С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 235
  • 729
  •   1
Отговори
# 330

Добър вечер. Тук е къде ракиено време  Mr. Green
Та преди вечерната доза ракийка, минавам да ви нагледам  bowuu

Като казахте кошара долепена до леглото и се сетих, че така беше в БГ когато Габ беше бебе (то и тук е така, но е долепена до главите ни, не до краката. А там беше до краката, както казва Диджонка). И ми стана носталгично за БГ  Sad особено много ми липсва зимата, когато навън беше студено (във Варна е един гаден сух студддд), мъжът ми цепеше дърва на двора по тениска с къс ръкав, а аз с Габ стоях вътре на топло и гледах през прозореца..А особено романтично е когато това става в снежно време  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Топлината от огъня не може да се сравни с тази от електрически уред или изобщо кой да е климатик.

Някой ден като си вземем къща, ще бъде с камина. Решено  bowuu

Адвенсткалендар- миналата година беше голям зор да ви кажа..Тази ще е още по-трудно с това щъкащо дете, с моята липса на време и с това, че се чудя какво да слагам вътре  Rolling Eyes Така, че..не знам дали ще правя. Би било добре  Rolling Eyes

Подаръци- писах и във ФБ- НИКАКВА идея..ко ше правя, не знам  Tired

Тъй. Вий пак съ затишихтИ  Mr. Green Казах аз- на приливи и отливи ще е работата  Crossing Arms

# 331
  • при палмите и алигаторите,FL
Някой ден като си вземем къща, ще бъде с камина. Решено  bowuu
тук е топло , нЕма ти трябва камина Mr. Green

Наште деца не са спали в кошари долепени до леглото, обаче соник спече в едно ъглово легло долепено до нашата спалня . На годинка и половина беше като я преместихме там, удобно беше, защото ъгловото от едната страна е високо и я пазеше да не падне, а от другата страна се търкаляше при нас.

Календар и на мен не ми се прави, та май тая година ще въведем пак Чорапът, та даже два. В единия задачки за Соник със инструкция къде да намери изненадката, в другия изненадки за Моник, така си спестявам и предварителното измисляне и намиране на 30тина подаръчето, ще го мисля ден за ден Wink

Да ви споделя за Мончо и гърнето. Детето знае какво се прави там и от близо седмица като я подгони зора сяда на гърненцето и си върши голямата работа там, уловката че е с все памперс, но все някога ще стигнем и до правилният начин.Като я оставя да се мотка по без памперс, все пак тук е още топло, а и сме с ламинат та лесно се чисти, не винаги използва гърнето, но и на малкото се радвам.

ППЗабравих да се пофаля че ми дойде, пфуууууууууу, обче 25 месеца след последния цикъл добре ми се отразиха, хич не ми липсваше.

# 332
Прегледах по диагонал последните 2 страници, та ще ме извините, ако не съм много адекватна на ситуацията, но още не мога да вляза в ритъм... Crazy

Както знаете, че злото рядко идва самО...та от 3 дни и Нико е с някакъв вирус с повръщане и висока температура. Cry Нощес беше по-добре - не е вдигал Т и не е повръщал вчера и през нощта, та вероятно върви на подобрение.  Praynig Дано!  Praynig Рая за сега е ОК - не е боледувала и съм много приятно изненадана от този факт. Ходи си на училище с голям кеф. Всеки ден правят по нещо различно и вече ни е затрупала къщата с какви ли не неща правени и донесени от там. Laughing Мъж ми е с нова превръзка на ръка, уж по-лека, ама е съвсем като нова и той е още по-нещастен и мрънкащ. Това мъжете, ако трябва да раждат и ще умрат още при самата мисъл за болката.... ooooh! Голям ужас е нещо да не му е наред. То е мрънкане, охкане, нещастни физиономии... лошата новина е, че баща ми утре си заминава и аз с 3-те деца още 3 седмици - за толкова ще му е обездвижена ръката на мъж ми - как ще се оправям не знам. ooooh!

Благодаря на всички, които са ни мислили и пожелали хубави неща. Hug

Шени, четох че нещо с Али не е добре. Много прегръдки на теб и нея. Дано скоро всичко мине и при вас.

Сега изчезвам, че трябва да сготвя нещо и станало време да ходя да взимам Рая... ooooh!

