Намаления 2012

• 109 365
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Теранова-та на Витошка са я преименували по някакъв друг начин,има и други марки-взех си от там потник на Калиопе за 2.90-страхотен!:)

# 121
Здравейте, момичета! Знаете ли каква е ситуацията в магазина на Кокодрило в Аутлета на Цариградско - има ли нови есенно-зимни якета и гащеризони?  Hug

# 122
  • София
Детски дънки аз взех от Премаман  в мола на Цариградско шосе за 14,80, намалени от 34. Аз взех за 1,5г, но имаше и за по-големи деца. Това беше преди 1 седмица.

Мисля че е Prenatal.Premaman има само в центъра до Булбанк.

Да, разбира се, че е Пренатал. Извинявам се за грешката!

# 123
по спомен подкрепям, че има уайкики на алабин Peace

# 124
  • София
Това беше отдавна. Магазинът пак е за детски дрехи, но не е Уайкики.

# 125
  • София
Как са намаленията е ЕССО и ГЕОКС?

# 126
Някой ходил ли е днес до Карфур в Бургас, за да даде малко инфо за финалното намаление. Дали има ново зареждане на дрехи и бельо и заслужава ли си разкарването до там  Peace

# 127
Някой ходил ли е днес до Карфур в Бургас, за да даде малко инфо за финалното намаление. Дали има ново зареждане на дрехи и бельо и заслужава ли си разкарването до там  Peace

От утре ако не се лъжа е финалното намаление. Поне така пишеше в брошурата им.

Дай боже и цените да са понамалили малко, че мисля да ги посетя тези дни.

# 128
  • София

Днес по- голямо намаление нямаше, доста е пообрано.  Peace

# 129
  • Пловдив

Днес по- голямо намаление нямаше, доста е пообрано.  Peace

Потвърждавам! Бях в Пловдивския Карфур днес. Голямото намаление е мираж и няма нищо, което да купя. Страшно е опразнено...

# 130
Някой по-нагоре беше писал за нов мол до малкото НДК? Съде ще да е това, нещо не се сещам?

В Карфур имат нови неща - панталони по 50лв.  ooooh!  А в Дика намалени панталони на 49лв. Вечно ще си останат техни.

# 131
В Карфур ща не ща минах днес и купих слипчета. Материята им е по различна от миналогодишната и определено са по тънки. Ще ги видя след прането на какво ще приличат. За капак аз чаках да ги намалят, пък те ги вдигнали от 10,99 на 11лв  Mr. Green Купих още едни, които казаха че били много хубави и качествени, та и тях ще видим.

Минах и през Уайкики. Доста неща ми харесаха, но само S, XS, M има като размери  Tired пък аз съм малко за по  голям номер  Whistling
Но пък мъжа ми намаза дънки на сляпо, които му лепнаха от раз за 17лв. Точно око имам ей  Whistling

# 132
  • Бургас
...
Минах и през Уайкики. Доста неща ми харесаха, но само S, XS, M има като размери  Tired пък аз съм малко за по  голям номер  Whistling
...

Аз пък баш такива не видях в нашето Уайкики.  Laughing Все по-големички имаше останали, нищо от най-малките номера.

# 133
Някой по-нагоре беше писал за нов мол до малкото НДК? Съде ще да е това, нещо не се сещам?
alra най-вероятно става въпрос за този Милениум център, но кога ще е готов не се знае. Rolling Eyes
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=731172

# 134
Здравейте, интересува ме някой от чужбина да каже кога и как са намаленията в Икея и има ли такива "големи" намаления когато си сменят колекцията. И кога точно си сменят колекцията? Тука май никой не знае, защото магазина е само от година

Общи условия

Активация на акаунт