С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 104
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Душеее днес ме шахматира ти направо #Shocked Тази млада жена да кажа, че не съм аз по повод
... ти с кви хора се събираш бе, жена??? Ква е тая млада жена ся?
Това не съм аз Mr. Green Първо вече не съм млада и второ...ся за едно злато да си разваля пийката и хапката с душката - нцъ Mr. Green /не съм си помислила, че имаш предвид мен....просто като те прочетох Гери и се сетих за мен newsm18/

Joy Joy Joy
на тва не можах да устоя,въпреки че в момента ми се реве от всичко Mr. Green

благодаря на всички,които проявиха разбиране и загриженост по моите кошмарни проблеми Hug за съжаление те продължават да задълбават и вече сериозно се замислям,че някой има пръст в тая работа Twisted Evil

от вчера съм и без телефон Twisted Evil В. го изпра в земята и слушалката му отказа,мога да говоря по него само на спийкърфон,което е мноУ куул за мен и околните Mr. Green

днес отново бяхме на преглед при личната и се оказа,че все пак имаме хрипове и тоЗ път за по-сигурно ни прати на снимка(поне това да си бяхме спестили Mr. Green),диагнозата бронхит за мой ужасТ се потвърди,но все пак трябва да съм доволна,че е по-малкото зло...
лечението ни за пореден път се смени,като вече сме на сироп Вентолин(душе,щях да ти звъня днес по тоя повод,но сили нямам вече Tired)и някво като АБ от рода на Бисептола,но му забравих името...секретите в носа ни са все още факт и имам чувството,че няма да ги стопираме никога и за капак се оказа,че АБ,който пихме 10 дни е бил без никакво действие в нашия случай,дори специалистът УНГ каза,че и за ушите е нямало да помогне ако действително имаше проблем там Naughty

утре най-вероятно ще го посетим отново ,защото каза да му се обадя ако проклетия секрет от носа не спре,а той не спира Mr. Green
такова ходене по мъките не съм и сънувала,че ще ми се случи един ден....най-много ме е яд,че не можаха да ни помогнат в такава ситуация,а кво да говорим ако беше нещо наистина сериозно Crossing Arms

гледам за пазаруване си говорите - значи е редно да се турна на първите места,щото няма друг такъв вещоман като мен Naughty  Mr. Green
онлайн магазините обаче мноУ не ме зарибяват Crossing Arms дори в момента съм Аресала едни ботуши от Тенденз,но нямам смелост да ги поръчам така на сляпо Peace

а по повод гривните - има шанс да са двама човека,друг вариант на 99% няма Peace единият е най-добрата ми приятелка от детството,другият е на ММ сестра му Crazy честно казано все още тая някаква надежда да изскочат отнякъде,защото не искам и да си помислям,че може да е някоя от тях двете ooooh! душе,ти отпадаш категорично,споко hahaha

лелеее,сЯ пА и сладки и меденки тръгнАли да забъркват...ама то така - хора без работа Sunglasses тия вашите мъже са ударили бинго с вас Mr. Green

не ми се пише повече Whistling

п.п.от днес и аз съм в играта - хрема,болки в гърлото и ушите...и те така Mr. Green

# 571
Лусиндоооо, да знайш, тва ни е от зодията, душо !!!  Crossing Arms Мен ме ограбиха  и нямам кьорав документ ....  Cry Cry Cry

# 572
  • София
Едно въпросче към Нанди по сладкарската тема: С какво украсяваш слаките цветя ? Искам меденките да го рисувам с нещо като Роял Айсинг, но ако може  да е без яйца. Цял ден се рових по форуми и сайтове и попаднах на рецепти с пудра захар, вода и лимонов сок, или  пудра захар и пр. мляко, но дали този вид глазура няма да е ронлива се чудя  Thinking
Искам да постигна този ефект:

Накрая ще взема да ги напляскам с фондан и ще купя готова глазура на прах за дребните детайли
Хераааа мести темата в готварския  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Луси  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Всичко ще се оправи, не може все да е зле  Peace

# 573
  • при палмите и алигаторите,FL
Пека меденките на Джема  chef, та надникнах и да отговоря
С какво украсяваш слаките цветя ? Искам меденките да го рисувам с нещо като Роял Айсинг, но ако :
Цветята са с фондан, купувам си го бял и си го оцветявам . Тая година си купих хранителни маркери и с тях ще дам и на децата да рисуват Wink. На мен също не ми допадат яйцата да са сурови, пък било то и само белтъци, затова си взех ето това, другият вариант е на прах.

По кусно пак, че ще изгоряяяяяяяяяяяяяят

# 574
Не голямо, ами ОГРОМНО ГУШ за Лусинда и Венцулини Hug Hug Hug Hug Hug

# 575
На 11-ти декември ще съм във Варна на очен реглед на Слави. Часът ни е 15,30ч. и докъм 16ч. мисля че ще минем - няма да разширяваме зеници така, че ще мине бързо.Ще има ли шанс да се видя с някой от вас? Rolling Eyes И пак заведенийце с хранене, че да можем да хапнем преди дългия път.

Херич, забравих да те отразя по-рано.........гледай по кое време влизам.
Това 11.12 ми се вижда доста далеч, но от сега да кажа, че аз сигурно пак ще те отразя...... Ама тва с измисляне на място, където да доведем чаветата, че и вие да хапнете......... ми ще трябва да го помислим. Ама то време има. Ти да няма случайно да доведеш и Боримечето?  newsm56

# 576
  • София
Отделно повечето неща ги говоря на 2 езика...Казвам нещо на български - "Ела тук", примерно. После веднага следва превод в ефир на турски...И така повечето неща. Усещам я, че повечето неща ги разбира  на двата езика, но за някои неща си има предпочитания Mr. Green,. В тази връзка - как процедират Тони, Нанди, Бубка, Гери? За други в нашето положениое не се сещам, ама ако има - да споделят и те...

На мен освен Елфи ми липсват и Марта, Жира, Мария, Джуфчето...

Шенка, не би ли било вариант за вас единият да й говори само на български, а другият само на търски. Така би следвало да не се обърква толкова много. Имаме много приятели със смесени бракове и повечето практикуват този метод. Включително и двама родители българи, от които бащата говори на детето си само на немски. Сега то говори с него на доста добър немски, а с всички останали на български. В противен случай съществува опасност, тя просто да не разбере, че става въпрос за едно и също нещо или да не иска да го повтори на втория език, ако вече го е казала на първия. Не знам дали успя да ме разбереш, но ако не си - предлагаме гости като се приберем в София с разяснения и сладки приказки.

За мен набързо: захванала съм с нещо, което би трябвало да ни донесе допълнителни доходи, чета във всяка свободна минута, а трябва да посещавам и семинари от време на време. През останало време правя всичко гореописано.

Липсвате ми всички:

Марте, честит рожден ден! Пожелавам ти с всяка година щастието да расте в геометрична прогресия!  bouquet

Бубе, радвам се, че сте добре. Доста ви мислих и се молих да се разминат лошите неща.

Нелли, радвам се, че се появи. Тъкмо щях да питам къде си и същия ден имаше пост от теб (тъкмо-то беше за преди 1-2 седмици). А дългоочакваната мечта не беше ли фотоапарат (не съм чела около 5 страници, ако има отговор вече се извинявам предварително).

Тони, Лусинда, Жужи, Нелка и Нелли напатили сте се с лоши преживявания. Да стоят далеч от вас и през ум да не им минава да се завръщат!

Нандисима, един път си. Много ме радват постовете, снимките, творенията и най-вече прекрасните принцески!

Шени, теб съм те признала. След като се намърдах най-безцеремонно в кухнята ви, вече се замислям дали да не намина и във всекиндевната ви с новите ти творения.  Hug

Нелка, стигнахме до Бургас миналия уикенд и даже през Маринка минахме, ама тогава бяхте болнички и не исках да ви притеснявам. Кога щяхте да идвате към София?

Поли, как си? Изчезнаха ли неразположенията и болежките? Слушка ли Тиянка-Сладуранка?

Искам вече да се виждаме!Пък!

# 577
  • София
Ей, Жира  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
много се радвам , че се появи. Пожелавам ти успех в това с което си се захванала  Peace

Нанди , благодаря за отговора, явно ще правя фондан  за меденките, само едно последно въпросче : Как залепваш фондана за сладките? Някъде , четох, че изрязваш фигурката която искаш , съвсем леко я мокриш с вода и го лепваш, но така няма ли да се прецака  Thinking

# 578
  • на североизток
Здравейте, момичета!

Липсвате ми много, но от тази пуста работа въобще не ми остава време за форума Sad

Марте, макар и на големи патерици, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много обичана! Пожелавам ти успехи и винаги да си заобиколена от любимите си хора! Hug

Луси, прегръщам ви силно с Венцулини. Дано скоро всичко да остане зад гърба ви Hug Hug Hug

Бубе, силни прегръдки и за вас! Hug

Хоупи, Тони, Жужи, Нели, Нелка, Поли, Нанди, Шени, Хера, Поли /дано не изтървам никого/ гушвам ви и вас Simple Smile

При нас - трите деца се завъртяха болни, но вече са добре. Както стана ясно аз не мога да си вдигна главата от работа. Ния говори вече доста и много й се радваме. Иначе никакъв напредък по отношение на гърне, пиене от чаша, биберони... От миналата седмица започнахме за вземаме храна от яслата, където ще ходи догодина и съм много доволна засега.

# 579
А, добро утро! Днес и у нас е специален ден - Рая е именичка! Simple Smile

Почерпете се за нейно здраве с белгийски пралини! Hug

лава, в биозинът активната съставка е Lactoferrin (Лактоферин)- 100 mg. Това всъщност е вещество, което се съдържа в кърмата.  Също той е един от основните серумни транспортни протеини. Прави здрава връзка с желязото като това води до антибактериалното му действие. Може би е важно да се отбележи, обаче че вероятно е извлечен от краве мляко и ако имате обремененост от алергии в семейството е добре да имаш едно на ум, ако решиш да го пиеш. Peace Все пак може да дообсъдиш тази информация с лекаря си и да прецените. Peace

Жира, успех ти пожелавам. Hug

Благодаря на всички ви за положителните мисли за нас - помагат ни определено. Hug Hug Hug

Аз да се похваля: след като си забърках домашен квас и го чакам да стане, за да си правя хляб у дома, мъж ми се заинтригува и обиколихме вчера да си търсим машина за хляб, но всичките, които имаше тук по магазините бяха с тефлонови "вътрешности". Sad Тефлонът е гаден и лесно се наранява, а когато му е нарушена цялостта от високата Т става канцерогенен и преминава в храната, та се отказахме да купуваме от наличните в магазина. Sad Ровихме из нета и си поръчахме немска машина с био-покритие. Simple Smile Много съм хепи. Simple Smile Сега очаквам да пристигне и да видя дали е с керамично покритие, или нещо от рода на инокса, защото тази марка имат и от двата вида. newsm78

# 580
Айде,замириса на канела,меденки и се замеси един фондан.Винаги са и били много красиви така изрисувани сладки,ама едва ли ще стигна чак до там.Някой може да се смили и да прати някоя сладка или ще пакна очи и ще точа лиги по снимките.
Хайде Тони да се похвалиж скоро с новата машина за хляб.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА РАЯ! Много вкусно изглеждат бАмбоните.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ПРАЗНУВАЩИ В ТЕМАТА!!

Луси,дано се оправяте вече.Много е неприятна случката с тИлифона,ама е повод за нов.

Ние-мислех си,че Мариела се оправя-а тя днес вдигна Т 38,7 и започна много гадна кашлица.Утре сме пак на лекар и болничния пак няма да ми се размине ,дано поне детето се оправи.Защо се питам аз 6 дена точи сополаци и чак днес вдигна Т.Пу да му се незнае.Сега спи милинката,Т я унесе.

# 581
Лусиндааа, бързо оздравяване пожелавам на младежа.. Да ти кажа ние сме го пили този Вентолин. Даже цял септември бяхме на следната схема Вентолин, Мукосолван, Суметролим + още витамини, пробиотици и незнам още какви стимуланти. Много прегръдки за сладурчето В.  Hug Hug Hug
Хера, нищо лично... аз все пак си те имам за млада жена... ама друго имах предвид. Да внимава Лусиндето, може пък и В. да ги е "прибрал" нейде тез гривнички.
Да не я вкарвам в друг филм.... че тук във Варна много мои познати пострадаха от обири...  Rolling Eyes ooooh!
Иначе за 11 дек аз може и да дойда на срещичката, ама не обещавам за ЕдиСян.. че той около 16 обикновенно тепърва се събужда, че яде и т.н. ама ще видим има още вода да изтече... Simple Smile Може самичка да дойда и да пийна едно сокче спокойно  Mr. Green

За Едито - вече е здрав. Очакваме утре татито и вече нямаме търпение... интересна ще ми бъде реакцията им и на двамата. Crazy

С тез вкусотий дето ги показвате.. определено се замислям да се мятам и аз по отрано с бисквитки и меденки... обаче съм много зле по украсяването... не ми се отдават тез неща  Rolling Eyes

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Много сте и за да не ви изтърва на всички пожелавам много здраве, много късмет и щастие и любов!!!!

# 582
Честит имен ден на всички,които празнуват днес!

Tony_st ,благодаря ти за информацията.

danaq_lv,една голяма  Hug за Мариела,бързо оздравяване.

Луси, Hug Hug Hug Hug и за вас.

# 583
  • До морето :)
Айде,замириса на канела,меденки и се замеси един фондан.Винаги са и били много красиви така изрисувани сладки,ама едва ли ще стигна чак до там.Някой може да се смили и да прати някоя сладка или ще пакна очи и ще точа лиги по снимките.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА РАЯ! Много вкусно изглеждат бАмбоните.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ПРАЗНУВАЩИ В ТЕМАТА!!

Да открадна.  Mr. Green

Даная, бързо оздравяване на Мини Джеки Чан.  Joy Да я нацелуваш.

Жира, то все така се разминаваме с вас, или вие, или ние сме болни. А за София - не знам, не сме в цветущо финансово състояние в момента и не ми се дават 100 лв. за един изпит, който я взема, я - не. Иначе днес имах дата, ходеше ми се, ама друг път...

Гери, чак аз се вълнувам от срещата на Капитана и Еди.  Heart Eyes Ще е много емоционален момент.  Hug

Мария, вашия тати не се ли върна? Кога ще се връща?

Тони, какво става с най-голямото ти болно бебе - ТМ? Минаха ли му ръката и зъба? И аз съм се заканила да си купя машина за хляб, и машина за квасене на мляко, да видим. Надявам се второто да го получа като подарък за Коледа, ако съм слушала и не забравя да пиша писмо на Дядо Коледа.  Mr. Green

Луси, голямо обикаляне, но така поне ще откриеш точните специалисти и (дано не се налага) вече ще знаеш направо къде да ходиш. Голямо гуш на любимия ми Рапър Мистър В.   bouquet Heart Eyes А за телефона - Ей, моя се оказа кучи марка. Елена го беше блокирана, ама успях за 2 дни сама да го разблокирам. Иначе онзи ден до хванала и го тръшка на земята нарочно, за да се отвори.  ooooh!

Зази, радвам се, че сте добре. Целувки на Ния-Прекрасналия  Hug

За нас - значи преди се чудих дали никненето на зъби не е само оправдание, но не е. Откакто Елена извади и 16-те зъба видях бял ден. Вечер спи, а през деня не мога да я изхраня. Преди това ако ѝ се събираха 2 хранения на ден, банкет вдигах, и то ядеше само подбрани неща. Сега не мога да ѝ смогна. През 2 часа: "Мамуууу, папам! Мамуууу, папам!" и ме води в кухнята. Пу-пу, да не му е уруки на детето, но все едно наваксва всички месеци глад.  Laughing

Ставам, да си пускам филми. Вчера си изтеглих прилично количество от моите любими филми (за танци), та сега не мога да им смогна да гледам.  Mr. Green

# 584
Благодаря за пожеланията и към нас. Heart Eyes

Луси, зло да ви забрави с Венци. Hug Не знам вече какво да ви пожелая...ама и тези доктори са едни... аз бих заложила само на хомеопатия вероятно и върнем ли се в България ще си търся свестен хомеопат и се надявам по доктори да не ходим, щото те един с един не са у свет. ooooh!

Бързо да се подобри малкия чаровник, че така болен да го гледаш не си е работа. Hug

Нелли, аз украсявам също с подобни неща /писци за сладки, или както там се наричат/, които е показала Нанди. Не знам, ама да се туткам с фондан май тази година няма да стане, понеже Никола пипка къде ли не... а ми се иска и те с каката да участват. Wink

Лече, мъж ми се раздвижва сам за сега... уж е добре, но бавно му се получават нещата. Във вторник другата седмица е на преглед и тогава доктора му ще каже има ли нужда от допълнителна рехабилитация, или не. До пълното възстановяване на ръката се очаква да минат поне още 2 месеца и половина, че дори и 3.

Абсцесът му е овладян за момента и е ОК. Има час за края на този месец, за да извадят последния зъб и да се надяваме, ако има бактерии между него и предишния зъб да изчезнат с подходящо лечение на венците. Tired

Общи условия

Активация на акаунт