Петъчна анкета :)

• 5 291
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
Имам въпрос:
в такъв случай как си правите децата, през устата ли?!
Ох, недей, че ще завалят теми: "Правих му само свирка!!!!!! Възможно ли е да съм бременна??????"

Laughing

Тя вече уточни, че не говори за мъжа си  Flutter

И като не е мъжа и, няма да прави деца ли?!

Тук всички ССФ правят секс денонощно, изпитват по минимум 3 оргазма и имат любовник  Wink

# 76
...

Тук всички ССФ правят секс денонощно, изпитват по минимум 3 оргазма и имат любовник  Wink

И на мъжете 1 път никога не им стига, винаги повтарят/потретват  Laughing

# 77
  • Варна
...

И на мъжете 1 път никога не им стига, винаги повтарят/потретват  Laughing

Виждам, че анкетата друго говори. Simple Smile

# 78
  • В Космоса
Та, Човече, удовлетворена ли си от резултатите от анкетата? Crazy

# 79
Да Simple Smile
Моята позиция беше, че в началото на сексуалния живот, мъжете свършват преждевременно, понякога и 2-3 мин. след началото и след това, за да има в крайна сметка нормален акт и за жената, повтарят. С времето, и опита, се научават как да контролират ситуацията и успяват да изкарат целия "сеанс" само с 1 свършване  Simple Smile

# 80
  • В Космоса
Да Simple Smile
Моята позиция беше, че в началото на сексуалния живот, мъжете свършват преждевременно, понякога и 2-3 мин. след началото и след това, за да има в крайна сметка нормален акт и за жената, повтарят. С времето, и опита, се научават как да контролират ситуацията и успяват да изкарат целия "сеанс" само с 1 свършване  Simple Smile

Peace Grinning

А опозицията на какво мнение беше? Laughing

# 81
Хммм, то не е задължително мъжа да свършва....
Или поне не винаги...)
Тази опция я няма....не мога да гласувам...)

# 82
Отдавна не е имало такава тема - секс на килограм, пъти на ден, тоя свършил, оная удовлетворена - цели оргии...!!! Направо се комплексирах  smile3538

# 83
А опозицията на какво мнение беше? Laughing

Че това са редки случаи, цитирам  Simple Smile

Цитат
Реагирах всъщност, защото сама каза, че не обичаш повторения, после излезе – че реално ти свършваш повече от веднъж, докато мъжът ти само веднъж и то в по-продължителен първи акт. Не е особено често срещано, затова попитах и то стана...

# 84

Епа то тогава значи все едно нищо не е направил.   Crazy

Аз явно нищо не знам за мъжете (но и не твърдя обратното, де). Излезе, че има мъже, които не свършват, които могат да свършат само с орална любов и такива, които изобщо не искат да правят секс

Crazy

# 85

Епа то тогава значи все едно нищо не е направил.   Crazy
 Crazy

Защо да не е направил нищо? За себе си ли?
Има и такива, които не държат непременно да свършат, независимо на 2та минута, или на 2рия час. )

# 86
Има и такива, които не държат непременно да свършат, независимо на 2та минута, или на 2рия час. )

Там е работата, че при мъжете работата не опира до това дали държат да свършат или не  Crazy

# 87
Има и такива, които не държат непременно да свършат, независимо на 2та минута, или на 2рия час.

Всеки път? Не говорим за изключение или някакви тантра упражения. Не че имам кой знае какъв опит, но не съм попадала на мъж, който не държи да свърши  Rolling Eyes

# 88
  • Kопенхаген
Аз пък си мисля, че най много на това държат.

# 89
Не се сърди, човече, не става въпрос за всеки път, но достатъчно често да речем.
Просто не на всеки това му е самоцел. ) И едва ли не единственото, заради което правят секс. ) Ако толкова им е въпроса в свършването, с една чикия това винаги го имат. )))) и жена не им трябва. )

Общи условия

Активация на акаунт