Тази млада жена да кажа, че не съм аз по повод
/

на тва не можах да устоя,въпреки че в момента ми се реве от всичко
благодаря на всички,които проявиха разбиране и загриженост по моите кошмарни проблеми
за съжаление те продължават да задълбават и вече сериозно се замислям,че някой има пръст в тая работа от вчера съм и без телефон
днес отново бяхме на преглед при личната и се оказа,че все пак имаме хрипове и тоЗ път за по-сигурно ни прати на снимка(поне това да си бяхме спестили
лечението ни за пореден път се смени,като вече сме на сироп Вентолин(душе,щях да ти звъня днес по тоя повод,но сили нямам вече
)и някво като АБ от рода на Бисептола,но му забравих името...секретите в носа ни са все още факт и имам чувството,че няма да ги стопираме никога и за капак се оказа,че АБ,който пихме 10 дни е бил без никакво действие в нашия случай,дори специалистът УНГ каза,че и за ушите е нямало да помогне ако действително имаше проблем там 
утре най-вероятно ще го посетим отново ,защото каза да му се обадя ако проклетия секрет от носа не спре,а той не спира
такова ходене по мъките не съм и сънувала,че ще ми се случи един ден....най-много ме е яд,че не можаха да ни помогнат в такава ситуация,а кво да говорим ако беше нещо наистина сериозно

гледам за пазаруване си говорите - значи е редно да се турна на първите места,щото няма друг такъв вещоман като мен
онлайн магазините обаче мноУ не ме зарибяват
дори в момента съм Аресала едни ботуши от Тенденз,но нямам смелост да ги поръчам така на сляпо 
а по повод гривните - има шанс да са двама човека,друг вариант на 99% няма
единият е най-добрата ми приятелка от детството,другият е на ММ сестра му
честно казано все още тая някаква надежда да изскочат отнякъде,защото не искам и да си помислям,че може да е някоя от тях двете
душе,ти отпадаш категорично,споко 
лелеее,сЯ пА и сладки и меденки тръгнАли да забъркват...ама то така - хора без работа
тия вашите мъже са ударили бинго с вас не ми се пише повече

п.п.от днес и аз съм в играта - хрема,болки в гърлото и ушите...и те така

, та надникнах и да отговоря
. На мен също не ми допадат яйцата да са сурови, пък било то и само белтъци, затова си взех ето

Ще е много емоционален момент.