Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 6

• 74 331
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • 1st floor
Въпреки, че наблегнах на въглехидрати и частно казано боклуци през последните дни, кантара не помръдва. За което съм му много благодарна!!!  Mr. Green На новото работно място никой не позна годините ми  bowuu, дадоха ми 26 максимум и решиха, че с мъжа ми сме гаджета (и той младее, въпреки че нищо не брои и не тренира вече  Crossing Arms). Всъщност сме женени от почти 13 години!!!  Laughing Стана ми кеф, да си призная, защото съвсем скоро ще стана на 33 ... Пък за двете деца облещиха ей такива очи  Shocked Shocked Shocked... hahaha Чак ме хвана страх да им кажа колко са големи и двамата... Joy
Малко ме беше срам да нося разни кутийки и пликчета, но tqna е права - ще свикна и няма да ми прави впечатление от погледите на околните...Даже още днес съм запланувала кисело мляко с овесени трици. Дано няма размяна на смаяни погледи.  Blush Мерси на всички, за предложените обедни менюто!!!  Hug
Хубав ден от мен!!!

# 46
  • In transit
добро утро  Hug
днес се позабавлявах с вас докато ви чета и успяхте да ме поразсъните...не мога да разбера защо дават все готини филми след 22.30, никой не мисли за хората дето са на работа на другия ден.  Crossing Arms

Таня, абе той Маями ти е казал, зависи какво работят, много от тях си хапват изреденото от мен и на обяд, че и на вечеря. Има много други които се хранят с по light храни, голяма част на обяд хапват панино (сандвич) или друг вид тесто с доста плънка вътре...разликата с нашите хамбургери е, че хляба им е много тънък, т.е е малко като количество а вътре е пълно с месо, сирене и салата...липсват картофите. Майонеза също не ползват. В Равена с едно такова меню - първо: голяма порция лазаня болонезе, второ: 3 наденици на скара + голяма чиния с печен патладжан на фурна, 2 питки и някаква тортичка се нахранихме многооо добре двамата с мъжа ми, а те си хапваха това меню сами.  Shocked

Колкото до ал денте варианта на спагети и ориз навремето имаше някакви такива диети, дето доста манекенки ги спазваха, ядеш спагети и слабееш. Важни са и плънките, те не наблягат на многото и тежка плънка като при нас, ами използват съвсем леки, идеята е да се усеща пастата като я ядеш. Освен това наблягат на домашната и ръчно правената паста, която се приготвя от много финно смлян грис и яйца, а не вода и брашно като БГ.
И наистина те много се движат и спортуват. Споменах, че имат и доста възможности за това, но дори да нямат се възползват от градските условия максимално.

# 47
В Равена с едно такова меню - първо: голяма порция лазаня болонезе, второ: 3 наденици на скара + голяма чиния с печен патладжан на фурна, 2 питки и някаква тортичка.....
лелеее, аз това ще го ям точно два дни!  Shocked

отчет: 1330кал   Б 28%   М 19%   В 53%
з1. два печени сандвича с шунка и кашкавал
з2. кафе 3в1
о. краставица, 100гр извара
з3. 2 праскови
в. 300гр запечен патладжан със сирена, 50гр пържени картофи, айран

# 48
Mikkey - на мен 1 lasаgna bolonese e vino rosso ще ми стигнат за обяд, вервай ми!  Hug

Пускам 2 статии сега,.... Освен наште си принципи за броене на калории и ограничаването им, считам че и описаното в тях е ДОСТА важно за заслабването и мечтаните форми:

http://www.medkrug.ru/article/show/30
http://www.medkrug.ru/article/show/46

Flutter

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 11:33 от Miami_beach

# 49
Mikkey - на мен 1 lasаgna bolonese e vino rosso ще ми стигнат за обяд, вервай ми!  Hug

Пускам 2 статии сега,.... Освен наште си принципи за броене на калории и ограничаването им, считам че и опесанов в тях е ДОСТА важно за заслабването и мечтаните форми:

http://www.medkrug.ru/article/show/30
http://www.medkrug.ru/article/show/46

Flutter
Много интересни ми се виждат статиите, но уви, не разбирам руски  Embarassed Може ли някой да ги преразкаже набързо?  Hug
Иначе аз правя опити да докарвам калориите до 1300-1400 на ден, повечето време се справям, но понякога ги прехвърлям доста зловещо и затова не се отчитам вече тук.  Embarassed Но скоро мисля да си поправя грешката.  Peace

# 50
just.do.it! - руснаците са също толкова напред с материала, колкото и американците, а може и по-напред да са в темата за отслабване, психо и други... За това чета редовно всякакви руски сайтове!!! Сега давам кратък превод на 10-те съвета. Изглежда не са мн. добре формулирани и трябва да се чете и другото.... Дал съм повечко за последния само:

1. Първо почувствайте глад (а после яжте)
2. Изработете си навици
3. Оценете вкуса (преди посоляване и др.)
4. Не бързайте!
5. Правете паузи
6. За всичко си има време!
7. Стремете се към умереност
8. Анализирайте желанията си
9. Не се зареждайте за бъдещето (преяждане)
10. Установете истинските нужди на тялото си (при ядене - не се тъпчете, избягване на "гъшене", слушайте себе си, своите съвети, а не тези на другите - яжте това, което на вас ви се яде и колкото вие искате, а не колкото другите ядат)

Peace

# 51
 Peace много са хубави тези правила!
но аз имам огромен проблем с №4 - Не бързайте!
Винаги бързам! дали ще ям, ще вървя, ще работя, ще чистя ... няма значение! или бързам или не захващам!
Ето сега "обядвах" - сгънах една филия с патладжан, буквално като фитка, пред компа, докато пиша , на две на три Crazy
единствения начин да ям бавно е когато съм прекалено уморена, дори за да ям, а най-дългото ми хранене е ако ми сервират пълна чиния купа с попчета - оправям ги за 30-40мин Laughing 
... останалите продължавам чета и да анализирам ...

# 52
я, няма никой! Thinking

Внимавайте с калориите днес, да не се отнесете на Марийкин ден  Wink
Честит празник на именниците! newsm51

отчитам от вчера 1448кал   Б 29%   М 13%   В 59%

# 53
  • In transit
did_ka благодаря Simple Smile   bouquet

Да ви почерпя за именния ден с по една сладоледена тортичка  Grinning

вчера отчетох 1520 ккал ( един сладолед развали работата) днес ще внимавам повече  Mr. Green

# 54
  • София
Mikkey, Честит имен ден!!! Да си много здрава и щастлива!  bouquet

Аз внимавам, броя наум, ще взема да си изчисля едно меню, да не се окажа с грешка в броенето Simple Smile

Много мисли имам, но по-натам, че ме гони работа Simple Smile

# 55
Mikkey - честит имен ден!   bouquet И на всички с името Мария....  bowuu

did_ka - ти хубаво предупреждаваш, ама аз като имам посещение с празнуване на Марийкин ден следобеда - със сигурност ще се "отнеса" (поне малко)... Ще гледам да не е тотално много де!  Shocked

# 56
аз вече се отнесох ...  Whistling
две парчета кекс, две парчета баница, ядки ... вече съм около 1000кал, ами довечера ...  ooooh! но после ще компенсираме  Blush

Хубав ден на всички!

# 57
Аз продължавам да броя но не пиша,че нямам нищо интересно в менюто JoyНавъртам се около 1400-1500 калории.
Хубав празник на всички именници днес  party023

# 58
Mikkey ,Да си ни жива и здрава!   bouquet Много късмет и любов ти желая, и разбира се - прекрасна фигура в най-скоро време!  Hug
Аз вчера не броих... Днес ще ми е Ден Първи, на работа де.. и ще подписвам докИментите, дано де.. Laughing  Ей, цяла нощ не съм мигнала, не мога да кажа,4е е вълнение, нито е притеснение, ама на- не спах изобщо.. станах в 4,30 и ходих навън да си взема кафе, не ,че нямах, ама ми се излизаше , че в леглото полудях ... 2 мацки в 5,00 тичаха по хладинка и аз си викам: Евала  на дамите ! По това време аз винаги спя.. Blush Дано не заспя баш когато трябва да тръгвам ... ей ,луда работа...

# 59
  • In transit
Благодаря ви много момичета и момче Simple Smile   bouquet

пинки, ти що не побяга с мацките, да им правиш компания  Mr. Green

Танче, то и аз все наум броя в последно време, ама си пиша какво ям и после изчислявам..явно добре сме се научили да броим, щом нацелваме дневните калории  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт