Намаления 2012

• 109 324
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Зара имат намаление веднага след Коледа.
Поне така беше миналата година. За Коледа си подарих пухенка. Носих я три дни и ципа се развали. Отидох да я заменя. Не само ми я замениха за разлика от Бенетон...ами ми върнаха и 30 лева защото вече била намалена.

# 271
Поне така беше миналата година. За Коледа си подарих пухенка. Носих я три дни и ципа се развали. Отидох да я заменя. Не само ми я замениха за разлика от Бенетон...ами ми върнаха и 30 лева защото вече била намалена.
А за колко беше купена?

# 272
Ами непомня май около 170 лева...но ти си беше сага. Защото не си пазех касовата бележка. Бях платила с карта и момичетата в магазина размотаваха 1 час контролни ленти но я намериха и замениха. За разлика от невероятният Бенетон. Купх си 3 жилетки през Август на следващият ден застудя и аз сутринта метнах едната. Естествено че й изрязах етикетите. Отидих до офиса и видях бримка. На прибиране от работа минах да я върна че касовата бележка беше в портмонето. Изнесоха ми лекция че щом съм отрязала етикетите няма как да я върнат и ще ми я ремонтират. Чаках 2 седмици и накрая ремоната е все едно аз съм я зашили.

# 273
  • софия
На Зара намаленията минаха. Следващото ще е някъде около пролетта, преди лятната колекция.
Да, бе!
А къде остана коледното тогава?
Е, как къде? Където Коледа, там и пролетта Wink (сериозно, за Коледно не бях сигурна дали правят).

# 274
  • София
На Зара намаленията минаха. Следващото ще е някъде около пролетта, преди лятната колекция.
Да, бе!
А къде остана коледното тогава?
Е, как къде? Където Коледа, там и пролетта Wink (сериозно, за Коледно не бях сигурна дали правят).
E, как да не правят?! Ми, че то аз само тези намаления чакам там! Laughing
Ботуши за мен и децата, блузки и пр. Боти- само тогава се купуват от Зара! Peace
Сега тази зима съм си наумила да дебна палтата там. Wink

# 275
  • SOFIA

Точно: и на мен ми я замениха и ми  върнаха 30 лв. защото бяха намалили пухенките още. На мойта  й излизаше пуха .

# 276
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря мацки,като започнат намаленията все пак свирнете(относно Зара),че да не изтърва.

# 277
  • София
В Бейби мола в Люлин има 50% намаление на всичко. Но няма голямо разнообразие, т.к намалението е отдавна и са поизкупени много от продуктите. Все пак могат да се намерят хубави неща.

# 278
  • София
Здравейте Simple Smile Ще ВИ следя с интерес, защото съм нова в темата Simple Smile

# 279
В Бейби мола в Люлин има 50% намаление на всичко. Но няма голямо разнообразие, т.к намалението е отдавна и са поизкупени много от продуктите. Все пак могат да се намерят хубави неща.

Къде е този Бейби мол?

# 280
  • София
В Люлин е Бейби мола, много близо до станцията на метрото.

# 281
В Люлин е Бейби мола, много близо до станцията на метрото.

Да, разбрах че е в Люлин, но къде точно в Люлин и до коя станция на метрото - те са 3?

# 282
  • София
Сега видях, че промоцията в Бейби мола е до днес. А той се намира близо до станцията на метрото, която също се казва "Люлин". Малко трудно го намерих, но ако се попита някой местен, всички го знаят. Във фейсбук страницата обявяват новите промоции: http://www.facebook.com/BabyMallSofia?fref=ts

# 283
  • София
И аз се записвам да следя за намаления.

В момента се интересувам от летни обувки за планина, знаете ли по кое време започват намаленията?

# 284
  • при моите любими
И аз се записвам да следя за намаления.

В момента се интересувам от летни обувки за планина, знаете ли по кое време започват намаленията?

Има намаления в магазина на North Face в мола на Цариградско.
Също така има и в СЛС на Черни връх. Ето няколко неща от сайта им, но на място мисля има и други
http://www.sls.bg/product_regatta_RWF191_trekking_shoes
http://www.sls.bg/product_regatta_RWF232_apocalypse
http://www.sls.bg/product_regatta_RWF261_alphapro

има и мъжки и детски.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 09:36 от cydonia

Общи условия

Активация на акаунт