Намаления 2012

• 109 252
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви, купих от HM. Не е намалено, но пък е много хубаво  Peace

# 406
  • София
Във fox baby има намаление. тениски по 5.99, ватирани блузки по 9.99, суитчъри и якета по 20 - 30 лв. По-голям избор има за по-малките, до 2 г. възраст.
И да допълня - много приятни долнища на анцузи, ватирани, за по 13,00 лв. Вчера купих и днес детето е на градина с него.

# 407
  • София

И да питам, някъде има ли намаление на зимни якета? Търся дебело зимно момчешко яке, за 8 годишен младеж.

Аз съм изключително доволна от зимните якета с гъши пух на Зара. Миналата година си купихме с мъжа ми. В края на зимата, когато бяха намаленията купих и за сина ми по-голям номер, за да му става за тази зима. За съжаление нямаше номер за дъщеря ми тогава и взехме сега на редовната цена - но не съжалявам. Заслужават си всеки лев, много са качествени, топлят изключително много. Но започват да ги намаляват най-рано декември.  Rolling Eyes

# 408

И да питам, някъде има ли намаление на зимни якета? Търся дебело зимно момчешко яке, за 8 годишен младеж.

Аз съм изключително доволна от зимните якета с гъши пух на Зара. Миналата година си купихме с мъжа ми. В края на зимата, когато бяха намаленията купих и за сина ми по-голям номер, за да му става за тази зима. За съжаление нямаше номер за дъщеря ми тогава и взехме сега на редовната цена - но не съжалявам. Заслужават си всеки лев, много са качествени, топлят изключително много. Но започват да ги намаляват най-рано декември.  Rolling Eyes
А переш ли ги или на химическо?

# 409
  • София
Моето и на мъжа ми няколко пъти съм ги прала в пералня миналата година и не е имало проблеми.  Peace

# 410
  • при моите любими
А каква им е цената на якетата? За детските питам.

# 411
Аз търся мъжко елегантно дълго палто. Проверихме доста магазини в Скай сити и Сердика, но цените са доста солени - 220-300, а има и по-скъпи.
Да сте виждали някъде нещо по-евтино или да знаете кога се очакват намаления?

# 412
  • София
На сайта на Зара ги има - актуалните модели и цени. Тези с пух са около 100-110лв (има други зимни без пух те са по-евтини). Ние на дъщеря ми взехме това - http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … H%20GOLD%20DETAIL. Ето и едно момчешко - http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … RAK%20WITH%20HOOD. А в края на зимата намаленото яке на сина ми го взехме за 60 или 69лв. не помня точно, но си беше около 40% намаление, което е доста добре. 

# 413
  • при моите любими
Много интересни неща. Благдаря за линка.

# 414
  • София
Ивон, може ли да споделиш как переш якетата?
Мин. година си купих едно от Зара, облякох го 5-6 пъти и сега виси в плик и чака да го занеса на химическо Whistling

Да не е чист спам - Кенвело -50%, Bata -20%, Теранова и Калиопе - намаления на колекция есен и промо цени на новата колекция.

# 415
На Зара купихме яке миналата година за детето, скъса се по шева на яката.  Нещо не съм възхитена. Пера в пералнята.

# 416
Аз търся мъжко елегантно дълго палто. Проверихме доста магазини в Скай сити и Сердика, но цените са доста солени - 220-300, а има и по-скъпи.
Да сте виждали някъде нещо по-евтино или да знаете кога се очакват намаления?

има едно магазинче, в което продават дрехи шити на ишлеме на Бициани и българската марка Тедор. само мъжки елегантни дрехи са. (има го споменато и в темата за дрехите на ишлеме). намира се на ул. Цар самуил 93 (2рата пресечка на Тодор Александров като се върви от Св. Неделя към Хр. Ботев.) цените са съвсем прилични и нямат нищо общо с тези по моловете. знам, че не му е темата, но понеже питаш ... Simple Smile

# 417
  • София
Аз миналата година си купих яке от Зара и ципа се развали много бързо. Закопчава се, но при сядане например сам си се отваря. Мислех си, че има общо с фигурата под якето  Laughing ,  но същото се случи и на една съседка, която е около 40 кг. Т.е. не съм доволна.  Peace Във форума бях чела и други негативни мнения за якетата.

# 418
caliksu,  bouquet.Само да вземем заплата и обещавам, че ще го посетим и ще пиша и тук дали сме взели нещо.

# 419
В аутлета на К&K има прилични цени на боти и ботуши, 30% намаление - есенни обувки и боти от 29.90 до 43 лв, ботуши от 39.90 до 49.90. Пантофите са намалени на 12 и нещо.
Има доста модели обувки, има и номера, но и доста хора пазаруват, че им е сезон на тези обувки, аз почаках почти 15 минути докато ме обслужат.

Общи условия

Активация на акаунт