Сънувате ли починали ваши близки? - 3

• 199 127
  • 960
  •   1
Отговори
# 855
Аз продължавам да сънувам сънища с подобен сюжет, че се приготвям да тръгвам с майка и татко, (те и двамата починаха скоро ), но татко ми казва ти няма да идваш, или пък трябва да ги карам някъде с колата , но пак не искат аз да ги карам. Последно сънувах,че ще трябва д аводя татако някъде, но съм била пила много бира,(а аз не пия)

# 856
  • Mediterraneo
Тази нощ сънувах татко и дядо. Не ги бях сънувала отдавна, двамата пък заедно изобщо. Казаха ми думи, които много искам да чуя от някого, свързани с тежкия период от живота ми в момента. Знам, че и двамата биха ме подкрепили точно по този начин. Събудих се разплакана. А най- интересното е, че днес в разговор мама ми каза същите неща, които двамата ми говориха в съня ми.

# 857
  • Варна
Тази нощ сънувах татко и дядо. Не ги бях сънувала отдавна, двамата пък заедно изобщо. Казаха ми думи, които много искам да чуя от някого, свързани с тежкия период от живота ми в момента. Знам, че и двамата биха ме подкрепили точно по този начин. Събудих се разплакана. А най- интересното е, че днес в разговор мама ми каза същите неща, които двамата ми говориха в съня ми.

Дават ти кураж и подкрепа. Няма да спираш с борбата за нищо на света, Тарти ❤️

# 858
  • София
До вчера бях в болница, като в първите дни от престоя ми бях в тежко състояние, предвид че съм и бременна. Не знам сън ли беше или ми се присъни, но наистина беше странно. Събудих се, измерих си температура 39.5 и ясно си спомням как отново се унесох, нямах сили да си държа очите отворени и да стана, за да извикам доктор или сестра. Не знам колко време е минало, но сънувах как брат ми, който почина миналия август, ме дърпа, а аз сякаш бях в лодка. Беше много странно, дори не мога да го опиша правилно, но явно ме стресна достатъчно, за да извикам персонал да ми помогне.

# 859
Сънувах майка ми, че се обажда по телефона. Каза "донеси ми вино" и това беше. Какво да правя сега? Не живея в България и няма как този месец да отида на гроба.

# 860
Разлей малко вино на пода.Скоро е Задушница,може би за това ти се е присънила,да си я спомняш.

# 861
  • София
В събота е Задушница. Отиди на църква и запали свещичка.

# 862
Подари на някого вино. Тоест "раздай", както се казва.

# 863
Снощи, точно преди Задушница сънувах баща ми. Почина преди 6 месеца. Няколко пъти го сънувам, но нищо не казва. Всеки път го видя и се събуждам. Снощи пак така.Видях го с една червена блуза и чанта на вратата. И се събудих. Дали иска нещо да ми каже.

# 864
И аз сънувах мама, точно преди Задушница, сънувах,че я питам дали ме вижда как плача, защото в другата тема обсъждахме, че ги тревожим със сълзите си. Всъщност тя винаги е била много приказлива,но в сънищата ми не говори много . На въпроса ми отговори - ти как мислиш.

# 865
Знам, че когато НЕ говорят в съня ни, наистина са те и са ни навестили, а не е просто фантазията ни.

# 866
Снощи, точно преди Задушница сънувах баща ми. Почина преди 6 месеца. Няколко пъти го сънувам, но нищо не казва. Всеки път го видя и се събуждам. Снощи пак така.Видях го с една червена блуза и чанта на вратата. И се събудих. Дали иска нещо да ми каже.
Мисля, че се е сбогувал с теб и иска да ти каже, че вече отива, надявам се, в по-доброто място. Сготви нещо любимо за него и му пожелай мир на душата - поне аз така правя и ми носи някаква утеха. Вчера не можах да се насиля да отида на гробищата, не раздавах череши. Вместо това цял ден се трепах да чистя, за да не мисля. А вечерта направих супа с добавка лютичко, защото той много обичаше.

# 867
Здравейте отново.Да споделя пак сън с баща ми от днес следобед:сънувам,че той отново се е прибрал-отварям вратата на едната стая,виждам го седнал на масата и го питам:къде беше?Той казва:в Канада,аз го питам какво прави там и той:не мога да ти кажа,сега вече се прибрах тук и да знаеш,че смъртта ми беше инсценирана.🙄

# 868
  • Raleigh, NC
Здравейте отново.Да споделя пак сън с баща ми от днес следобед:сънувам,че той отново се е прибрал-отварям вратата на едната стая,виждам го седнал на масата и го питам:къде беше?Той казва:в Канада,аз го питам какво прави там и той:не мога да ти кажа,сега вече се прибрах тук и да знаеш,че смъртта ми беше инсценирана.🙄

в Канада ли е живял?

# 869
Не,никога не е живял там и никой няма нищо общо с Канада.

Общи условия

Активация на акаунт