Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои подходящи дейности за деца във Виена?
Какво представлява „Пътуване във времето“ в зоопарка във Виена?
Какво представлява детският музей Zoom във Виена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои подходящи дейности за деца във Виена?
Във Виена има много забавни дейности за деца. Можете да посетите музеи като Природонаучния музей, Музея на музиката, Техническия музей и Музея на парите. Децата могат също да се насладят на посещения в театъра, зоологическата градина и разходки с лодка. Други подходящи дейности включват посещение на детски дворец, лабиринти и наблюдение на Архимедовия винт в действие.
-
Какво представлява „Пътуване във времето“ в зоопарка във Виена?
„Пътуване във времето“ в зоологическата градина във Виена е 5D шоу, което включва интерактивни сцени от различни исторически периоди. Това забавление е подходящо за деца и предлага уникално изживяване, като позволява на децата да „пътуват“ до краката на героите, което ги забавлява и ги прави част от действието.
-
Какво представлява детският музей Zoom във Виена?
Детският музей Zoom във Виена е разделен на няколко зони, включително Zoom Ocean, Zoom Studio, Zoom Exhibition и Zoom Animated Film Studio. Той предлага множество атракции за деца, включително огледален тунел, водни пързалки, упражнения за развитие на слуха и зрението и моториката. В студиото децата могат да рисуват и да създават неща със собствените си ръце. В анимационното студио те могат да научат за киноизкуството, операторското майсторство, анимацията и режисурата.
-
Какво е „Леголенд“ и къде се намира?
-
Какво представлява Playmobil Park?
резервирала съм от 07.07. /неделя/ до 11.07./четвъртък/ в Кронасар - при пристигането на 7-ми съм взела вечерни билети за Рулантика, после на 08. и 09. понеделник и вторник пълни дни в парка и на 10.07. сряда пълен ден в Рулантика и на 11.07. четвъртък си тръгваме, като ще летим вечерта от Франкфурт. Та за парка - свалих приложението на телефона, но не намирам къде са тези виртуални опашки...дали още не работят...или не съм уцелила приложението.Резервацията включва закуска, дали има къде да се храним на разумни цени?

не сме с кола, ще се придвижваме с влакове май , първо сме за три нощувки в Щутгарт (за младежа на 14г ще гледаме музеите на Порше и Мерцедес), ще идем до Метзинген...очакваме разпродажби да уцелим и после с влак до Руст...транспорта още ми е мъгла...приемам съвети от пътували с градски транспорт