Намаления 2012

• 109 358
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
...
Минах и през Уайкики. Доста неща ми харесаха, но само S, XS, M има като размери  Tired пък аз съм малко за по  голям номер  Whistling
...

Аз пък баш такива не видях в нашето Уайкики.  Laughing Все по-големички имаше останали, нищо от най-малките номера.

Явно русенци сме от по - едрата категория и бързо свършват големите номера  Mr. Green Предлагам да си разменим магазините  Whistling

# 136
За родителите на учениците - http://www.parvolache.com/prices-drop.php
Има доста неща на добри цени.. Може да ви е полезно.

# 137
  • Варна
В Ню Йоркър има добро намаление. Друг е въпросът, че малко неща могат да се купят Wink

# 138
Някой по-нагоре беше писал за нов мол до малкото НДК? Съде ще да е това, нещо не се сещам?
alra най-вероятно става въпрос за този Милениум център, но кога ще е готов не се знае. Rolling Eyes
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=731172

Кремче, мерси!

П. С? Много ти е готин подписа Hug

# 139
  • София
В сряда минах през Сити центъра и зареждаха новата стока в Овиес, ама нищо не ми грабна окото - нито за момченце , нито за мацките  Sad

# 140
Вчера бяхме в ТЕМПО, срещу ТЕЦ София. Рекламират на много места 75% намаление. Намалените стоки са в няколко купчини най-отпред. Цени почти не са указани. Аз гледах бебешките неща (доста малко), че ми предстои, но реално се издразних, че за всяка цена трябва да питам. Може пък да са били повече нещата, но да са се поизчерпали, това не оправдава липсата на цени, обаче. Единствено ми хареса бебешко креватче на 125 лв. (свалени от 400 и нещо) от дърво, но ние креватче вече си имаме.

# 141
И ние ходихме в Темпо, но нищо не ни хареса. Всичко намалено беше натрупано като дефектна стока, имаше дрехи по земята и нямаше кой да ги вдигне. Пълен безпорядък... Други стоки бяха по кашони. Аз взех от един кашон детски комплект на Diamond. Оказа се че тези стоки в кашоните били за връщане, не били намалени...Е, повече не бих отишла там.

# 142
е то повече няма и да има темпо,вече си става стандартно пикадили,предполаагам,че сега и цените ще станат като в пикадили Sad

# 143
Защо така ще променят Темпо? Ако цените станат като в Пикадили съвсем няма да има хора.

# 144
  • У дома !
Ако поръчате нещо от сайта на златна рибка днес и утре доставката ще ви е безплатна Peace това май не е по темата,но ми се стори изгодно.... Laughing

# 145
  • София
Ако поръчате нещо от сайта на златна рибка днес и утре доставката ще ви е безплатна Peace това май не е по темата,но ми се стори изгодно.... Laughing

по темате е, по темата  Wink

# 146
  • София
Темпо и Пикадили са на едни собственици.И аз мисля,че съвсем ще го закъсат там,ама те си знаят.

# 147
http://www.skarleto.com
Тук доставката е безплатна до края на месец август Simple Smile
Аз от златната рибка не успях да си харесам нищо,от скарлето също,ама здраве да е Simple Smile

# 148
Темпо и Пикадили са на едни собственици.И аз мисля,че съвсем ще го закъсат там,ама те си знаят.

Да, знам че собственикът е един и същ, но ми е непонятно какво целят с уеднаквяване на цените?

# 149
Някой да е мяркал дълги летни рокли из магазините.
Трябва ми, а никъде не мога да намеря, онлайн магазините предлагат 15-30 дневна доставка, която не ме устройва. Интересно из града всяка втора мацка е с такава рокля, а аз днес търсих и не попаднах на такива рокли  Embarassed Shocked Tired

Общи условия

Активация на акаунт