казвам ви хора,направо на рани,ей така от нищото
мазах със Судокрем и лайка и мога да кажа,че има някакво подобрение,но може и да не успеем да се разминем само с тва
по този повод се присетих за Жу,че те преди време имаха такъв проблем с Ели,но не можах да се сетя как се спасиха
Жу,ако четеш,искам отговор на тоЗ въпрос 
Луси, аз се справих с проблема единствено със судокремчето... Иначе моя близка акушерка има детенце по малко от Ели с около месец и те имаха сериозен обрив и ето това ми е писала:
"За пъпки слагах цинкова паста с бейби тан ама този със китайския надпис не с англ букви...
Имаше по едно време като сълзящи рани тогава пък мазах с алое защото това задушава сълзящата рана и става ад после..."
Ползвала е кремче на Краутерхоф с алое за подсечено дупе...
Мисля нещо подобно, но не съм сигурна:
http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=493

за всички
да се оправите скоро всички вече..

и е за деца над 2 г, а третият се оказа сироп за повишаване на апетита!!! Еее, много се ядосах!!! На своя глава сега давам само Проспан и искрено се надявам да няма проблеми! Утре ще я водя на друг доктор , както е тръгнало....
Тази вече заспа точно като нея, права до спалнята, само главата подпряла.
Не можах да я снимам, че трябваше да цъкам лампи, а не ми се рискуваше да я будя.

Само ги гледа, усмихва им се и прави маймунджлъци - подскача, подвиква им, смее им се много, пее и повдига крак все едно сумист се готви за нападание. 
Повръщането го спирам с Квамател, пак венозно и после системката да оводни организма