Сънувате ли починали ваши близки? - 3

• 199 164
  • 960
  •   1
Отговори
# 795
  Кураж и от мен, мили момичета! Сигурна съм, че след всички тези препятствия предстоят много по-добри времена!

# 796
И аз препоръчвам книгите на Майкъл Нютън. Отговорих си на толкова много въпроси и си обясних толкова много неща, докато ги четях.

# 797
Здравейте отново,реших пак да ви споделя снощният си сън с моя татко-сънувам,че е жив отново,връща се при нас и аз го питам отново:къде беше,много ни беше мъчно за теб,а той:бях на военна мисия в Ирак за три години и сега свърши🙄.

# 798
И аз постоянно сънувам, майка и татко, починаха скоро,един след друг. Първите сънища ги питах как така са тук нали са починали, а сега вече все едно имам втори живот насън с тях. Постоянно ги сънувам в къщи и правим нещо, разни задачи обсъждаме. Все едно продължават живота си с мен . Ужасно ми липсват

# 799
Сънувам страшни сънища напоследък. Бури светкавици, гръмотевици. Снощи сънувах пак буря, прозореца се отвори и някаква сила ми показа  библия опакована. Мисля, че и татко който почина преди време беше там.Какво означават тези сънища, някой знае ли?

# 800
Сънувах че аз мама тате дядо и тонислав сме долу в баба  и аз нали усещам че има нещо гнило в цялото нещо и нещо ме кара да извикам баба нали аз я викам ама не очаквам да дойде и някво идва от нейната стая по пижамка и аз някво нз какво да прая ама ставам и си я прегръщам. След тва идва още една баба ненка само че по висока и аз някво се плаша и питам тонислав какво се случва нали баба ни беше мъртва а ся я виждаме и то една визия ниска а другата визия висока. И той ми вика че ще ми обясни и нали питаме баба дали помни нещо от деня на нейната смърт или не помни и тя на пита каква смърт че при положение е тука при нас и някво мама пита майко от април месец какво помниш и тя вика помня че сестра ми дойде да ме види след тва нщ др не помня и нали аз мама тате дядо и тонислав сме с отворена уста и баба иска да се обадим на сестра й искала да я чуе и аз викам добре бабо аз ще й звънна ма надали ще ми вдигне ама тя вдига и викам стой да чуеш някой който ти липсва и й давам баба и си говорят а ние с тонислав излязохме навън на въздух щот аз не повярвах какво се случва. Какво означава този сън?

# 801
Здравейте, баща ми почина преди 3 години ( на 26.01 станаха 3 години). Много ми е тежко и болно, все едно беше вчера. За това време почти не съм го сънувала, но снощи имах странен сън - баща ми дойде отнякъде и започна веднага да ми говори, че трябва да сменя някакви скоби навсякъде, където е хваната външната портичка на двора ( от поне 30 години няма къща на това място, а само обрасъл двор). Казах му да бъде спокоен и че ще се погрижа за това и след това видях, че се е изпотил и целия е мокър. Веднага започнах да го подсушавам, накарах го да се преоблече, прегърнах го и започнах да го галя по главата. Възможно ли е някой да ми помогне да разбера какво означава този сън? Благодаря ви

# 802
Dannni, ходила ли си скоро на гроба му,ако не си отиди.

# 803
Ходих точно преди да го сънувам.

# 804
Може тези скоби за вратата, да означават точно това, че си ходила при него"отворила си му вратата", нали така казват старите хора, да дойде няко да те види , да отвори вратата. Blue Heart

# 805
Може тези скоби за вратата, да означават точно това, че си ходила при него"отворила си му вратата", нали така казват старите хора, да дойде няко да те види , да отвори вратата. Blue Heart
Възможно е, той страшно много ми липсва. Обаче това, че беше мокър, преоблякох го, прегърнах го и го галих по главата - това не мога да си обясня какво означава.

# 806
Възможно е, той страшно много ми липсва. Обаче това, че беше мокър, преоблякох го, прегърнах го и го галих по главата - това не мога да си обясня какво означава.

От съновника:
"ПОТ, ПОТИШ: ли се насън, значи ти предстои тежка работа. Друг ако се поти, за болните предсказва скорошно оздравяване, а за здравите – напредък и заслужени успехи."

# 807
Благодаря за отговора Blush

От съновника:
"ПОТ, ПОТИШ: ли се насън, значи ти предстои тежка работа. Друг ако се поти, за болните предсказва скорошно оздравяване, а за здравите – напредък и заслужени успехи."

# 808
  • на изток от рая
И аз постоянно сънувам, майка и татко, починаха скоро,един след друг. Първите сънища ги питах как така са тук нали са починали, а сега вече все едно имам втори живот насън с тях. Постоянно ги сънувам в къщи и правим нещо, разни задачи обсъждаме. Все едно продължават живота си с мен . Ужасно ми липсват

Завидях ти, sunrise, аз загубих тате преди три месеца и само веднъж съм го сънувала, на сутринта преди погребението му. Не помня в тази тема ли споделих, но и да се повтарям, карай. Сънувах го в същите дрехи, с които влезе в болницата, но в съня ми беше оздравял и лекарите го преглеждаха преди да го изпишат. Беше здрав! Здрав! И ми се усмихваше.
Почина от Ковид, за десет дни в болницата.

# 809
Ganyisha,и моите родители починаха от това , и след това ги сънувах добре , и аз като теб, винаги се радвах като се прибираха след посещение от болницата , все бях около тях, сякаш имаше съкровище в стаята. Сега пак така ги сънувах , двамата усмихнати и добре . Дано наистина там горе са добре . Скоро не съм ги сънувала ,липсват ми.

Общи условия

Активация на акаунт