С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 113
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • при палмите и алигаторите,FL
Чакай и аз да драсна нещичко, да не си саминка Hug Wink

Все забравям да ти отговоря за пазаруването, аз не съм от тия, стисната съм  Blush. Пазарувам основно от намаление или от втоората употреба. Не мога онлайн , не знам защо така newsm78, едно време преди да се преместим тук, на Соник гардероба беше изцяло от Ла Редут, или от Продавалника, а сега не мога да се прекърша да купя дрешки по интернет, искам да пипна, да премеря и те така.
Това не означава че не получаваме поне веднъж в седмицата някое пакетче, мъжо си поръчва разни чаркове, аз пък си взимам от китайците формички за сладки, или други джиджавки, но не давам повече от $5 на покупка, абееее стисната съм  Mr. Green

При нас пък май не съм чувала българи да говорят на децата си на англ Thinking. Браво на Габ за наградата, сигурна съм че и чаровната усмивка е помогнала Hug

Сега прочетох за неприятностите на Хоупова, дано бързо възстанови щетите по документите, много е лошо това с кражбите. Хоупи, голямо гуш за теб Hug Hug

ПП Отивам в готварският, от другата седмица започвам печенето на Коледни сладки........... тез кила трЕбе се подържат
По тоя повод, ей това важи за мен Whistling

# 541
Добро утро, тез дни само прочитах оттук оттам... Нашите ни бяха на гости, Еди ми пипна първия вирус, след като тръгна да излиза втория му кътник... направо му се срива имунната система, като тръгне някой зъб.. Въпреки че постоянно я подсилвам. Имах страхотни нощи тук тез дни... т.е. сън по 2-3 часа, а предната само 1 час.... освен това и през деня не ми заспа, съответно и моя милост не успя... та бързо бързо след като го изкъпах в 20.30 си легнахме заедно и се наспахме.
Такова разтроено дупе не съм имала (на Еди де, не моето  Mr. Green), но вече започваме да се оправяме.
Тази седмица посрещаме и нашия тати (месец по рано от предвиденото), не е за хубаво, но се надявам всичко да се нареди и да мине по най- лекия начин.  Praynig

Искам да честитя и тук Рождения ден на нашата приятелка Муши - Мария! Да си ни жива и здрава Миме!!! Благодаря за почерпката и тортичката! Hug

Честит Рожден Ден и на едно друго страхотно скорпионче  мама Марта! Много здраве и много любов ти пожелавам на теб и на цялото ти семейство!!!

Шени, в къщи говорим на Едито на бг и арменски. По принцип аз главно на бг, баба му на арменски, а баща му на двата езика... Определено забелязвам, че хваща и на двата езика!
Братовчед на Едик е в Америка, от смесен брак бг и арменка и живеят в САЩ, тааа сега на 4 години говори смесено от трите езика  Mr. Green

Нелили,  Hug

# 542
  • Стара Загора
Добро утро bowuu
Тази зима като дойде и ми настръхва косата значи Twisted Evil
Надявам се вече Венци на Лусинда да е по-добре...всички да се оправят...Едика също Hug
В този ред на мисли...абе Гери ти арменски знаеш ли? или го научи покрай ТМ-то...пуст клюкарлък значи! Mr. Green
Според мен децата бързо свхащат и просто не усещат че учат 1-23 езика. Море по-голям чове...зор ще си види. Навремето в езиковата имахме в един ден три езика -първите два часа енглиш, вторите два часа немски и третите два часа - руски ъфкорс...и в часът на класния вече говоехме патагонски #Crazy Mr. Green
Баткото ми сега е първа смяна. С Боример сега отиваме да плащаме в Овъргаз отоплението, да купя чай и да пусна една пратка по Еконт и отивам да си вземам другото чаве и да почва големия купон #Crazy
Днес съм си записала и да се обадя за час във Варна за очния преглед на Слави, че все забравям. Та варненки знам, че ще е зима вече в разгара си обаче...ще ви съобщя кога ще съм там /няма да е с приспиване мисля/ и ако можем...с който можем да се видим.
За остарелите Марта и Муши...пожеланията във фейса Mr. Green
В този ред на мисли пак Марте...бибата не ме притеснява хич. УСпокоява го когато вади зъб...а сега нещо вади май защото е просто ад и като спи само мрънка въти се и дъвчи настървено. Ще я махна...надявам се след НГ. Веднъж и еднократно...такова бавно, бавно не е за мен...аз от раз махам неща.
За пазаренето - бога ми...сержа съжалява, че ме е взел за жена Mr. Green и добре, че е моето фин.състояние защото иначе немога да удържа на сержа на заплатата само Mr. Green но пък човек знае и 2 и 200 така, че да не говоря много, много щото не се знае какво може да ме сполети. Tired
От сайтове пазаря много, яко и смело на децата - до сега всичко съм уцелвала...ако не то поне е по-голямо иго носи по-нататък. Ми как 7 бодита ми излизат от сайт-а 21лв. а тук в СТ-Загора едно е минумум 5...да не кажа 6лв./бр. Къде е киро на кирия питам аз Twisted Evil Да не говоря, че двамата ги обувам общо за 50лв. а иначе тук за единия ще дам минумум 50-60лв.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 10:35 от Хера

# 543
Надявам се вече Венци на Лусинда да е по-добре...

да ама не Mr. Greenспрягат ни за бронхит вече,освен това довечера сме на ушен специалист...най-накрая някой се сети да си отвори устата и за това Twisted Evil ама то щото вече вдигнаха ръце,мамка им Mr. Green(благодаря на Джейкова,че се отзова толкова бързо за координати на доктора Hug)

и това не е всичко - разбира се точно в сюблимния момент,когато колата ми трябва най-много,че не сме се спрели да обикаляме по болници и клиники,тя взе че отказа Twisted Evil по-скоро или е тъпия акумулатор,или генератора ми отново е за смяна....или може би самата кола  Mr. Green

да не си помислихте,че това е всичко Mr. Green ооо,не! в събота съвсем случайно разбирам,че 3 златни гривни са "проходили"от кутията ми с бижута Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil е,това вече ме довърши Mr. Green обърнах цялата къща,накарах майка да обърне всичко в СЗ и тъй като нямаше "урожай",се свързах с една жена,която се изявява нещо като екстрасенс(препоръчаха ми я,боже,до къде стигнАх ooooh!),и по нейните думи гривните са откраднати от близка млада жена,нЕма смисъл да търся повече...

аре,сЯ вие ми кажете в един ей такъв момент кво ще направите - ще мислите позитивно - едва ли,ще си кажете "майната му" - няма начин....в този момент ми идва да се гръмна,че поне да знам,че ме няма #2gunfire

п.п.добре,че е зеления и дявола за разкош,та да опишат точното ми състояние в момента Mr. Green Twisted Evil

# 544
Хера,от кой сайт пазаруваш за децата?

Днес водих Лазар на контролен преглед-изписаха му Суметролим.Надявам се да помогне ида не се налага да пие и други лекарства.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 13:49 от лава

# 545
Хера, знам това онова на арменски, долавям в разговор това онова, но ми е трудно да говоря. Разбира се покрай ММ се започна, а покрай синЪ ще се усъвършенствам  Mr. Green Ама виж изречения като: "Ела тук", "Какво правиш", "Къде си", "Дай на мама", "Ах, на мама момчето", "На мама сладкия, хубавия, доброто дете"  мноого добре вече ги знам.

Лусии, дано се разминете с бронхита.. ние септември бяхме така доста на кантар... но се разминахме с АБ и снимки и бронхити и така.. а за гривните, определено аз не бих казала "майната му", а бих метнала метлата... мразя да си губя нещата, още повече златни неща.. като четох поста, помислих че Венцулини ги е запратил на някъде... ти с кви хора се събираш бе, жена??? Ква е тая млада жена ся?

# 546
Оххх,четох,четох,така е като чета по седмица/две и после сядам да пиша.Мариела отново е със сополки,и затова съм си вкъщи,да не мислите,че птосто лентяйствам.Тъкмо реших днес да бием пропуснатата ваксина и нъц,започна да киха в четвъртък,да изкарва едни сополаци,които днес започнаха да позеленяват.В този ред на мисли аз съм много доволна от Коларгола,само дето тоя път ще се опитам да го пропусна,защото немога всеки път с него да я лекувам.Въпросната Коризалия също ми я похвалиха и започнах да я давам отще от петък вечер,но дали има ефект немога да кажа. И клеева тинктура давах профилактично,ама 2 седмици здрава и сега пак сополки.Просветляват ми обаче два кучешки зъба в малката устица ,та не се знае,знае ли се.
След днешната консултация резултата е 12,700 кг(+400) и 87(+3) см за 3 месеца.

Такам я да видим какво друго имаше за коментиране:
Луси-и аз бих се гръмнала.Подозираш ли някоя млада жена за изчезването на гривните.Аз в първия момент реших ,че В. ги е скрил,защото сутринта намерих чадъра в шкафа с олиото и шоколадите.
Дано оздравява В. по бързо,че много се проточи вашето боледуване.И дано колата се размине с малък ремонт,пък ако си послушна Дядо Коледа може да ти донесе нова  santa2

Всички Хелоуински снимки са много готини-разни вещерски пръсти,мъфини с паяци,малки маскирани дечица и черният ангел във Фейса.

Тая магнитна дъска за писане я имаме и ние,една счупи Мариела,оня ден купих нова,от тия малките,че ми писна само да се прескачаме.Много се тачи и голямо "писане" пада.

Аз за Коледа мисля да купувам книжката,която Джей показа във Фейса,струва ми се полезна и интересна.

Пазаруването-и аз обичам много,ама напоследък вече се въздържам защото финансите пресъхват бързо,но като си стоях у нас поне по едно нещо на седмица купувах.

Гърнето,ми използва се за склад на играчки.Онзи ден купих второ на Чико анатомично,че на предишното неискаше да сяда по голо дупе.Днес я оставих по памперс и я сложих на гърнето и започнах да и говоря и обеснявам,тя се напъна нещо там,става,сяда,гледам памперса увиснал-тя се наакала.Може би ще стане лесно,но нямам много време да се занимавам с това,а трябва постоянство .

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МУШЕТО И МАРТА!!!  bouquet

Домашното облекло-ходя със спортни екипи-долнище,горнище,(миналата зима от СпотртДирект си купих две долнища,първо се надцених и бяха огромни,второ станаха на топчета почти веднага,ама си ги нося нали съм у нас и са две за 8 паунда)и някоя стара блуза,която не става за навън,я покапана с белина(това го умея) я минала от мода.Косата почти винаги вързана защото ми пречи,грим ако съм по цял ден у нас,неслагам,ако обаче съм излизала-то имам спирала задължително,понякога и молив.
Ох милички ,не се сещам друго.Болните да оздравяват,здравите да държат фронта.Аз отивам да правя крем,че пак ще експерементирам с торта.

# 547
  • София
Честито на патерици на Марта и Мушето, да сте ни живи и здрави, ,много щастие и успехи ви желая  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Нелили:Какво прави нашата красива снахичка?Разбрах, че си има малко братовчедче(или бъркам?) Да е живо и здраво, а на теб пожелавам скоро желаният подарък-лаптоп! Hug

Снаха ти ме ядосва по цял ден. Все по палава става и не слуша  Crossing Arms А за подаръка нещо бъркаш , лаптоп си имам макар и с развалена клавиатура .... ВСЕ ОЩЕ  ooooh! . Друго е това което толкова много чакам и бленувам . Хера знае Simple Smile)))

Луси дано Венци се оправи бързо и се разминете с бронхита  Praynig , а това с гривните ме портесе . Как е възможно?? Имаш ли подозрения кой може да бъде? Дано успееш  да ги намериш  Praynig

Нанди и аз съм на твоя принцип и за това не мога да сваля нищо  ooooh! , много съм се отпуснала мам... му. Ей на , сега правих кекс Негърчре и ометох 3 парчета  Whistling Сподели какви сладки мислиш да правиш за Коледа  Peace Очаквам и Шенито да се включи по темата  Hug Аз си купих мнного готини формички снежинки за сладки и си търся рецепта сега за да ги изпробвам  Wink
Хоупи какво стана с твоите документи? Надявам се да ги върнат  Praynig

# 548
  • До морето :)
защото сутринта намерих чадъра в шкафа с олиото и шоколадите.
Ох, смях се като луда.  Joy Представих си я Мариелка как прибира чадъра в шкафа.  Joy
Бързо оздравяване на куклата. И на нас не ни е бита последната ваксина. След 8.11 трябва да отидем, дано до тогава да задържим фронта здрави.

Луси, дано скоро започне подобрението на В. Ужас с тези лекари.  Hug Че и бронхит. Не е шега работа.
За гривната - дано изкочи от някъде. Много неприятно. А ако наистина е открадната - нали знаеш, че който краде злато го сполетява нещастие.  Whistling

Хера, не се притеснявай с въпроса към Гери. И аз щях да я питам, ама ти ме изпревари.  Mr. Green

Адашче, ние също чакаме да научим какво чакаш.  Crossing Arms Как е Алекс?

За пазаруването - не ми е мания. Обичам, разбира се, ама да имам пари и да знам, че тези пари са само за харчена. За 1 ден да овършея магазините. Пазаруването он-лайн от България не ми е на сметка, а от чуждестранните сайтове не разбирам.  Mr. Green

За гърнето - вървят нещата, вкъщи вече сме без памперс, имаме 2-3-4 фала, но като цяло се справя. А като се напишка и я питам: "Защо, мамо, в гащичките? Нали знаеш къде пишкаме" и тя показва гърнето. Проблем ми е, че понякога се дърпа и не иска да я изпишквам. Но като я взема на ръце и пишка. Или ако ѝ кажа: "Хайде, мамо, иначе ще се напишкаш в гащичките" и тя идва да я вдигам. С акането не можем да се разберем, но предполагам, че по-нататък като започне да си казва сама, ще си казва и за това.

За нас - Ели оздравя, но мен нещо ме стяга гърлото. И ми е гадно, че Ели е била като мене, боляло го е детето, а не може да си каже.  Sad Да започва вече да говори, че да си казва всичко.

# 549

Адашче, ние също чакаме да научим какво чакаш. 

Аз знам, аз знаааам  Hug
Още веднъж благодаря на всички, които се включиха по въпроса с езиците Hug Аз също от малка съм раснала -пораснала с много езици и на - човек станах.Освен единият у дома и българският навън, от първи клас учих руски (за който много ме е яд, че го изоставих), от втори клас - немски, а за английския е ясно.Сега съм ги позабравила, но съм си обещала да наваксам Thinking Та, и Аля ще е по моят път.
Пазаруването по интернет - аз на детето дрехи от България не му купувам. Поръчвам онлайн от Англия, понякога от Ла Редут, а понякога отивам в Турция на пазар. Общо взето от тук нищо не купувам. За въщи също много неща купувам онлайн, за тортоправенето, за плетенето - също.  Страст си ми е и това ...Добре, че ММ ме обича и не ми търси кусури, щото аз обратно на Хера пари у дома не нося в момента ooooh!
Коледните сладки - ще ги почвам след 20ти ноември с меденките на Джули (препоръчвам с ръце и крака), ще правя и ванилови кравайчета, сладки с мусковадо захар, шоколадови трюфели, традиционен щолен (от моята баба - германка е рецептата) и два-три вида мини-мъфини...Искам още два-три вида сладки, ама съм в процес на избиране...Та, ако имате интересни рецепти споделяйтем не се стеснявайте Hug
Луси - може и да те мята на черешата таз'врачка и да си намериш гривните у дома - искрено ти го пожелавам. Дано да се разминете и с бронхита Hug
Бързо оправяне и на Нелката и Мариелка - хубавелка Hug
Усмихната вечер!

# 550
  • София
Благодаря на всички за милите поздрави-много ви обичам!
Честито на патерици на Марта и Мушето, да сте ни живи и здрави, ,много щастие и успехи ви желая  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Нелили:Какво прави нашата красива снахичка?Разбрах, че си има малко братовчедче(или бъркам?) Да е живо и здраво, а на теб пожелавам скоро желаният подарък-лаптоп! Hug

Снаха ти ме ядосва по цял ден. Все по палава става и не слуша  Crossing Arms А за подаръка нещо бъркаш , лаптоп си имам макар и с развалена клавиатура .... ВСЕ ОЩЕ  ooooh! . Друго е това което толкова много чакам и бленувам . Хера знае Simple Smile)))

Благодаря за поздрава! Hug
А, за другото-явно съм се объркала и нещо съм изпуснала, но обещай да се похвалиш като го получиш! Peace
Мариелка бързо да се оправя и Венцулини, а на майките им ще кажа:Гале:-дъщеря ти добре те забавлява! hahaha Лусинда, Лусинда: Какви неща ти се случват само ooooh!Има едно поверие, че златото понякога "се крие" Аз веднъж си загубих златен пръстен и го открих след месеци в поставката за  измити прибори. Сега пък са ми изчезнали златните кръстчета на Вики и Кики от кръщенетата, но съм спокойна-все някога ще се покажат от накъде bowuu. Не се натъжавай, дори и да са откраднати, защото някакви си предмети не заслужават тъжната ти физиономия и сърце. Имам един съвет към теб-вместо да питаш врачки седни спокойно сама някъде и се съсредоточи върху гривните-представи си ги ясно, как ги намираш и им се радваш много-ако сама си повярваш, със сигурност скоро ще се появят от някъде! bowuu Peace Hug
Пазаруването: Като бях млада ми беше мания-все повече се обръщам към интернет и все повече го мразя, освен ако не става дума за книги или ноти! Peace
Целувки момичета и до скоро! Hug

# 551
За всички, които проявиха загриженост докладвам:
Документите никой не ми ги подхвърли, въпреки горещите ми молитви към всички известни и неизвестни в митологията божества  newsm45
Днес съм пеша, без документи и с един билет за градския транспорт в джоба, с две думи - преминах в нелегалност  smile3511
Очакват ме минимум две седмици изпълнени  с изключително приятни занимания по изваждане на нова лична карта, шоф. книжка, талони за коли, граждански отговорности, застраховки и т.н. и т.н.  smile3514 smile3514 smile3514

# 552
Марте,помъдряла си.Много са положителни последните ти два поста и даваш добри съвети:)

Аз подозирам какъв е бленувания подарък за Нели  Sunglasses И аз искам,само дето  smile3509 аз го счупих и аз ще трябва да си го купя или да драсна два реда на добрия старец  newsm78
Днес направих една бърза торта,утре ще видя резултата.

За коледните сладки-едва ли ще стигна до тях тази година,иначе ваниловите кравайчета ги правих миналата година и бяха много вкусни:)

П.П. Хоуп много неприятно..... Hug

# 553
  • Стара Загора
Хоупова много, много неприятно. Но пък твоя случай ми напомни, че трябва да си взема новите си документи от полицията /вадих ги заради смяна на новия адрес де/ И още по-неприятното е, че всичко е за твоя сметка...отново и отново. ама то държавата ни такава. Циганите да живеят Twisted Evil
Гале умрях от смях с тази кайсийка Маринелката Hug
Абе за коледните сладки - приготвила съм арсенал..от един месец събирам разни фигурки, чета...да видим...да не ме напусне ентусиазма в последно време и да прибягам до магазина Mr. Green както става всяка година Joy Може ли рецептата за онези ванилови кравайчета? Шени?
Коризалията - доволна съм от нея за сега...два пъти оправя Слави досега о септември месец. Надявам се все така да ни помага. Умкалора момичета много помага. За малките е 10 капки 3 пъти на ден още като усетите, че работите отиват на зле. Още като се събори Слави почвам Боример с инфлуенциум СН15..5гранулки на 4 часа.
Нелиии пиши на дядо Коледа, пиши Hug аз днес продадох единия си обектив и си поръчах друг. Тази година писмо няма да пиша на Дядото..беше щедър към мен тази година...достатъчо /макар, че при мен никога не е достатъчно Mr. Green
Душеее днес ме шахматира ти направо #Shocked Тази млада жена да кажа, че не съм аз по повод
... ти с кви хора се събираш бе, жена??? Ква е тая млада жена ся?
Това не съм аз Mr. Green Първо вече не съм млада и второ...ся за едно злато да си разваля пийката и хапката с душката - нцъ Mr. Green /не съм си помислила, че имаш предвид мен....просто като те прочетох Гери и се сетих за мен newsm18/
Душе - продавам си колата Ситроена нали знаеш Mr. Green
Коледни подаръци на децата - незнам...още немога да измисля, но тях определено ги влече коли, мотори, писти, автомати, мечове и т.н и т.н
Кой ме пита за сайта от където купувам - http://www.asda.com/ и http://www.tesco.com/ и от спортдиректа обикновенно са им обувките. Пазаря обикновенно зимата за пролетта и лятото, а лятото за зимата.
Лече знаех си, че не съм сама 4470

# 554
Еха, подкарахме коледната тема..много ми е хубаво! Heart Eyes

Хера, аз правя ванилените кравайчета на Наталина и ставят всяка година все по-хубави. Mr. Green

Я, Шени, правим почти едни и същи неща за Коледа - аз обожавам меденките на Джули и щолен правя по една страхотна рецепта от преди  години, но тази година пак ще меся. Wink И аз след 20 ще ги правя...предимно през уикендите, за да може и Рая да се включва подобаващо - голямо ще да е забавление. Sunglasses Wink

Норе, голямо гуш. Ще мине и това, знаеш. Дано повече не се случва. Hug Hug Hug

Пазаруването - предпочитам физическите магазини. Преди като живеехме в центъра всеки ден обикалях и пазарувах едва ли не ежденевно. ooooh! Ама и Рая ми беше кротичка, а сега с Нико ми идва нанагорно. Обаче в събота ги зарязвам обикновено на баща им и се меткам на колелото и голямо обикаляне пада. Simple Smile Иначе с Нико си е предизвикателство всяко пазаруване... не че вечер не го правим вкупом всички. Laughing Онлайн пазарувам откакто съм тук има-няма веднъж на 2-3 месеца и то защото правят зловещи намаления и страхотни подаръци. Обичайно от Ла Редут, 3 suisess, bonprix. Не бях поръчвала от сумати време, но през последните 2 седмици от 3-те сайта общо за 87 евро ми пристигнаха: официален панталон, дънки, много интересно болеро, което може да се носи по 6 различни начина, рокля, дълга пола, 2 блузи, сутиен за спорт и като подарък 2 есенни якета - едното е шушлеково, а другото от плат и съм доволна. Мисля, че си струва веднъж в сезона да се обличаш за малко пари. Wink

За подаръците - Рая писа писма на Дядо Коледа и вече част от подаръците са осигурени. Лошото е, че каквото види по реклами, или магазини и го иска....та подозирам, че докато дойде добрия старец ще сме изкупили половината магазини. ooooh! То тази година ще имат и много подаръци от ЕК, от ДГ, вкъщи, от дядовци и баби и от приятелите, с които се виждаме тук...и ще се заринем... ooooh!

Луси, голямо гуш за теб и Венци. Дано не е бронхит и да минава вече каквото и да е. Hug Hug Hug
Неприятно е и това с гривните, но Марта ти е дала чудесно предложение! Положителното мислене и нагласа правят чудеса! Вярвам, че вероятността да ги намериш е голяма. Peace

Марта,  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт