Намаления 2012

• 109 187
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да ви следя,
ще има ли тази година   newsm78 30-40% в Комсед  Whistling , че празници се задават  #Crazy

# 481
не знам дали му е темата, но открих много симпатичн аутлет в Люлин. доста е голям и има много хубави неща (особено детски). марктие са Зара, Теранова, Tally Weijl, stradivarius, tuc tuk и други. взех на малката много сладки неща от tuc tuc. можех да взема още мнооого Simple Smile. а цените са- няма такива - панталонче за по 12 лв., блузка 5-9 лв. (детските), а дамските - пуловер си взех за 20 лв. панталоните са по около 30лв. има и обувки, но единични номера.
забравих да кажа - аутлета се казва fashion gallery и се намира до спирката на метрото в Люлин.  Peace

# 482
  • Beyond the Frontiers
не знам дали му е темата, но открих много симпатичн аутлет в Люлин. доста е голям и има много хубави неща (особено детски). марктие са Зара, Теранова, Tally Weijl, stradivarius, tuc tuk и други. взех на малката много сладки неща от tuc tuc. можех да взема още мнооого Simple Smile. а цените са- няма такива - панталонче за по 12 лв., блузка 5-9 лв. (детските), а дамските - пуловер си взех за 20 лв. панталоните са по около 30лв. има и обувки, но единични номера.
забравих да кажа - аутлета се казва fashion gallery и се намира до спирката на метрото в Люлин.  Peace

Извинявам се, но метрото една спирка ли има в Люлин? Защото така нищо не ми говори....

# 483
метростанция Люлин. срещу Била.

# 484
Вижте какво намерих
"Само сега получавате отстъпки до -50% в магазини Етам. Намалението важи за обозначените артикули и е валидно до 12.11.2012г. Остават броени дни! Очакваме Ви!"

# 485
още едно интересно намаление
"До края на тази седмица всеки клиент на магазин NIKE, направил покупка 100 лева, получава талон за отстъпка 30 лв."

# 486
Цитат
Само до края на месец ноември – с отстъпка от 10%.
Използвай код: koleda2012
www.lordbg.com

# 487
  • София
някой скоро да е минавал през СЛС? как са цените на детските ботушки, някакви намаления(особенно при викингите)?

# 488
Да ви следя,
ще има ли тази година   newsm78 30-40% в Комсед  Whistling , че празници се задават  #Crazy

Ами ослушват се нещо и ме хваща яд на тях и въобще на всички тези магазини за детски играчким дето по празници си правят оглушки за намаления  Crossing Arms

# 489
  • с/у ОколоМръсТното
Чудя се, къде сте. Пък то имало нова тема  Laughing

Та в SLS-а нещо хубаво и на прилични цени?

В Спорт-депо, ако пазаруваш 3 неща от еднакъв асортимент(обувки, блузи, пуловери), 3-тият (най-евтиния) е безплатен.
Но така и не отидох да видя има ли нещо интересно.

# 490
  • София
Да ви следя,

Ами ослушват се нещо и ме хваща яд на тях и въобще на всички тези магазини за детски играчким дето по празници си правят оглушки за намаления  Crossing Arms

И аз ги чакам.А по-миналата година имаше намаление и в Хиполенд.Тази година нищо.
Явно сме станали по-богати  Whistling и пазаруваме солидно и без намаления.

# 491
  • София
Не е късно за намалението в Хиполенд. Все пак до 25-26 ноември има време.
Ако някой ходи до Хиполенд, да попита очаква ли се по случай рождения ден на веригата дали ще има нещо по-така.  Wink
Аз миналата година звънях на един телефон от сайта на Хиполенд, но сега не ми се разправя. Ако някой прояви самоинициатива, нека драсне тук да каже какво е положението.

# 492
  • София
в Kenvelo има избери за 200лв плати 100лв.
Аз както винаги нищо не си избрах защото ме ядосаха.. в сердика мол пуловерче 25лв, но няма тази промоция, а в дъ мол са ги направили на 27лв задраскано на 25лв за да не влизат в промоцията.
Тъпаци  #Cussing out

# 493
  • в ябълковата градина
В Карфур има уж някакво намаление на дрехи, НО:
само на определени модели бельо и то например 3 детски слипа от 8.89 на 8.69.
Не си заслужава въобще.

# 494
  • София
Не е късно за намалението в Хиполенд. Все пак до 25-26 ноември има време.
Ако някой ходи до Хиполенд, да попита очаква ли се по случай рождения ден на веригата дали ще има нещо по-така.  Wink
Аз миналата година звънях на един телефон от сайта на Хиполенд, но сега не ми се разправя. Ако някой прояви самоинициатива, нека драсне тук да каже какво е положението.
Те в Хиполенд са махнали щандовете с 55% и 33% намаление и нещата са си отново по рафтовете на редовните цени  Tired Традиционно като всяка година има Коледно увеличение. Едни кучета, които миналата или по-миналата Коледа купих оттам за около 30 лв сега са 49. Сигурно като наближи Коледа сензационно ще ги намалят на цената от преди 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт