Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 6

• 74 394
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
на 26-ти мисля е лунен ден, гледам да ги спазвам ,но от известно време немога да удържа само на течности ..наближава  ще се стимулирам и дано поне не надвиша 1000 кал. От мен добро утро ,а на мен лека нощ  Wink

# 136
  • 1st floor

Уффф отивам да си пека чушките .. във фурната.  #Cussing out
Чакам някой чичо да седне зад блока да вари ракийка, да се присламча с някоя чушка там, ама нема.. Чакам и бабичка с някой компот праскови, ама и това няма. Аристокрация братче.  ooooh!

Защо не си ги печеш на котлона? Ако е керамика, просто ги слагаш на грил-тигана. А мисля, че и с обикновен тефлонов ще стане номера... newsm78

# 137
  • В Балкана
Не се бях замисляла за там.  
Трябва да ги сложа в най-големия тиган..Thinking
Може би ще стане по-бързо, но пък трябва да стоя да ги обръщам.
Следващото печене, което ще е сигурно след два дни  Twisted Evil, ще пробвам.

Тенкс, Непокорна!    bouquet

инсп. Гаджет, ако толкова искаш да ги намалиш до 1000-1100, направи го, но за 3-4-5 дни. После си приемай 1300-1500 к.
Ако спазваш броенето и примерно НВД, може и малко повече дни да изкараш.

# 138
  • 1st floor

Може би ще стане по-бързо, но пък трябва да стоя да ги обръщам.

hahaha hahaha hahaha
Е, то и дядо с ламарина ако откриеш, пак ще се наложи да ги обръщаш... Laughing
Аз пък на фурна не съм правила никога. Гадни ли стават? Чувала съм, че вкуса е друг, но пък било по-лесно, дето викаш... Laughing

# 139
  • В Балкана
Да де, ама на ламарината си е друго - ветрец, сенчица, сладка раздумка на биричка, спомени от казармата и преди демокрацията..  Laughing

Сега за първа година пека на фурна.. И понеже тази година само така печени съм яла, не мога да сравня вкуса с печени по друг начин. Ама като им сложа сол и мноооого оцет, са си все същите ми любими чушки.  Laughing Иначе лесно се белят.

# 140
  • 1st floor
Да де, ама на ламарината си е друго - ветрец, сенчица, сладка раздумка на биричка, спомени от казармата и преди демокрацията..  Laughing

hahaha hahaha hahaha
Eми, ела тогава у нас на раздумка. Ще си печем двете - печката, тигана и биричката от мен. И спомени от преди демокрацията имам, само казармата няма да я догодя!!!  Mr. Green
Оспамихме яко темата!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И за да не е само спам - нещо не мога да избягам от тестеното. Върти-сучи, все на него наблягам... Tired Следя с интерес и известна доза притеснение кантара и сантиметъра и съм на щрек за плюсове...И водата занемарих...Тая нова работа нещо ми разби режима. Дано по-бързо вляза в крак.

# 141
Да де, ама на ламарината си е друго - ветрец, сенчица, сладка раздумка на биричка, спомени от казармата и преди демокрацията..  Laughing

Романтикаааа, екстра!   bouquet Не откривам такава у керамичния плот и тефлоновия тиган... Сигурно за това не съм се съоражил (все още) с тия 2 уреда...  Rolling Eyes Междувременно, Rain - оня ден, през последния викенд, гледам до блока срещу нас търсения от тебе персонаж - подвижен дедко с ламарина, вече монтирана на 2 реда тухлички около т.нар. огнище, с 1 огромна торба с нещо (не видях точно какво - сигурно продуктите) и изпаднал в занимание да си нацепи на по-дребни парчета едни дръвчета....  Laughing Не знам разправя ли истории или не.... да не са само че за партизанското движение 1944 г.  - идея си нямам...  Thinking

# 142
Да де, ама на ламарината си е друго - ветрец, сенчица, сладка раздумка на биричка, спомени от казармата и преди демокрацията..  Laughing
hahaha hahaha hahaha
Eми, ела тогава у нас на раздумка. Ще си печем двете - печката, тигана и биричката от мен. И спомени от преди демокрацията имам, само казармата няма да я догодя!!!  Mr. Green

Ми да дойда значи и аз, ше покрия казармената тема, пък и ще си изчислим калориите по-точно така...   Twisted Evil

Непокорна - аз почнах полекичка пак с броенето... Тази седмица съм като на тренировка... Сигурно и друга ще ми отиде така, а после - по-сериозно (мисля)... И да кажа - мн. трудно първите 3-4 дни (засичам от неделя включително) с тия норми...  ooooh! влизам едвам едвам у цифрата! А в интерес на истината - за запълващ ефект ми играе роля сега ИМЕННО ВОДАТА... Инак и мен все ме кара на тестени неща, ма прилагам "номера с бисквитките" - върши работа! Wink

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 08:18 от Miami_beach

# 143
  • В Балкана
hahaha hahaha hahaha

Ми да дойда значи и аз, ше покрия казармената тема, пък и ще си изчислим калориите по-точно така...   Twisted Evil

Няма лошо. Аз съм за.  Peace

Иначе зад блока си търсех чичо, ама и на дядо ще съм доволна. Квото има в крайна сметка.  Laughing

И за да не е само спам, вчера - 1606к. - П 17%, М 59%, В 27%.
Открих супер десерт - сини сливи с краве масло.  Crazy
Обичам сини сливи, обичам и масло и като ги ям заедно, все едно ям филия намазана с масло и мед, ама без филията и без меда.  hahaha
Та, въглените тези дни повече - от сливите, доматите и прословутите печени чушки.

# 144
Обичам сини сливи, обичам и масло и като ги ям заедно, все едно ям филия намазана с масло и мед, ама без филията и без меда.  hahaha

Rain - ти винаги даваш интересни рецепти... а тази сега трябва да я обмисля така по-внимателската! Peace

# 145
  • In transit
Добро утро   food010

Таня, висока съм 175см, тежа 72кг искам да стигна поне до 67-68 ама безуспешно засега. Поне не качвам Mr. Green Другата седмица сме на планина и ще ми готвят основно на барбекю + салати, да видим какъв ще е резултата. Взела съм и федербала за другарче Simple Smile

за кафето и аз като теб до това лято пиех мнооого инцидентно - 3 -4 пъти в годината дето се вика. Мога и без него. Обаче от  два месеца взех да го включвам през 2 дни към сутрешната закуска във вид на капучино без захар(едно много късо със 100 мл прясно мляко) за да си стимулирам метаболизма и има голям ефект. През останалото време пия зелен чай. Може би защото го приемам с храна не ми действа на стомаха, но ако го изпия на гладно ми става гадно.

Непокорна,
чушките на фурна стават като печени,  Grinning абе леко им се различа вкуса от тия в чушкопек например, но както казва rain, крайния резултат е същия. Simple Smile И още един вариант за печене. Ако имате газов котлон, слага се една плътна решетка върху него (продават ги във всички домашни потреби) и печете на нея пипера....нооо пак трябва да се обръща. Изобщо неблагодарен е тоя пипер. Аз много го обичам, особено на пиперки бюрек..обаче, то докато го изпека, да го обеля, да го напълня, да го панирам.... и ми минава мерака. Затова такива сложни манжди ги ям на зима, когато пипера ми е готов опечен и обелен в буркани.  Mr. Green

rain, при нас от живущите никой не смее да слезе да пече нещо в градинката пред блока, но имаме няколко майстора, дето ремонтират коли в гаражите отпред - те редовни си правят барбекю, а най-фрапиращата гледка беше по Гергьовден като бяха закачили  едно агне на едно дърво и го деряха.   Shocked

# 146
Добро утро  Hug

... висока съм 175см, тежа 72кг искам да стигна поне до 67-68 ама безуспешно засега.Поне не качвам Mr. Green Другата седмица сме на планина и ще ми готвят основно на барбекю + салати, да видим какъв ще е резултата. Взела съм и федербала за другарче..
Mikkey , как така е безуспешно при теб ...  Thinking нали си вървяхме заедно ... аз вече съм 68кг.  Възползвай се от планината - има много за вървене  Peace
как нямам търпение и аз да забегна в горите  Laughing

......едно агне на едно дърво и го деряха.   Shocked
това е отвратително  Sick при нас /в центъра на града/ един образ колеше прасе върху знак "СТОП" ...  Sick Sick Sick

и да се отчета за вчера: 1477кал   Б 28%   М 22%   В 50%
......
с.о.з. праскови и няколко дъвчащи бонбона  Embarassed
в. рибена супа с 2 препечени филийки и люти чушки

казват , че една люта чушка изгаряла 50кал  Party

# 147
Много ме интересуват някои неща относно разни няколко храни и понеже никъде не видях точно това,за което се интересувам,ще се радвам да ми съдействате тук. Спазвам режим и гледам да не ям вредни и много калорични храни,интересувам се за пиле (бяло месо) печено с ориз (запържен преди това) и зеленчуци там някакви калорично ли е и препоръчително ли е да не се яде по време на режим или смятате,че не е калорично?

# 148
  • In transit
Добро утро  Hug

... висока съм 175см, тежа 72кг искам да стигна поне до 67-68 ама безуспешно засега.Поне не качвам Mr. Green Другата седмица сме на планина и ще ми готвят основно на барбекю + салати, да видим какъв ще е резултата. Взела съм и федербала за другарче..
Mikkey , как така е безуспешно при теб ...  Thinking нали си вървяхме заедно ... аз вече съм 68кг.  Възползвай се от планината - има много за вървене  Peace
как нямам търпение и аз да забегна в горите  Laughing
ами вървяхме я, ама незнам какво стана, нещо заседнах аз. Сега ще видим на почивката как ще е и след нея залягам сериозно над броенето, че с това на ум...нещо ми убягва.  Thinking А с теб ще си поговорим сериозно на 4 очи като се върна да видя какво правя различно от теб  Grinning

ей сега четох за доматите, че 1 голям домат ако изядем за деня помага да се намали лошия холестерол. Така, че яжте домати докато ги има Simple Smile

# 149
... А с теб ще си поговорим сериозно на 4 очи като се върна да видя какво правя различно от теб  Grinning
аз ще ти кажа   Wink  имам тръни в Д-то и след задължителните 8ч на стол после съм като пършинка  Joy
Хубава вечер на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт