Когато почина преди 5 години сънувах че идва при мене и ме вика с него.Аз тръгнах ,но той ме спря и ми каза НЕ ИДВАЙ рано ти е още.
Сънувам и едно мое бивше гадже .Често го сънувам ,че е жив

Спомням си, че преди да почине моментът, в който усетих най-много мъка (знаех, че ще си отиде, беше болен от рак), беше, когато бяхме тримата на дивана в хола, гледахме телевизия... някак знаех, че това ще ми е последното седене с тях двамата наведнъж
Но ето, че той ми подари още един такъв миг 
Щом си почувствала радост, значи сънят е за добро. Аз в един момент бях така психясала на тема, че сънуването на починали може да означава нещо лошо, че в съня си се плашех, знаех, че е сън и изпадах в паника и "гонех" починалия, блъсках, бягах от него... Това само ми носеше негативни емоции после. Сега приемам сънищата такива каквито са, не се опитвам да тълкувам според общоприетите значения. Сигурно татко ти наистина е дошъл, за да си поседите малко заедно като семейство. 

Спомням си, че преди да почине моментът, в който усетих най-много мъка (знаех, че ще си отиде, беше болен от рак), беше, когато бяхме тримата на дивана в хола, гледахме телевизия... някак знаех, че това ще ми е последното седене с тях двамата наведнъж
Но ето, че той ми подари още един такъв миг 

Точно на Велик ден в събота я сънувах.
Иска ми се да разтълкувам всичко....но в нета нищо не намирам.....