С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 113
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
единственият минус на пребиваването ни там беше,че В. се обзаведе с мноУ як маймунски гъз Mr. Green таквоЗ чудо не ни беше спохождало,мога да кажа никога,кво стана сЯ на дърти години,не можах да си обясня Crossing Arms казвам ви хора,направо на рани,ей така от нищото ooooh! мазах със Судокрем и лайка и мога да кажа,че има някакво подобрение,но може и да не успеем да се разминем само с тва Tired по този повод се присетих за Жу,че те преди време имаха такъв проблем с Ели,но не можах да се сетя как се спасиха Thinking Жу,ако четеш,искам отговор на тоЗ въпрос Peace

Луси, аз се справих с проблема единствено със судокремчето... Иначе моя близка акушерка има детенце по малко от Ели с около месец и те имаха сериозен обрив и ето това ми е писала:
"За пъпки слагах цинкова паста с бейби тан ама този със китайския надпис не с англ букви...
Имаше по едно време като сълзящи рани тогава пък мазах с алое защото това задушава сълзящата рана и става ад после..."
Ползвала е кремче на Краутерхоф с алое за подсечено дупе...
Мисля нещо подобно, но не съм сигурна:
http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=493

# 91

Довлачих се да се разпиша, ама много съм зле.
Вчера и аз го лепнах, сигурно от Рафаел, този вирус и се скъсах да повръщам  Sick

Дойдох да ви се оплача...
Не съм си пускала система, де..Буба-системата..хаха..ужас..Пословични станахме с тез системи, баси  Crossing Arms

Днес съм малко по-добре, но съм като парцал и със звверско главоболие.
Мятам се да лежа, да е жива и здрава бабчето ми, дето е единствената, която дойде (то и няма кой друг...) да ми помогне снощи, а днес взе Ралфи да го гледа, защото както се сещате аз не съм в състояние.

Лус, не съм те чела, по-натам като съм по-добре ще отделя нужното време

Hug за всички

# 92
  • Сливен

Довлачих се да се разпиша, ама много съм зле.
Вчера и аз го лепнах, сигурно от Рафаел, този вирус и се скъсах да повръщам  Sick

Дойдох да ви се оплача...
Не съм си пускала система, де..Буба-системата..хаха..ужас..Пословични станахме с тез системи, баси  Crossing Arms

Днес съм малко по-добре, но съм като парцал и със звверско главоболие.
Мятам се да лежа, да е жива и здрава бабчето ми, дето е единствената, която дойде (то и няма кой друг...) да ми помогне снощи, а днес взе Ралфи да го гледа, защото както се сещате аз не съм в състояние.

Лус, не съм те чела, по-натам като съм по-добре ще отделя нужното време

Hug за всички

Бързо да се оправяш Бубе  Hug Hug Hug
Тези вируси това лято нещо прекалиха Sad

# 93
Бубе,  Praynig да се оправите скоро всички вече..
Аз нещо нямам желание да пиша напоследък, ма ви чета тези, които пишете поне.
Оправи ми се настроението вече, не мисля за умирачка хич. 
Мисля сега за стягане на предучилищната на Сашко, раница хубава и по-голяма дали да купувам отсега или догодина.. пък сега с каквото разполагаме да изкретаме?!

# 94

Момичета  Hug

Аз съм по-добре вече.
Обаче Рафаел е с Т 38.5 в момента  Crazy

Общо взето, нещата са така-  #Silly

Дайте некви позитивни новини, щото изкрейзах тотално с тия болести  ooooh!

# 95
  • Стара Загора

Дайте некви позитивни новини,
Жива съм  Mr. Green
Немога да бъда дълга и подробна като душката...аматова е положението. Списвам само да знаете, че мърдам още де. Сержът вече го няма...замина за София и всеки ден ме проверява дали не съм ритнала камбаната - не за друго ами няма кой да му гледа децата Mr. Green
Болните - бързо да оздравявате  Hug
Гърне - не слагам още...и не мисля.
Миене за зъби - още не му ги мия...но ще заповма защото вече имаме  около 13 на брой Crazy
Абе никой ли не забелязва новата лентичка на Лечето - вече гръмогласно и казвам ЧЕСТИТО, ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА Hug Heart Eyes
Това...повече във ФБ Mr. Green

# 96
Привет,  Hug

Бубе, да оздравяваш!!! Другата седмица ви искаме здрави! Peace Hug Аз друго щях да те питам, преди да сложиш системата, даваш ли му други медикаменти на Ралфито? Или директно система? Надявам се бързо да я сваля тая Т.. Да пазите Габ сега, да не вземе и той да се разболее? Confused

Херааа, виждаме я новата лентичка на Нелка! Отдавна сме и честитили!  Mr. Green

Люсии, точно както си го описала по такъв начин си клати главата и Едик, обаче забелязах, че го прави от лигавене и игра, нищо му няма... така че Споко! Hug Mr. Green

За зъбите, аз нали си казах, то май аз ще излезна най-безотговорна в това отношение, ама ние пък си имаме още не дотам израснали 8 зъба (предните), има още какво да растат  Mr. Green... Но съм далеч от мисълта, че някоя от нас ще опази дятето от кариеси... че  той Едито като си заспива с млякото, то пак е храна и е сладичко, остава по зъбите... а бе кой както иска да прави де... аз смятам по натам да се мятам върху зъбите на детето, още му е рано (на мойто  Mr. Green)

За нас - Едик бойкотира храната напоследък, по точно манджите  Crossing Arms, ама да видим кой по инат ще излезе.... От вчера пропуска хранения като не ще манджа... да видим докъде ще я докараме Crazy
Аз пък съм с много спаднало желязо, чувствам се уморена, премалява ми като сме навън, нямам силички, нервички и т.н. Просто съм се сдухала (не съм в МсЦ, а след него Crazy)

Марте, стискам палци за малката душичка и много кураж на родителите на малкото бебенце! Praynig Praynig Praynig

имаше и друго май, ама не помня... сутринта се пробвах, писах, писах и ми се затри, ся пиша на прима виста Rolling Eyes
Хайде лека и спокойна нощ ви желая!  Hug Mr. Green
 п.п. май прекалих със зеления тази вечер Mr. Green

# 97
Бррр....Здравейте  Hug

Вече сме си всички заедно у дома в "любимата" София  Mr. Green Вики си я прибрахме в неделя и някак си изведнъж къщата се напълни. Цял месец скитосваше малката ми съкровищница и сега все едно за първи път стъпва у нас  Mr. Green Гледа любопитно, целува и прегръща играчките си, но най-вече себе си на огледалото  Mr. Green

Морската ни почивка мина много добре. Вики се побърка с толкова много пясък и вода около себе си. Само в началото се дърпаше от влизане във водата, но после като разбра колко е гот и елате да видите, няма излизане!!!! Хотелът ни беше много приятен - нов, чист, с приятна храна и удобно разположение на метри от плажа. Е, винаги има какво да се желае, но като цяло оценката ми е положителна. Вики се запозна с доста от хората в хотела  Mr. Green На втория ден всички знаеха вече за Виктория със забавните муцунки и артистичното поведение! Тя беше във вихъра си!! През метри получаваше усмивки и поздравления "браво" след поредната си физиономия и просто нямаше по-доволна от нея. Дай й да е център на внимание! Имам усещането, че баща й ще се сбогува с мечтата си да я направи архитект  Mr. Green
След почивката я заведохме и оставихме за една седмица при свеки на с. Крушуна (Крушунските водопади са там!). Пътуването ни до там беше кошмарно!!!! 450 км сме ги взели за 8 часа - де що имаше тапи и задръствания ни хванаха! Това дете се побърка в тази кола и просто не съм в състояния да я накарам да стои в стола. Направо не знам какво да правя. Какво ли не мислим като варианти , заредила съм се с всякакви видове храни за хапване, играчки, книжки, дискове с детски песнички, правя се на маимуна и не , и не, и нееее!!! Оффф... ooooh! ooooh! ooooh!
Да продължа...
На Крушуна беше и кака й и всъщност на Вики не й трябваше друг, след като тя е там  Mr. Green Една седмица просто е била като Маугли по двора - почти гола и боса бродеща из двора. Ходила е из градината на баба си, накъсала й беше голяма част от цветята, сама си е късала чушка да яде от градината и домат, беше научила още 5 животински звука, както и да казва как се казва кучето , да казва на какс си по име и .....другото го забравих  Mr. Green

В общи линии е това около нашите летни изживявания  Simple Smile
Аз съм втора седмица на работа и съм сама и направо ми разказват играта. Еййй, казвам ви, ако имах калашник щях да застрелям някой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз и затова не съм се включвала! В еднинствения ден, в  който отделих повече от 5 мин , за да видя какво става покрай вас и се случи любимото ми - написах един супер дълъг пост и накрая , като реших да го пускам ми прекъсна нета и прецака всичко!!!! Направо ми идеше да се гръмна!  Crazy

И като за финал да ви се оплача и аз  Sad Гледам, че е тръгнало и да продължа и аз !!
Днес водих Вики при педито - едно заради това, че трябваше да сме на консултация, едно че имах и притеснения, а и тя се е обзавела с някакви прокашляния от няколко дни! Оказа се, че е със зачервено гърло и ни изписа Проспан, а гърдите уж са чисти! До тук добре...обаче освен проспан ни изписа и още два сиропа - единият за кашлица, другият за имунната система. Отивам в аптеката аз да ги купувам и питам отновно!!! кое за какво е! Вторият сироп за кашлицата се оказа противоалергичен  #Crazy и е за деца над 2 г, а третият се оказа сироп за повишаване на апетита!!! Еее, много се ядосах!!! На своя глава сега давам само Проспан и искрено се надявам да няма проблеми! Утре ще я водя на друг доктор , както е тръгнало....
Но това не е всичко!! Още в Пловдив ми направи впечатление пъпчето на Вики, че е някак щръкнало напред. Много се притесних и веднага направих консултация с лекат, който ми каза, че това е "удължено пъпче" - козметичен дефект! И малко се поуспокох. Но днес като бяхме при педи, питах и недя и тя пъвро вика " Кожно пъпче е това!, а псоле " Ама ние нейното пъпче не го ли лепихме", "Но то всъщност трябва да се направи и консултация с хирург, защото може и да е пъпна херния"!!! Еееее, мерси!!! Та сега ще ходим и на хирург...Оффф, дано да е всичко наред....
Оплаках ви се!!!
По темите сега ще драсна , за които се сетя и тези дни, ако мога пак ще пиша 1
Миенето на зъби - редовдно всеки ден с четка и паста. На Вики много и харесва и това е единствения начин да я кротна за няколко минути. Засега дъвче четката, но й показвам и знам, че това е началото за създаване на трайни навици!
За подсечено дупе - аз мажа с Джин Джира алба бейби спрей и на мен това чудо за много работи ми помага. Един път обаче положението беше трагично, след 8 изхождания за 12 часа и тогава прибегнах до Гентамицин Маз гел. СЛед едно намазване изолира проблема и след това продължих с Джин Джирата!

Бубе, оздравявайте  Hug
Марте  Praynig
На Нелката лентичката съм я видя и многооо се радвам!!! Нели, ти така и не ми отговори на смс-а, който ти пратих, докато бяхме в Лозенец!
За друго не се сещам....
Айде аз отивам да се мятам на спалнята покрай бебето, което от толкова обикаляне по чужди места не иска да си спи в леглото!!!
Тези дни сме си само двете с нея, че баща й е в командировка...
Все се случва да е в командировка, когато трябва да водя Вики по лекари...офффф...

# 98
Но днес като бяхме при педи, питах и недя и тя пъвро вика " Кожно пъпче е това!, а псоле " Ама ние нейното пъпче не го ли лепихме", "Но то всъщност трябва да се направи и консултация с хирург, защото може и да е пъпна херния"!!! Еееее, мерси!!! Та сега ще ходим и на хирург...Оффф, дано да е всичко наред....

Диде, и Максито имаше такова пъпче като беше много малък и го лепихме. Много добре си спомням как се издуваше като топче когато плачеше. Лепихме го, около 2седмици или 3 максимум. Подейства, пробра се. Сега не му е издуто, дори ида се напъва или реве, пак си е нормално. Това е първото и безоперативно нещо, което може да се направи. Ако не помогне, чак тогава хирург. Ако е такова Кожно пъпче.......не знам какво се прави.

# 99
  • До морето :)
Диде, искам най-искрено да ти се извиня, че не отговорих на смс-а. Голям съм заплес. Все отлагах, отлагах и все виках "После! После!" и все забравях. Накрая вече стана късно. Така и с Jira не се свързах, поне да ѝ кажа, че не можем да се видим. ГОЛЯМО ИЗВИНЕНИЕ И НА ДВЕТЕ!  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Иначе и Ели е като Вики. Все си целува играчките и огледалото. Чак започвам да ревнувам, защото мен никога не ме целува по самоинициатива, само при подканване и то не винаги ме огрява!  Crossing Arms

Сигурна съм, че ще се оправите само с Проспан. Стискам палци и с хирурга да се разминете.  Hug

Луси, една позната мажеше дупето на нейното с дете с нещо, но то беше лекарство и можеше да се маже само 1-2 дни мисля. Не съм я засякла на линия, но ще я питам, все пак да ти кажа. Дано да е късно тогава и да се овладели положението.

Гери, и Ели имаше такъв момент, и аз я оставях гладна, но на нея хич не ѝ пукаше. Сега тотално е отказала пюретата, само някое и друго месно ако не е чак хептен безвкусно. И заради това ЧУДО, аз трябва да  готвя всеки ден, защото моите манджи ги яде. Е, не че сега не ѝ правя постоянно компания с яденето, но какво да мисля постоянно за готвене, и да става и за нас, и за нея, и да е разнообразно...

Херич, те честитиха хората, и тука, и у ФБ, ама теб здраво те е хванала липсата!

Тони, Ели скоро ще започне да конкурира Рая в пози за заспиване.  Joy Тази вече заспа точно като нея, права до спалнята, само главата подпряла.  hahaha Не можах да я снимам, че трябваше да цъкам лампи, а не ми се рискуваше да я будя.

# 100
  • Варна
Ох, отчаяна съм вече с това неядене, на ръба на нервна криза съм Sad. Отказва кухня - спрях я, започнах да му готвя, което ми коства ужасно много, защото освен всичко друго и работя и съответно в денонощието ми остават около 3-4 часа за сън... Отказва вече и моите манджи. Яде само хляб и кисело мляко. Много съм притеснена и ужасно изнервена вече.

diana_valkova, какъв е този сироп за апетит, който са ви изписали по грешка, кажи, че вече сериозно обмислям да му взема нещо такова.

Иначе за пъпчето - и нашето беше щръкнало и го лепихме при педиатъра като беше бебе. Но не знам вече като са на годинка и нещо дали действа това.

# 101
Здравейте, милички!!!
Най-после мога да се включа с добра новина: Нашия тати вече си има работа!!!!  newsm44 newsm44 newsm44
Вече не съм толкова отчаяна и депресирана и настроението ми започва да се възвръща!!!
Добре, че бяха Луси и Венци да ме разнообразят през краткия им престой, че сигурно щях да се гръмна!
Живея на една крачка от морето, а нямах желание за плаж дори...
ама както и да е - не искам да пиша депресарски постове (главната причина, поради която не ми се пишеше досега  Rolling Eyes)!

Дано всичко да е наред с работата на ММ, но се очертава да живеем по-добре от преди! Заплатата е по-висока, а и ще работи на смени, което означава, че ще си е повече време вкъщи през деня, ще може да гледа Мариска и аз да уча в нормално време, а не както до сега - по нощите newsm68
Освен това вече можем да се върнем и в Стара Загора и отново да сме си с тати тримата!!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Много ми липсваше и ми беше тежко без него... той отслабна ОЩЕ повече... беше на 200 км, а не можехме да се виждаме... но това е вече миналоооооооо
Щастлива съм и не мога да не споделя с вас!
Благодаря от сърце на всички, че ни стискахте палчета!!!  smile3525  love001 newsm51

# 102
Болните - бързо да оздравявате  Hug
Гърне - не слагам още...и не мисля.
Абе никой ли не забелязва новата лентичка на Лечето - вече гръмогласно и казвам ЧЕСТИТО, ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА Hug Heart Eyes

Айде да копирам малко от Хера, че да спестя писане. Mr. Green

Ние си идваме от ваксина - последната до 6-7 години. Tired Добре, че свършиха...сега го гледам само да мрънне и подскачам..дано я понесе леко, че още помня Монката и притесненията на Нанди. Sad  Иначе Нико е 12, 030 кг и 82 см - гооооолям мъж Mr. Green Laughing похвалиха го, че прави бели като за 3-годишен и закача всички момиченца около него и се прави на маймун, че да им привлече вниманието. ooooh! Такъв е женчо, че ме хваща срам и в парка, а и днес. Blush Само ги гледа, усмихва им се и прави маймунджлъци - подскача, подвиква им, смее им се много, пее и повдига крак все едно сумист се готви за нападание. ooooh! Умряха си от смях и майките и лекарите и сестрите в Кинденгезина. Голям циркаджия. Mr. Green На кой се е метнал такъв не ми е ясно... ooooh!

Нелка, снимай я Елито и да ни я показваш - Рая някъде на тази възраст започна да заспива по невероятни начини... Grinning

Ставам да им дам да ядат, че Нико мрънка и обръща де що има по масата... ooooh!

ЕДИТ: marietta_g, много се радвам да науча добрите новини! Тези дни си мислих за вас и сега нямаш представа как се зарадвах на поста ти! Дано вече всичко да е зад гърба ви! Hug Hug

# 103
Мариетка,страхотна новина!Много се радвам.
Както се казва-лошото вече беше,сега е ред на доброто!

Бубе,пиши как си?Как е Раф?

# 104
 Мариети  Hug

Деси Шиша, мерси, че питаш за нас   bouquet Добре сме, Ралфи е с Т от вчера, като снощи през нощта вдигна 39 градуса, но гърлото му в момента е чисто, надявам се онези бели неща по сливиците, да са били примерно от млякото, което съм му дала и да не е налеп от ангина  Praynig Утре пак ще му видя гърлото и се надявам до 2-3 дни Т да спадне (ако е вирус)..Ще видим  Rolling Eyes

Гери аз и на Марта казах- разбира се, че не слагам веднага системите  Crazy Освен това те не спират повръщането, а само възстановяват водно-солевия баланс в организма.  Wink Повръщането го спирам с Квамател, пак венозно и после системката да оводни организма  Peace

Утре идва Габ, дано да удържим фронта и да остане той здрав, защото иначе имам притеснения за ходенето на Чифлика  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт