Намаления 2012

• 109 136
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Най-накрая обявиха Луд Петък в Хиполенд,пак ще има 25 % на всичко Simple Smile)

# 571
Ползвам картата за намаления на Хиполенд от доста време. Не е уловка, правят ти намаление от 5% на покупките, които не са в промоция. Особено изгодно е, ако се купуват стоки с по-висока цена. Аз понякога ходя специално до Хиполенд, ако имам да правя повече покупки на по-голяма стойност, за да се възползвам от картата. Може да е минимална отстъпката, но е по-добре от нищо  Simple Smile

Единствената "уловка" е, че служителите в някои магазини не информират за наличието на въпросната карта. Аз даже пуснах оплакване навремето, но нямаха доблеста да ми отговорят нищо. Въпросът беше в това, че от хиполенд купихме първо количката за бебето, после помпата за кърма и шишетата, после легло, и душечета, чаршафи, ваничка и какво ли още не. Чак след това в друг магазин от веригата ме светнаха за съществуването на такава карта и си я извадих в последстие. Можех да спестя сигурно към 100 лева ако някоя тъпа служителка нямаше сливи в устата още първия път! Покупките бяха в продължение на около 2 месеца и промоцията с карти беше активна от преди това, проверих. Писах им с въпроса, не мислят ли, че е редно да ме обезщетят при това положение /пазех всички касови бележки/. Нищо не ми отговориха, поне да имаха доблестта да ми се извинят за преебавката. Също забелязах, как китайските пантофи от Люлинското Метро за по 6-7 лева се препродават в Хиполенда отсреща на двойни цени. Оттогава вече пазарувам в магазините им веднъж годишно макс, примерно сандали на фишърпрайс на 50%  Crossing Arms

# 572
  • Berlin
О,да и ние вече доста неща сме купували оттам и информация никаква. Аз от сайта разбрах.

# 573
Тази карта я имам от отварянето на магазина /първоначално бяха много "досадни" Simple Smile - "Искате ли карта?", "Желаете ли наша карта?"/. Спомням си, че заявката за нея ставаше директно в магазина, а получаването - по пощата след около 2 седмици. Първоначално намалението беше 3%.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 12:47 от априлски дръндолет

# 574
  • София
Ползвам картата за намаления на Хиполенд от доста време. Не е уловка, правят ти намаление от 5% на покупките, които не са в промоция. Особено изгодно е, ако се купуват стоки с по-висока цена. Аз понякога ходя специално до Хиполенд, ако имам да правя повече покупки на по-голяма стойност, за да се възползвам от картата. Може да е минимална отстъпката, но е по-добре от нищо  Simple Smile

Единствената "уловка" е, че служителите в някои магазини не информират за наличието на въпросната карта. Аз даже пуснах оплакване навремето, но нямаха доблеста да ми отговорят нищо. Въпросът беше в това, че от хиполенд купихме първо количката за бебето, после помпата за кърма и шишетата, после легло, и душечета, чаршафи, ваничка и какво ли още не. Чак след това в друг магазин от веригата ме светнаха за съществуването на такава карта и си я извадих в последстие. Можех да спестя сигурно към 100 лева ако някоя тъпа служителка нямаше сливи в устата още първия път! Покупките бяха в продължение на около 2 месеца и промоцията с карти беше активна от преди това, проверих. Писах им с въпроса, не мислят ли, че е редно да ме обезщетят при това положение /пазех всички касови бележки/. Нищо не ми отговориха, поне да имаха доблестта да ми се извинят за преебавката. Също забелязах, как китайските пантофи от Люлинското Метро за по 6-7 лева се препродават в Хиполенда отсреща на двойни цени. Оттогава вече пазарувам в магазините им веднъж годишно макс, примерно сандали на фишърпрайс на 50%  Crossing Arms

и при мен така се получи...пазарувала съм сума ти неща за големи суми и случайно една продавачка ме светна за тази карта...Аз още тогава й казах, че сме купували много неща оттам и защо чак сега разбирам за такава карта  Twisted Evil Не знаела защо не са ми предложили по -рано Tired

# 575
  • София
Тази карта я имам от отварянето на магазина /първоначално бяха много "досадни" Simple Smile - "Искате ли карта?", "Щелаете ли наша карта?"/. Спомням си, че заявката за нея ставаше директно в магазина, а получаването - по пощата след около 2 седмици. Първоначално намалението беше 3%.

Аз също получих карта по този начин, а след разработването на магазините явно са решили, че си имат достатъчно клиенти и не е необходимо специално да предлагат картата. Не знаех, че все още издават такива карти. Конкуренцията е станала сериозна  Wink

# 576
  • София
И моята карта беше първоначално с 3%, сега е с 5%. Ползвам си я без проблем, помня, че ме питаха при едно от посещенията дали искам.
Къде са обявили информацията за луд петък?

# 577
http://www.hippoland.net/media/wysiwyg/pdf/MAD-FRIDAY-TERMS_2012.pdf
Ето тук пише за намалението в Хиполенд!

# 578
  • София
супер Simple Smile благодарности Simple Smile

# 579
Добре, тогава и аз ще си извадя карта, било то и за всеки случай  Grinning

# 580
  • София
ето и предложението на Комсед:

Седмица на Lego в детски магазини Комсед от 26 Ноември до 3 Декември, 2012г.
20.11.2012

Най-богатият асортимент и най-новото от Lego!

Повече от 100 модела Lego конструктори с 30% отстъпка и много други със специални цени!

Заповядайте в магазините на Комсед или поръчайте онлайн!

# 581
  • София

20.11.2012

Повече от 100 модела Lego конструктори с 30% отстъпка и много други със специални цени!

Заповядайте в магазините на Комсед или поръчайте онлайн!
Лелеееееее  hahaha Joy Тамън смятах да ходя до Хиполенд в петък,сега май ще отложа ходенето за понеделник и то в Комсед  Mr. Green,хем ми е близо,хем точно лего от голямите ще купувам и то 2 броя.Много благодаря за информацията  bouquet

# 582
  • София
20.11.2012
Какво ще рече "и много други"? Нали иде рече само за стоките на Лего.  Thinking Или всъщност, че не всичко от Лего ще е намалено...
Иначе супер! Отивам и купувам.  Grinning

# 583
От предишните им намаления си мисля, че означава второто -  не всичкото лего е с 30%, а над 100 стари, залежали модели. Simple Smile А най-новото лего на специални цени - примерно -5%  Wink

# 584
Според мен са видяли инфото за намалението в Хиполенд и сега да не са по-назад излизат и те с намаление.

Общи условия

Активация на акаунт