Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 6

• 75 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Да се отчета, нали си направих промяна в изчисляването на калориите. За миналата седмица съм на -1140. Като цяло не е много, но аз така или иначе не мога да направя повече от 2000 на седмица. Поне не качвам, пък някой ден може и да се разделя с някой килограм или сантиметър, знае ли човек.

# 616
 Hug
Не съм отпътувала още и се отчитам : 290гр. закв.сметана=583кал.; 6 яйца=429кал.;
300 гр.краставица=45кал.; 30гр. масло=225 кал. Общо 1282кал.

# 617
  • Лутаща се
dobroslavka, извинявай че се намесвам така, но не мога да се въздържа. Пиша специално заради теб.
Вярно е, че се вместваш в калориите за деня. НО! Но не ядеш плодове. Няма въглехидрати, освен тези в сметаната.  Единствения ти зеленчук е краставицата, която съдържа предимно вода.
Лишаваш се от много важни елементи, от витамини и минерали. Дано поне пиеш някакви изкуствени.
От опит знам, че дългото лишаване от тези елементи води до понижаване на имунитета, до засилен косопад и обща отпадналост. В последствие и до увреждане на органите. Намалява мускулната маса.
Ти си решаваш какво да правиш, тялото ти си е твое. Не приемай този мой пост лично. Просто леко се тревожа за теб  Hug

# 618
  • 1st floor
Добро утро от мен    food010, идвам рано-рано на отчет.

За вчера съм ОК според плана - 1523 ккал. Идват от домашна яхния със свинско за обяд и вечеря, двоен сандвич със свинско филе и ... Кит Кат. Blush

Нещо напоследък се чувствам напълняла и издута в корема. Та днес се метнах на кантара с очакване да съм качила кило-две. Направо останах изумена, че чак съм свалила и вече съм 45,5!!!  ooooh! Утре пак ще се меря на гладно, ако не забравя. Три пъти слизах и се качвах, че ми е механичен - не мога да повярвам...Сантиметрите са ОК с изключение на шкембето. Отдавам го на мноооого късните обилни вечери eat...Вчера например ядох в десет и половина чак...Ще се постарая до седем да съм приключила с яденето, пък да видим дали търбухът ми ще поспадне... Mr. Green

Хубав ден на всички!!!  love001

# 619
  • Русе
Eй Непокорна, да не направиш беля момиче, 45,5кг.  Shocked, като те гледам ядеш, ама да не ни меткаш нещо - ти си умно момиче - да не залитнеш надолу.
аз днес съм по-добре и ще ходя и на тренировка - по лекинка ще бъде. кантара ми се развали и гледам на око какво ям та:
вчера
з - бекон
о - парче месна пица от кайма и гъби
в - пилещка супа, парче от пицата от обяд и самата от печени чушки с чесън.

# 620
  • 1st floor
Eй Непокорна, да не направиш беля момиче, 45,5кг.  Shocked, като те гледам ядеш, ама да не ни меткаш нещо - ти си умно момиче - да не залитнеш надолу.

Хапвам си добре, не лъжа. То и на мен ми стана чудно, защо показва толкова. До сега под 46 не помня да съм била. Кльощава не изглеждам със сигурност. Знаете, че съм споделяла по-напред, че явно са ми леки костите, пък съм и нисичка, та затова са ми малко килограмите...Обаче напоследък направо не се спирам. Ставам много, много рано, лягам късно, по цял ден съм в движение - и на работата, и преди и след нея...Само такова обяснение мога да дам... Confused

# 621
  • Русе
Знам, мила виждала съм те, просто споделям притеснения - на една височина сме както знаеш и ако се видя 9 кила надолу, аз ще тракам. Мисълта ми беше че понеже и тренираш не би трябвало да сваляш толкова много.  Hug

# 622
  • 1st floor
Знам, мила виждала съм те, просто споделям притеснения - на една височина сме както знаеш и ако се видя 9 кила надолу, аз ще тракам. Мисълта ми беше че понеже и тренираш не би трябвало да сваляш толкова много.  Hug
Ох, то и време за тренировки много не ми остава. През ден, през два правя по нещо малко, колкото да не изгубя съвсем форма. Предимно тичам сутирин...Иначе не съм свалила много, половин кило, ама ме учуди, защото не помня в близките 12 години да съм била под 46...

ПП: как е твоята девойка, кой клас стана? Тя май беше наборка с моята, но с един клас на долу, нали? Laughing

# 623
  • Русе
абе половин кило - на 46 си е много - що не пробваш да качиш малко маса вместо да тичаш само. не те карам споделям само - много добре биха ти седели едни плочки на корема - например и малко релеф - не че съм те виждала скоро как изглеждаш де.

# 624
  • 1st floor
Корема го бях докарала доста добре, но от 2-3 седмици нещо ме предава, гадината мръсна!!! Mr. Green Паласките ги няма, в момента той ми е проблема...Иначе правя и силови, ама тичането повече си ме влече...

# 625
  • In transit
...Обаче напоследък направо не се спирам. Ставам много, много рано, лягам късно, по цял ден съм в движение - и на работата, и преди и след нея...Само такова обяснение мога да дам... Confused

това не е добре, много стрес ти се събира за организма, от него слабееш.  Hug Sad

# 626
  • 1st floor
...Обаче напоследък направо не се спирам. Ставам много, много рано, лягам късно, по цял ден съм в движение - и на работата, и преди и след нея...Само такова обяснение мога да дам... Confused

това не е добре, много стрес ти се събира за организма, от него слабееш.  Hug Sad

Май да...смених си работата през август и е нормално все още да се адаптирам...А от както започнаха училище и учениците ми, направо нямам секунда свободно време...

# 627
skarlet71Hug , аз ям зеленчуци и плодове, но сега временно ги ограничавам.
Днес заминавам, като се завърна ще увелича калориите. Тези дни няма да имам възможност да правя точни сметки, но ще се храня с по-малко количество храна.
Пак ви пожелавам успех на всички  Hug

# 628
Непокорна, еlan - Лел колко сте изписалиии.... само днеска!  Shocked Mr. Green

dobroslavka - Айде, това "временно" ограничаване да вземе да поприключи вече и като се (за)върнеш пак тук да си ядеш нормално от всичко!   bouquet Hug baloni

# 629
  • 1st floor
За вчера не ми се смята, ама е доста...Прекалих със сладките работи...Кантара си показва 45,5...Пак не успях да си изтегля по-рано вечерята и пак имам леко шкембенце... Confused Но се фръцнах пред огледалото - паласките не са изскочили, Слава Богу!!! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт