Все забравям да ти отговоря за пазаруването, аз не съм от тия, стисната съм
. Пазарувам основно от намаление или от втоората употреба. Не мога онлайн , не знам защо така
, едно време преди да се преместим тук, на Соник гардероба беше изцяло от Ла Редут, или от Продавалника, а сега не мога да се прекърша да купя дрешки по интернет, искам да пипна, да премеря и те така.Това не означава че не получаваме поне веднъж в седмицата някое пакетче, мъжо си поръчва разни чаркове, аз пък си взимам от китайците формички за сладки, или други джиджавки, но не давам повече от $5 на покупка, абееее стисната съм
При нас пък май не съм чувала българи да говорят на децата си на англ
. Браво на Габ за наградата, сигурна съм че и чаровната усмивка е помогнала 
Сега прочетох за неприятностите на Хоупова, дано бързо възстанови щетите по документите, много е лошо това с кражбите. Хоупи, голямо гуш за теб

ПП Отивам в готварският, от другата седмица започвам печенето на Коледни сладки........... тез кила трЕбе се подържат
По тоя повод, ей това важи за мен

),и по нейните думи гривните са откраднати от близка млада жена,нЕма смисъл да търся повече...

А за подаръка нещо бъркаш , лаптоп си имам макар и с развалена клавиатура .... ВСЕ ОЩЕ
)))
Очаквам и Шенито да се включи по темата
Представих си я Мариелка как прибира чадъра в шкафа.
Да започва вече да говори, че да си казва всичко.
Лусинда, Лусинда: Какви неща ти се случват само 

И аз искам,само дето
аз го счупих и аз ще трябва да си го купя или да драсна два реда на добрия старец
Тази млада жена да кажа, че не съм аз по повод
/