е наред. То е мрънкане, охкане, нещастни физиономии... лошата новина е, че баща ми утре си заминава и аз с 3-те деца още 3 седмици - за толкова ще му е обездвижена ръката на мъж ми - как ще се оправям не знам. 
попитах ви тоЗ въпрос,защото исках да разбера само аз ли съм такъв мрънкалник и неблагодарник
но аз пак нямам угодия,защото излиза сутрин в 6 и понякога се прибира вечер към 23.00ч.
от тия топли интимни отношения най-много ме е страх да не му лепнат нещо,все пак аз не мога да излизам със слушалки и онази гадна шпатула за проверка на гърлата,за да преценя кой болен,кой здрав 
но пък е интересен,информативен и издържан в добрия тон
превод в ефир - скандал до небесата за закуска

.