Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
-
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
-
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
-
Какви са мненията на форума относно консумацията на консервирана риба?
-
Какви са мненията за качеството на храната и консумацията на истинска храна?

печени от мен, без добавка на брашно.

Приеми го като награда за трите килограма минус.
Аз това го регистрирах като тенденция като ходих в Казахстан преди 5-6 год. Та там, единственото познато нещо за ядене бяха кренвиршите за закуска, ако не броим пакетчетата разтворимо нес кафе, ама то си е западняшко пакетирано, докато кренвиршите - местна месна продукция! Всичко - някви местни яденета и за закуска и обяд и вечеря, всичките сготвени с тонове захар, независимо че е манджа някаква с крехко телешко, примерно. За кренвиршитееее.... логично се нафърляме от втория ден нататъка (общо 15 дена) на тях.... ииии.... о, благина - установяваме, че както вече ги бяха развалили в БГ (и все още са така съсипани от хр.вкусовата ни промишленост), то ония кренвирши си бяха от чисто МЕСО! Някой каза, че щото тия казахстанците са тъпи и недоразвити, та за това! Явно им беше само хр.вкусовата промишленост недоразвита, иначе някои от тях са хиляди пъти по-богати от средния българин, щото му бликнал петрол у двора докато си е копаел доматите.... Такива ми ти работи с развитието и истинските храни! То пещерния човек е ял 100% истинска храна, като се замислиш... хех