Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
-
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
-
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
-
Какви са мненията на форума относно консумацията на консервирана риба?
-
Какви са мненията за качеството на храната и консумацията на истинска храна?

, де да бях толкова точна и в моите сметки ... 

Та там някъде из коментарите прочетох как с дневно потребление на 1000-1200ккал максимум разделени на 4-5 хранения ( две междинни задължително плодове) е отслабнала 30 кг! 
да взема още ли да намаля калориите незнам вече...

Затова вхен да не ходя вече на пазара... В големите търговски вериги УЖ дават по-фалшиви продукти, ама поне пише, че чушките са турски и 2-ро качество! На пазара - гледаш хубави плодове и зеленчуци (отпред) и като посегнеш да си сложиш ти кряскат: "НЕ пипаййййй!" и почват да ти слагат от по-лошите и по-изгнилите, които са отзад, близко до продавача и далече от купувача..... Аз в такъв момент (а последните 3-4 пъти той се случва НЕизменно) си тръгвам от пазара... Не знам колко дена след това стоят там продавачите на това Слънце пред същите тия чушки... Не знам дали и доколко си продават чушките, доматите, бананите и другите УЖ хубави неща! А и не ме интересува... Аз вече много рядко си купувам нещо от пазара...
Само на Женския пазар кракът ми не стъпва. Там всички са мургави и роднини и знам, че стават чудеса, ако се съпротивляваш на продавача...

И аз не съм стъпвал там от миналата есен... но може би тази есен пак ще се отбивам. Тук-там на стоки, за които пише че са български - са наистина такива. Сега в момента не знам как е, я да не се изказвам повече....