# 333
...четох по диагонал,на зиг-заг,на оверлог...и всякви други бодове,които се сетите,но смело моА да заявя,че ви схванах играта Mr. Green

помощта на бащата - тема,която много от вас оставиха незасегната... ок,аз мога да кажа,че при нас нещата са идентични с Шенката и техния татко Peace попитах ви тоЗ въпрос,защото исках да разбера само аз ли съм такъв мрънкалник и неблагодарник Mr. Green т.е. когато се случи понякога да закъснее от работа и това означава,че цялата тежест пада на моето крехко тяло,аз полудявам,тотално...мисля си,че го прави нарочно,започват едни скандали и чудесии,изживявам се като най-голямата мъченица на света и ей таквиЗ приятни нещица Mr. Green
не знам...може би въпреки неговата помощ цялата грижа за малкия ми идва в повече...
по този повод,Нелка,верно ли вашия се скатава Mr. Green само да подуша такова нещо и съм му разписала пътния лист Mr. Green
ооо,забравих най-важното - моя освен всичко друго и готви hahaha но аз пак нямам угодия,защото излиза сутрин в 6 и понякога се прибира вечер към 23.00ч. Twisted Evil много ли е да искам да работи като нормален човек от 8.00-17.00 Crossing Arms дет се вика - да не съм спала като съм избирала Twisted Evil

Шени,не знам кви общи неволи си имала с Полито,но всеки път като те чета,все едно виждам себе си ooooh! ние сме по абсолютно същият начин на площадката - като дива свиня в царевица е Mr. Green вечно се стрелка нанякъде,тръгва сам с децата,все едно не е излезнал с мен,където е купона - там е и той,но има нещо,което мен лично много ме притеснява,а от друга страна сърце не ми дава да го забраня.слушайте сЯ за кво говоря - неведнъж съм споменавала,че В. е любимеца на квартала на мало и голямо,съответно децата видят ли го веднага са накачулени отгоре му,то не е вдигане,носене,прегръдки,цАлуФки Whistling от тия топли интимни отношения най-много ме е страх да не му лепнат нещо,все пак аз не мога да излизам със слушалки и онази гадна шпатула за проверка на гърлата,за да преценя кой болен,кой здрав ooooh! но кажете ми вие как аджеба да кажа на тия малчугани,които толкова искрено му се радват,да се разкарат от него,за да не му лепнат нещо,ако някой все пак е неразположен Crazy...та освен всичко друго и такива терзания имам Crossing Arms

в тази връзка само аз ли си гледам детето като рохко яйце Crazy знам,че не е най-правилният подход на света,но някак си искам да го опазя от всичко и от всички Whistling

Мария,по отношение на излизането и разпускането,не можеш да си представиш колко добре те разбирам Whistling бтв,за гроздето аз вече споменах,че от едно известно време го давам натюр,той абсолютно няма нерви да ме чака да му изчовъркам люспи,семки и сие Wink засега сме нямали проблеми,просто измивам доста усърдно Naughty
абе тия палачинки как ги правите,като за дърти ли Thinking Laughing ако има няква тайна рецепта,я споделете,плийЗ Peace

Тони
,радвам се,че при вас нещата са се наредили успешно Hug ооо,мъжете са страшна напаст в това отношение,по-зле са и от бебетата Mr. Green ама ще го изтърпиш 3 седмици,нЕма го гониш сега заради една ръка Wink ето видя ли,че с Рая нещата се нареждат и все по-добре ще става Peace а на Нико - бързо оздравяване и много прегръдки Hug

Мист
,винаги е трудно с новите места...аз от 3 години живея в тоЗ апартамент и още не съм свикнала като хората Whistlingотворят ли Мол-а,ще е друга работа Wink
в тази връзка ако знаете колко често сънувам старото си жилище,че съм се върнала пак там да живея...леле,наистина много ми липсва онзи квартал,съседите...всичко Crazy

лелееееееее,стигнах до поста на Джиджи....той верно нЕма изчитане Sunglasses но пък е интересен,информативен и издържан в добрия тон Laughing изключително ви се радвам за постиженията,но най-много завиждам за помощта от вашите Wink
по повод стъпването на пръсти - аз за пореден път съм силно притеснена Mr. Green колкото повече му правя забележка да стъпва на цяло стъпало,той толкова повече стъпва на пръсти,балетистите пасти да ядат пред него Mr. Green купих едни боти(10лева Mr. Green),които тук-таме слагам из къщи,за да няма възможността да го прави,но все още е твърде топло,за да го изтезавам по този начин Crazy не иска да му се прави масаж,изобщо е страшна работа....имам странното усещане,че този проблем вместо да го разрешим,ще го задълбочим ooooh!

Зази,от теб чакаме хубави новини на 9-ти Hug

сега като ви чета,Зазка,ДесиШиша и другите с по 2-3 деца...то верно е кошмар бе хора!!!как смогвате,как ви стига времето за всичко и за всички,не знам #Crazy

Нандисимооо,и ти ли Бруте Mr. Green кво ви става с тия коледни подаръци на всичките,аз още ходя по потници и къси гащи Naughty та на твоя въпрос,тъй като У фейса ме накараха да се замисля и тук ще отговоря - евентуално акумулаторна кола,а пък може и нищо за по-сигурно  hahaha

аууууууууууууу,кво виждат очите ми Sunglasses Марте,ха добре си ни дошла отново в редиците Hug марш и ти в групата на гореспоменатите Mr. Green евала ви правя,хора,как успявате....
много се радвам,че при ТМ нещата се нареждат,че децата са мили,кротки и добри и че ти си все така позитивно настроена,въпреки всичко Hug а за пианото не се тревожи - ще има на кой да го предадеш,нека не забравяме,че певци ще си имаме У къщите Wink
много ти благодаря за отговора у фейса Hug

Бубе,разучи се и ти на "дърти"години Wink хубаво,аз съм за всякакво развитие по което и да е време Naughty
картината на семейната идилия в БГ,ме трогна много Naughty наистина почувствах уюта и спокойствието Heart Eyes пожелавам ти един ден да го изживееш отново Hug

ами сЯ освен да думам малко и за нас - споменах някои неща по-горе,сега ще ви разкажа една друга случка от близкото минало Sunglasses
онази вечер ММ ще спи при В.,а аз У хола сам-сама и необезпокоявана Whistling на сутринта се събираме всички на очна ставка по сигнал на В. и ММ ми разправя следната история: събужда се той по някоето време и гледа кошарата празна Shocked изпаднал в шок и ужас,що мислите хахаха,щото си помислил,че В. се е разревал през нощта,той не го е чул и аз съм дошла и съм го взела при мен Joy превод в ефир - скандал до небесата за закуска Mr. Green скокнал той веднага в леглото и усеща нещо в краката си,а там наш В. спи блажено и спокойно  Heart Eyes прескочил кошарата и се трупясал на спалнята без дума,без вопъл,без стон Joy Joy Joy

имам случка и от вчера - сложила съм го аз да спи на спалнята следобеден сън и съм го затиснала с възглавници,завивки и т.н.,по едно време чувам нещо много леко като тупване и за миг сърцето ми спря ooooh! при което(аз гледам филм в хола),скачам и се засилвам на бегом към спалнята и на вратата на хола се сблъсквам с В.,който както и аз направи 2 крачки назад от уплаха Joy Joy бяхме само за скрита камера  hahaha

та аз вече не се притеснявам - човекът си става и идва и си ме намира Mr. Green

слава Богу следобедният ни сън не е мираж за момента,но е твърде кратък за да си почина както трЕбЕ Mr. Green въпреки всичко съм благодарна и на това,защото както винаги видях,че има и по-лошо Naughty

друго кво....смятам да спирам АМ вече,че пак си го върнахме и то колкото да мия шишета вечер по никое време - мах. изцоква по 100мл.,колкото да оплакне устата Mr. Green а как ще прекарвам киселото мляко акълът ми не стига,като напоследък хич не му е фен Mr. Green

ааа,аз май не съм писала тук,че бяхме и все още сме на диета Whistling не е по повод,че сме с наднормено тегло,разбира се Mr. Green та,бяхме завъдили гъбички на гъзО от прекомерно акане Crazy та ни ограничиха откъм всякакви плодове,зеленчуци,масло и както се изрази доки "забравяте куФнята за една седмица",бая си мислих да я поканя да му готви за тоЗ период Mr. Greenта,както се досещате кухнята не я забравихме,но плодовете,маслото и разните там разхлабващи сокчета ги изоставихме,мазахме с Тридерм(кортикостероиди),киснахме гъзО в калиев перманганат и мога да кажа,че има видимо подобрение,свалихме изхожданията до 3-4 на ден Naughty бтв,по тоЗ въпрос искам да вметна,че доки каза,че за тяхната възраст нормалният брой изхождания е от 0-4(макс.) Peace
и още нещо интересно,което разбраФ е,че нормалното количество храна,което трябва да приемат е 1000мл.(идея си нямам защо го изчисляват в мл. Naughty)

честито на всички маФнали биби,научили гърнета и тем подобни постижения Sunglasses ние не можем да се похвалим с нищо от това Mr. Green

на всички болни - бързо оздравяване Hug надявам се Али вече да е добре,Поли, ще се радвам и ако при теб неразположенията отминават малко по малко Hug стискайте зъби,че сега е най-гадния сезон и трябва да ги пазим много Naughty

имам няколко приоритета в момента - да спра смукането на палеца,да го откажа да стъпва на пръсти и да направя нещо по въпроса с пишката му Peace
правилно сте се досетили - имам въпрос - докъде я докарахте вие с пишките? Joy
аз имах намерение да не правя нищо,но тъй като нищо не се случва от само себе си или с негова помощ,мисля че ще трябва да предприема нещо Naughty

знаете ли,мога да пиша така до утре,но както казах "не дърпайте дявола за опашката" Mr. Green прочетете това,отговорете ми на въпросчетата и ще продължим нататък Wink

п.п.аз отново стягам багажа и дим да ме няма Mr. Green(бтв,отбелязването У фейса днес е за заблуда на врага Mr. Greenдуше,да не си помисли,че си забравена откъм обаждане Wink)пътувам утре живот и здраве и вече нямам търпение бабата и дядото да си поемат внучето Mr. Green
п.п.п.ако иднете две седмици не чуете вест от мен - приемете тоЗ пост като предварителна награда Joy Mr. Green

# 334
Аууу, Джидката предизвика Лусинда и на ви сега - чаршаф!!!! Аз ще си го принтна, ще си го подвържа и евентуално след около месец ще го прочета и коментирам!  Mr. Green hahaha
 Hug

# 335
  • София
Ей хора, няма такава каръщина ви казвам!

Проверявам аз свободните места за ясли миналия петък и какво да видя в нашия район 4 свободни. Редя се аз веднага на опашката като не се надявам много, тъй като С. попада в гранична група и се бори за 2 места с още 38 деца и досега винаги й се е падал номер с 89 или 99. Поглеждам аз на следващата сутрин и какво да видя само 3 деца класирани, незнайно как едното място се беше изпарило посред нощ при заключена система. Познайте сега кое дете беше първа резерва? Е, не е честно!  Crossing Arms #2gunfire #Cussing out

Затова ще ви помоля да стискате силно палци до утре сутрин, ако 3-те деца не се запишат до 18ч (което е много вероятно да стане) отиваме отново на томбола с още 38 деца. Praynig

Джуфче, ако щеш вярвай след като затворих телефона (не знам дали споменах, че ме информираха с тел. разговор), първата ми мисъл беше да ти звънна да кажеш ти как разреши въпроса при теб. Бих се радвала да се чуем след като отмине писането при теб.
Аз се консултирах с адвокат, обаче това, което ми каза, не ми вдъхна много надежда. Сега си търся друг адвокат, който вече е имал спечелено такова дело. Иначе ще съкращават мястото и ще преразпределят работата на колегите (сега така или иначе е така, не са назначили човек, който да ме замества временно).

Сияна обяви гладна стачка (да не чуе нещо) и сега е само на закуска (попара или кук-кус) и грозде. Днес за сефте беше по-благосклонна и успях да пробутам нещо на обяд. Разбрах що е това манджа с грозде в буквалния смисъл на думата - тя яде грозде, аз вкарвам по някоя и друга лъжица патешко с картофи.  Sick

А забравих да добавя, че е луд фен на наденички. Бяхме на един хепънинг на Лидл Mr. Green в събота и опищя света, докато баща й не и даде да си гризне от наденичките и това се повтори многократно. Иди ги храни здравословно тия деца.  ooooh!

Хоупче, няма да се плашиш много сме, силни сме, ще лудеем заедно. Аз по-добре нямаше да мога да го опиша тероризма, на който съм подложена ежеминутно.

Нелка, ела да видиш в нас що камънаци има - бели, черни, гладки, остри, големи, малки - където бръкнеш, все камък или кестен вадиш. Но и аз намерих цаката. Има едно заведение наблизо с малки камъчета и такова ровене и пренасяне настава, че имам време за едно кафе да изпия.  Mr. Green

Бубе, това с киченето и обуването на обувки и най-вече такива с токчета е на почит и при нас. Не мисля, че има разлика в това дали е момче или момиче, все пак е нещо ново и интересно и докато на момиченцата се радват, че били кипри, на момченцата им се притесняват. Сияна пък предпочита да си играе с колички и влакчета.  Mr. Green

За говоренето: от няколко дни казва "Да!", когато я питаш дали иска нещо, досега всичко беше категорично не!. Казва как прави котето Мяуу, кучето Ау-ау, кравата Муу, магарето Иа-Иа, кончето (издава звук с език), патето Па-Па, пилето Пи-Пи, на мечката ръмжи, влакчето е Ти-Ти (от едно детско Ту-ту). Казва "Ече" на мечето, "Бебе" на всяко бебе, "Мими" на всяка кукла, "та" за тази, "ето я" на всичко, което се появява, вкл. и на баща си. Най-накрая казва "мама", за тати, баба, дядо вече съм споменавала. Баба е и жабата. Изречения май още не прави...  newsm78

Пускам, докъдето съм прочела (остават ми още 3 стр.), че всеки момент трябва да се събуди моята душевадка.
До скоро мили-мои!  Heart Eyes

# 336
А Али си има една кукла Ани, която се прекръсти на Нани:)

Шени,не знам кви общи неволи си имала с Полито

...Безкрайно нощно кърмене и неядене в определен период на друго, освен кърма  Hug
А за сегашно време си абсолютно права - Али=В., Мрънкалото Аз=мрънкалото Теб.  Hug
Просто си мисля, че ако се заиграваше поне малко сама и не ми висеше постояно на крачола, щях по леко да понасям ситуацията Crazy
Жире  Praynig и дано се подредят правилно нещата при вас.
Аз все още продължавам неволите с покупката на апартамента, да си помрънкам - чаках определени докумети от продавачите общо около месец и сега иазведнъж се рзмрънкаха защо банката се бави...А забравиха как се бавиха самите те Twisted Evil Нямам търпение да се сършва цялата истерия, че вече едвам ги трая...ама после с майстори ще се разпрявям ooooh! Сега гледам цените ма куните и аксесоарите им и направо очите ми са така smile3556.
Хайде стига съм мрънкала, усмихнат ден!

# 337
  • на североизток
Момичета, почерпете се за мое здраве . днес ставам на 35 Simple Smile

Желая ви хубава и усмихната вечер!

# 338
Добра вечер    Sunglasses
Ние, след три дни на ясла вече сме болни  Confused Като казвам ние имам предвид Тияна, аз и ММ! За пръв път ми е болно толкова детенцето -повръщане, възпалено гърло  ooooh! Не можахме да ги прескочим тия три дни и това е! Иначе яслата не мога да преценя как е -първия ден си влезе и въобще не ми обърна внимание, втория и третия малко заплака на вратата,  но веднага спира (аз шпионирам през един прозорец) . После обикаляхме с баща й да гледам как си играят навън, ми играят си, ама това, което ме притеснява е, че не цари някаква радост при тия деца, едни стреснати са всичките  Confused Като отивам да я вземам излиза една като облъчена и като ме види все едно се връща на тоя свят  Tired Не знам не си ли стресирам детето с тая ясла, от друга страна цяла зима мисля,че ще  е по -добре да се вижда с други деца   Rolling Eyes
Иначе и ние сме на вълна ремонт  ooooh! правим рокада с на ММ майка му, че нейния апартамент е по -голям. Та всичко трябва хем да се ремонтира, хем да не се пречи на жената да си живее спокойно  Peace
Жира, стискам палци за яслата Praynig
Тони, бързо оздравяване  Praynig
По -късно ще се включа по въпросите на Луската  Wink
Зази, честит  рожден ден! Да си много здрава и обичана   bouquet

# 339

Нанди, забравих да те отразя по въпроса за моторя  ooooh!

Ами Ямаха Вираго, стар е, но е гаражен, като нов, свети отвсякъде, много е хубав. А и той си е запален от години, та..беше въпрос на време общо взето при него  Crazy
Още не го е подкарал, че моторът не е каран и от седене някакви гумени уплътнения са се скапали и сега ги сменя едно по едно.
После тъкмо ще го е направил, то пък ще стане студено...и аз пак ще вися без кола цяла зима..пфууу  Crossing Arms
Само в събота я взимам, а той се оправя както свари, защото водя Габ в DC на Бг училище и няма как..трябва да карам 35-40 минути с кола, иначе е невъзможно  Naughty
Реално погледнато само 4 дена в седмицата съм без кола 9вторник-петък), ама пак ми тежи и нямам търпение да си подкарва мотора, а аз да си джиткам с колата  Mr. Green

По въпроса за каските-как тъй без каска бре?! Че то дори да е разрешено или дори ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да караш БЕЗ каска, аз не бих го правила или в случая не бих му разрешила на мъжа ми, пък и той самия не се би понесъл без да се предпази максимално, все пак две деца има да гледа  Naughty

Сега пак донанди- накъдриха се едни събития дет май ще провалят идването ни ноември във Флорида.  Confused И съм много нещастна по случая, но просто май ще трябва да го отложим. Колежка на майка ми очаква първото си внуче да се роди точно тогава и тя не може да излезе отпуска, защото няма кой да я смени, ако се наложи и колежката и да излезе по него време  Tired
Иначе двете се сменят когато им се наложи.
А нашия план така или иначе включваше и майка ми, защото трябва да има кой да гледа Рафаел докато ние вилнеем из Дисни парковете...

Така или иначе ако нещо се промени в последния момент ще те информирам, но за сега така се очертават нещата и дорми мисля да канселирам хотела, който резервирахме още през април  Crossing Arms

Cry  Cry  Cry

Оплаках се

Сега да продължа да се оплаквам ако все още ме четете, де  Mr. Green

Абе хора..само гледам какво да си купя...Ако не мога да ходя по магазините, то гледам онлайн.. Това е някакъв кошмар. Винаги пазарувам нещо, я за мен, я за децата..все си намирам повод да ходя по магазините или да вися в сайтивете на любимите си марки  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Това ми напомня, че лятото Луси, ака Мая, беше споменала един ББ крем, който аз тогава хич и не знаех какво е. Е, вече се информирах и тук също очевидно са хит, че само това рекламират в списанията ми.Ще взема да пробвам ли, какво..чудя се вече и аз  Whistling

По въпроса за пишките...дет все на мен се падат  Crossing Arms уж подръпваме лекинко на Рафаел, ама не е отлепена докрай..има още да се желае, същото е и при Габриел! Голям стана вече, обяснили сме му сам как да процедира, но не, не ще да я пипа..И на уролог сме ходили..аз съм разказвала, но..това е положението към днешна дата.

Живи и здрави да са, туй да е проблема, викам аз. Мъж със залепнала пишка не е останал, тъй че , дишайте спокойно  Wink

# 340
  • София
Само телеграфно включване:
След 11 часа на работа днес съм така #Crazyи така #Cussing outи така ooooh!
ММ бил на родителска среща, но нищо не разбрал-нито какво да се купува, нито колко ще струва ooooh! Разбрал само,ч е синътму е най-умния:майстор на късия разказ! Peace  Wink
Честит рожден ден Зази!Да си ни жива и здрава, винаги усмихната и борбена, да доживееш внуци и правнуци, да си много обичана и обичаща!  bouquet
Бубе: Не се ли тревожиш за пишоните на момчетата?Аз много бих се притеснявала от момента на отварянето, защото със сигурност няма да мине без болка Rolling Eyes
Лусинда:Страхотен пост-напълно достоен за теб! Peace Hug Много, много ме разсмя със случките с В.Отговарям за мистър В.-пишоната според мен колкото по рано, толкова по добре-хич не чакай на природата, ами вземи сама мерки като упорито всяка вечер я мажеш със сапун и я подръпваш надолу до съпротива! Peace
Поли:Миличка, много съжалявам, че болест ви е подгонила и ви е стигнала CryБързо оправяне ви пожелавам и дано нещата с яслата да потръгнат-много добре си го казала, че децата са като облъчени там-това е и причината да не ги давам моите преди 3 години по институции. Отглеждам ги в домашни условия. Много ми тежи като ходя на работа и не виждам по цял ден Маги, но поне знам,ч е си е у дома и е спокойна и щастлива! Peace Hug
Бисквитка: Успех с покупката на апартамент-това е огромна крачка, изискваща много здрави нерви! Peace
Тони: Леле, много ще ви мисля тези дни-хич няма да ти е лесно-ще стиска палци Нико да се оправя и ти да се справиш със задачата по отглеждането! Praynig Hug
Само за толкова имам сили, ако съм забравила някого да ме извини! Hug
П.с. Жира:Стискаме палци за яслата! Praynig Peace Hug

# 341
Зазка, да си жива, здрава и много щастлива! Убедена съм, че си страшно обичана с тройното щастие, което си имаш Simple Smile. Нека само те радват!

Зачудих се пак колко е хубаво и колко ли трудно с три деца, и осъзнах, че не знам дали мога да понеса толкова много щастие. Колкото и странно да звучи. Замислих над думите, че на човек му се случвало, това което може да понесе. Винаги съм се сещала за тези думи, когато на хората им се случват лоши неща и когато се чудя как успяват да се справят с това. Сега обаче ми хрумна, че и хубавите неща се случват на тези които могат да ги понесат. Аз лично с всеки изминал ден толкова много се впечатлявам и преживявам всяко нещо, което се случва около Дани, че не съм сигурна дали мога да се справя с всичко това умножено по три, дори и погледнато само от хубавата му страна. Така ... прочетох това, което току що написах и леко се притесних за себе си  ooooh! Струва ми се, че яко ме е разтресла предрожжденденната депресия. Точно след 20 дни и аз ставам на 35.

Коледно още не ми е, по-скоро само календара ме вълнуваше, но и тази година ще трябва да го пропусна Crossing Arms. Струва ми се, че май ми липсва, че никога не съм имала такова нещо. Иначе и аз още съм на лятна вълна. Даже и Дани, допреди 3-4 дни ходеше по сандали, докато тотално не му умаляха и трябваше да му обуя маратонките. За ужас на ММ налепих стената в спалнята с детски картинки и цветенца, за да запазя по-дълго лятното настроение Heart Eyes.

Луси, не си сама в притесненията си с цАлуването с други деца. Моето на всичко отгоре и само ходи да целува всичко наред. Едно че ме притеснява момента с вирусите, другото е, че мразя да се ръкувам с всеки, камо ли да го целувам. Доста негативи съм отнасяла от хората, че даже и показвам погнусата си. Ако не харесвам някой, просто няма как да ми се случи да го докосна. Големия ми проблем идва, обаче като почне и възрастните. Особенно разни лелки, дето му щипят бузите и викат дай целувка, да ама дори и да очакват просто въздушна той се пъне да ги целува. Като беше по-малък полудявах, ако някой тръгне да го целува, но сега дет той сам напира тотално ме довършва. Полудявам само ако някой му пипне ръката, а с целувките е направо кошмар. Ама хич не се сещат тея хора, че на децата ръцете са постоянно в устите и не бива да ги пипат по тях. Все пак не са на улицата с току що измити ръце. Виждам и в себе си голяма вина, аз го съсипвам да го целувам и то детето явно смята, че това е нещо нормално.

В този ред на мисли, да ви се оплача от едно гадно русо момиченце на 6 години. От цялата улица децата бягат от него и не го понасят понеже е мърляво и адски нахално и досадно. Мой Даню обаче като го види изпада в екстаз от кеф, казва "какка" с най-голямата любов, с която може да се изрече тази думичка, ходи да и прави боц на коремчето и се пъне да я целува. Ей полудявам направо  #Cussing out На който разкажа за това дете, казва че се очертавам като една "гадна" бъдеща свекърва.

За пишката - и при нас работата е на половина. То сам си я свърши преди време де. Като я беше открил и я дърпаше настървено. От тогава аз я мия старателно, но напредък повече не виждам. За сега съм оставила нещата така. При нас обаче се случи друго интересно нещо. Преди няколко дни Дани като че осъзна, че от нея идва пишото. Осъзнаването още не е напълно, ама има голям напредък. Вечер като махна памперса, за да влизаме в банята, той почва да дърпа ожесточено чу**ата и да прави странни напъни докато не се изпишка. Интересно ми е, че го прави само вечер newsm78. През деня като сменям памперса няма такива изпълнения, но мен дори и това ме радва. Все пак е някакъв напредък от безумното скачане в локвата с пишо.

Жира, стискам палци да се подредят хубаво нещата при теб Hug!

Бубе, стискам палци и на теб, да ви се наредят нещата и да не се налага да се отказвате от палновете за ваканция във Флорида  Praynig!

Тони,  много прегръдки на теб Hug, целувки за малкото и кураж за голямото момче.

# 342

Дидка и аз бях като теб преди години когато имахме само Габ! Изобщо не можех да си представя, че ще имам друго дете, не исках и не си го представях по много причини. Но времето мина, Габ порасна и аз се усещах как все повече допускам мисълта за второ дете край себе си. И 2010-та решихме да пробваме, пък каквото сабя покаже. И то стана веднага, значи си мисля, че така е трябвало.
Сега като съм с две деца установявам, че да имаш деца ти се услажда след второто. Да знаеш, права съм и ми се иска един ден да си спомниш думите ми и да ги потвърдиш  Wink  Hug

Марте, не се притеснявам за пишонките. Намесата определено не значи, че трябва да боли. Габ като беше на 4 му я оправиха на уролог, намазаха го с едно анестетично кремче, докторът я дръпна леко с една марличка и стана изумително бързо и лесно! Трудното дойде след това. Може би и болката. Не искаше да пишка без да е във вода (пишкаше в кофичка с вода), защото сппоред мен му щипеше  изобщо му беше дискомфортно. А то трябва след това да се продължава с дърпането за да не залепне. Е..пак залепна.
По-добре е от преди, но..има нужда да се отвори цялата и да се вижда хубаво главата. Обяснили сме му, показали сме му....не му е до главата все още и хич не иска да я пипа. После пък все това ще прави..Какво да се прави всяко нещо с времето си  ooooh!

Нашите планове са 99% пропаднали за съжаление. Освен това се задава друг голям разход и..ще трябва да избираме, няма как  Crossing Arms

ЧРД на Зази и тук!  Heart Eyes

Аз пък отлагам едно ходене на лекар за няколко мои проблема от известно време, хич не ми се занимава, ама ще взема да отида най-после. По принцип имам ингвинална херния, заради която съм раждала секцио и ми се ще да питам дали могат да я отремонтират  Mr. Green и после може да се пазаря с гинеколожката ми за трето- вагинално  Thinking  Mr. Green

# 343
  • София
Такааа, да се върна и аз по нощите след като чинно изчетох всичко. Да видим сега какво съм запомнила.

Ей пак започнаха тия болести - няма отърване.

Тони, стискам палци мъжете да се оправят бързо и скоро да си се радвате четиримата на веселите разходки с колелата и по-дълги пътувания с колата.  Hug

Поли, много  Hug и за вас. Като видях първия ти пост, че ще тръгвате на ясла, си помислих само да е здрава, а във втория вече станала белята.  Sad Бързо да минават всякакви неразположения и да не повтаря боледуването от яслата.

Шени, много положителна енергия и на вас. Като дойде време за ядене и се препотявам едно 1000 пъти. До болка позната картинка: още не е видяла лъжицата с какво е и започва едно въртене, блъскане и безкрайно Не-не-не!!!
Стискам палци сделката скоро да се финализира. Минахме по пътя с майсторите и вече имаме списък за всеки вид услуга. Препоръчвали сме ги на доста приятели, който също са оставали доволни. Ако прецените, знаеш как да ме откриеш!  Wink Аз си стискам палци и по друга причина: идвате все по-близо към нас, а ние редовно сме в района на Плиска.  Mr. Green

Момичета, благодаря ви за окуражаващите думи. Малко по малко започвам да излизам от дупката и да се взимам в ръце, но не смея да го кажа на висок глас.

Сияна от вчера има предпочитания за облеклото. Освен че по цял ден ми носи различни чорапи и обувки да я преобувам, върхът беше като се преобличахме за разходка - донесе си дънковия гащеризон (7/8) и не пожела да облече нищо друго за излизане. Е облякох го накрая, но разходка нямаше.  ooooh!

Тази вечер си имам втора бяла пералня с друга червена обувка. След първия път гледам по 2-3 пъти и съм 150% сигурна, че не беше вътре преди да сложа прането. Ако ми каже някой как се озова тази обувка там и защо винаги се случва с бялото пране, ще го почерпя каквото каже!  #Cussing out

Площадките: Сияна също е фурия. Постоянно се катери, най-лошото е, че слизането се изразява в скачане, независимо от височината.  #Crazy Целуването и прегръщането на мен също са ми проблем. Още повече като се опитват да я носят. Прясна случка от миналата седмица: тъкмо излекувахме двуседмична кашлица и сополи и едно момиченце, видимо здраво, я награби да я носи, пипа по бузите и о ужас целува. На тръгване, отново поиска да я целува, при което майката се провиква да не го прави, че е болна.  #Cussing out Е като е болна какво прави на площадката да му се не знае!  #2gunfire Слава богу размина ни се!  Crazy

Всеки момент трябва да ме привикат, така че спирам дотук.

Зази, честит рожден ден! Много здраве, късмет и огромна радост и щастие за цялото прекрасно семейство!   bouquet

# 344

Аз набързо да се включа по Жирината вметка "като е болно какво прави на площадката"

Значи аз не смятам, че болните деца трябва да си седят в къщи  Rolling Eyes Разбира се, че и те трябва да излизат, малко е нереално да се очаква, че като е болно едно дете майка му ще го държи само в къщи, за да не зарази останалите, а неговото собствено оздравяване ще бъде забавено заради  неизлизането. Ами нереално е подобно очакване според мен.
Разбирам да не се водят болни деца на затворено помещение заедно с други деца-детска градина/клуб, но на площадката?! Не виждам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт