Намаления 2012

• 109 327
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Кога са най-големите намаления в оптиките? В момента са между 30 и 50, дали ще има по-големи?

# 151
Кога са най-големите намаления в оптиките? В момента са между 30 и 50, дали ще има по-големи?

Е, колко по-големи Simple Smile
Това им е максимума.

На мен проблем продължават да са ми есенните обувки - никъде нищо, което да ми хареса или пък да има намаление - само летни сандалки...

# 152
  • Стара Загора
В джани и сара пен има намаление на обувки.

# 153

Е, колко по-големи Simple Smile
Това им е максимума.

колкото повече, толкова повече  Mr. Green
Повечето са на 30%, питам дали правят всичко на 50% да е, или някой до 70% като по другите магазини.

# 154
Някой да е мяркал дълги летни рокли из магазините.
Трябва ми, а никъде не мога да намеря, онлайн магазините предлагат 15-30 дневна доставка, която не ме устройва. Интересно из града всяка втора мацка е с такава рокля, а аз днес търсих и не попаднах на такива рокли  Embarassed Shocked Tired
Днес в мол Сердика в Еsprit видях памучна,дълга,с намаление,но колко точно не загледах,иначе роклята беше много хубава. Peace

Някой да е виждал кецове Converse на промоция някъде из София? Simple Smile

# 155
  • София
Някой да е мяркал дълги летни рокли из магазините.
Трябва ми, а никъде не мога да намеря, онлайн магазините предлагат 15-30 дневна доставка, която не ме устройва. Интересно из града всяка втора мацка е с такава рокля, а аз днес търсих и не попаднах на такива рокли  Embarassed Shocked Tired
Днес в мол Сердика в Еsprit видях памучна,дълга,с намаление,но колко точно не загледах,иначе роклята беше много хубава. Peace

Някой да е виждал кецове Converse на промоция някъде из София? Simple Smile
В Аутлета до Метро- стотици модели на прилични цени. Peace

За учениците- в Карфур, Метро и Икеа има хубави неща на хубави цени Simple Smile

# 156
Миналата година в МОЛ-а на Цаиградско всички очила бяха с 50% отстъпка. В момента вече тече ли намаление там?

# 157
Миналата година в МОЛ-а на Цаиградско всички очила бяха с 50% отстъпка. В момента вече тече ли намаление там?
Вчера бях в Оптикласа, повечето са на 30%, има само два щендера с надпис аутлет намалени на 50%.

# 158
  • софия
Момичета, тази седмица трябва да купя дрешки за 2 двойки близнаци-мъже (3 и 4 годишни). Аз съм с девойка и не съм се заглеждала къде в момента има хубави предложения за момчета на добри цени. Какво бихте ми посъветвали?

# 159
  • София, България
Момичета, тази седмица трябва да купя дрешки за 2 двойки близнаци-мъже (3 и 4 годишни). Аз съм с девойка и не съм се заглеждала къде в момента има хубави предложения за момчета на добри цени. Какво бихте ми посъветвали?

Ние пък ще сме кръстници на 5 годишно момче и трябва да го облечем. Мола на Цариградско ми е най-близо. Дали ще намеря прилични дрешки намалени там? Надявам се най-вече на Пренатал, но не знам дали още има намаление  newsm78

# 160
  • Пловдив
Изтървала съм ви нещо...

# 161
zvanche, радос - в Carnival kids  в Сердика мол имаше намалени блузки и клинове по 8-10лв. Имат и сайт.
За момичета има страхотни комплекти рокличка/туника и клин по 26-32 лв.
Във веригата магазини Немски център има пижами на Дисни с дълъг ръкав по 18лв.

# 162
  • София, България
то не е лошо, ама ние със Звънче трябва мъже да обличаме  Tired

# 163
Да, разбрах ( за момчета има блузи с енгри бърдс, бен тен, динозаври и тн).
Това за момичетата може на някой друг да е от полза. Peace

# 164
  • в града на вечния купон

Ние пък ще сме кръстници на 5 годишно момче и трябва да го облечем. Мола на Цариградско ми е най-близо. Дали ще намеря прилични дрешки намалени там? Надявам се най-вече на Пренатал, но не знам дали още има намаление  newsm78
next malls karefur

Общи условия

Активация на акаунт