Намаления 2012

• 109 250
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Да,извинявам се не уточних че става въпрос за хотел Космос Simple Smile
Не съм виждала по другите Адидаси намаления Simple Smile ако видя ще пиша Simple Smile

# 376
Здравейте,
искам да ви питам дали някой е виждал дали има някакво намаления в  някой от Моловете в Obaïbi/Okaïdi, че не съм от София,но ми предстои пътуване до там. Благодаря предварително.

# 377
  • София
 За Космос-си помислих за този до Солун.
Миналата седмица имаше някакво намаление в
Окайди,за тази не знам.

# 378
В аутлета на Адидас в Бургас има намалени маратонки дамски и мъжки за по 90 лв и нагоре,дамски горници по  30-40 лв,но само 2 модела,мъжки тениски по 30 лева,шалове към 30 лева,ръкавици към 20 лв и шапки около 20-30 лева.

# 379
Като служител на фирмата  да споделя ,че намаленията в Sport Performance < новите колекции > са юли за пролет-лято и януари за есен-зима ,намалението е -25% ,Аутлетите пускат различни ,но тези ,който са -75% би трябвало да са по едно и също време ....

# 380
Момичета, едни малко страничен въпрос, но вие обикаляте магазините и може да знаете  Wink

Магазин PIMKIE в Дъ Мол да не би да са го закрили, онзи ден го търсих и не го намерих?  newsm78

# 381
За Космос-си помислих за този до Солун.
Миналата седмица имаше някакво намаление в
Окайди,за тази не знам.

Благодаря за отговора.

# 382
А за намаленията от адидас, аз си поръчвам всяка година в края на декември, правят -50% в adidas.co.uk на колекция есен - зима.

Знаете ли страница, в която има детски стоки само с намаления, гледам играчки ама много голяма разлика има в цените, а нямам много време.

# 383
Момичета, едни малко страничен въпрос, но вие обикаляте магазините и може да знаете  Wink

Магазин PIMKIE в Дъ Мол да не би да са го закрили, онзи ден го търсих и не го намерих?  newsm78
Преместен е на горния етаж Simple Smile

# 384

Преместен е на горния етаж Simple Smile

Ахаааа  Laughing

Мерси  Hug

# 385
Знаете ли дали има  намаления в Уайкики?

# 386
  • Русе

Само по 1 щанд детско, мъжко и дамско. По-голямо намаление мисля, че правят към средата на ноември. Сега има намалени останали по 1-2 бройки. За щастие миналата седмица успях да си взема 2 панталона по 13-15 лв. Много много доволна.

# 387
Да кажа и аз,че в Пловдив почти нищо не е останало от намалените/тук там по нещо-единични бройки и почти няма избор/.Преди малко бях-има хубави неща,но на редовни цени.И аз ще чакам пак да намалят цените.

# 388
  • в града на вечния купон
Newyoker,Paulo botticheli,pink me  от 10 до 30% намаления

# 389
Newyoker,Paulo botticheli,pink me  от 10 до 30% намаления

Благодаря ти за инфото Hug

Общи условия

Активация на акаунт