Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 637
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви момичета   bouquet   bouquet   bouquet

# 136
Честит празник на всички!Честито и на всички именнички!  bouquet
Аз имам мускулна треска на гърба и няма друго от какво да е, освен от скачащата дъска Simple Smile
Нещо ми се върти из главата да започна довечера 5 дневката от ФБ.Обаче не съм почивала вече 4-ти ден и ако я започна ще станат 9 дни без почивка.Дали е разумно, какво мислите? Thinking

# 137
Аз се отчитам с Insanity -  Plyometric Cardio Circuit + Bob - Glute Challenge
НЕ че не ми взе акъла Шон ,ама се сетих за тая тренировчица за дупе на Боб ,а тя е и кратичка Simple Smile
Shocked Аз след тренировката не мога до банята да стигна да се изкъпя, пък камо ли нещо друго. Отсега седя и се чудя в събота как ще оцелея, че там по програма има допълнително за корем Crazy

И аз имам отдавна мерак за такава,но тогава, когато се интересувах,нямаше в БГ и само от вън,но сега може и да има,трябва да проверя Grinning
Със сигурност има поне 1 или 2 вида, поне последно като съм гледала. Има тема във форума, сигурно знаеш, най-добре там виж.

Тези, които тренират Инсанити в момента (ама вие пък май сте на първата седмица още...), я да кажат дали от определени тренировки имат мускулна треска. В смисъл - аз като тренирах и дори след третото също видео на третата седмица, когато се повтарят, пак имах мускулна треска, което ми беше много странно  Laughing Много често това се случваше на задните части.
Ами не знам честно казано, аз сега на втората седмица пак имам малко. Но за мен мускулната треска е единствено на прасците и малко на ръцете.

# 138
  • Варна
Мавина, честит имен ден! Здраве за теб и любимите ти хора желая!  bouquet

Тази сутрин го давам мързеливо, няма да тренирам. Довечера на 3тия ден от ФБ. А от вчерашната им тренировка имам мускулна треска в  горната част, предимно в раменете. Ръцете по-малко. Ама раменете ги изтормозих с 3кг гирички, как да нямам мускулна треска  Laughing Само за гръб направих с 1кг, защото в наведено положение ония флайс ли какви бяха, просто не можех да вдигна по 3кг на ръка, както трябва. Вие с колко кг ги правихте?

И аз имам мускулна треска на гръдните мускули. Много обичам мускулна треска - знам, че тя означава, че нещо не достига за да си във форма, ама пък чувствам, че правя нещо ( много лаишка мисъл Whistling )
Аз за ръце ползвам пръчките на дъмбелите без тежести - по 2.5 кг са и за гърди - 5 кг гири... харесва ми да вгидам тежко Laughing

Току-що свърпих 3тия ден - много е готин и той, особено след като снощи излизах и тая сутрин бях като ударена с мокър парцал. Аз не пия алкохол, но все пак стоенето до 5 сутринта не си е работа Joy

И мен ме интересува някой знае ли къде могат на живо да се видят Вибрам-ките. Мъжо ме надъхва да си ги купя, на мен ми се всидят толкоз пари и т.н., но ако пробвам може да ми се отсвидят Grinning

Олеее сега видях, че днес съм направила 4ти ден! Ами както казах - стоенето до сутринта не е добре вече... като бях  по-млада и на изпити съм ходила след дискотека, ама сега....  hahaha

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 11:47 от Radost Nezemna

# 139
  • Лутаща се
Здравейте и честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet

Аз вече съм на работа. Слава Богу не се оправдаха едни мои негативни нагласи и си останах на работа, не ме съкратиха  Mr. Green
Аз днес няма да правя тренировка, ще почивам. Решила съм сряда да ми е почивния ден. Утре си продължавам по начина, който си избрах - редувайки през ден горна и долна част на тялото + кардио. Та ще видим има ли резултат. Определено сланинките по краката не се тресат така много, но за сметка на това пък около коленете нито те са се махнали, нито целулита.   Confused А коремът май започва да проличава, че го тренирам. Или само аз си го виждам, защото много ми се иска   Laughing

Ще трябва обаче да тренирам вечер, още не мога да преценя в какъв час е най-добре. Веднага като се прибера, т.е. към 18 часа или по-късно, след като посвърша с домакинстването  newsm78

# 140
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи  Hug  bouquet
Аз се отчитам с моята тренировка за дупе и силовата на Шон Simple Smile

# 141
Здравейте и честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet

Аз вече съм на работа. Слава Богу не се оправдаха едни мои негативни нагласи и си останах на работа, не ме съкратиха  Mr. Green
Аз днес няма да правя тренировка, ще почивам. Решила съм сряда да ми е почивния ден. Утре си продължавам по начина, който си избрах - редувайки през ден горна и долна част на тялото + кардио. Та ще видим има ли резултат. Определено сланинките по краката не се тресат така много, но за сметка на това пък около коленете нито те са се махнали, нито целулита.   Confused А коремът май започва да проличава, че го тренирам. Или само аз си го виждам, защото много ми се иска   Laughing

Ще трябва обаче да тренирам вечер, още не мога да преценя в какъв час е най-добре. Веднага като се прибера, т.е. към 18 часа или по-късно, след като посвърша с домакинстването  newsm78
И мен ме викат утре на работа  newsm44
Радвам се страшно много ,ноооо ме притесняват тренировките  Confused
Кога ще тренирам?
Преди работа.....за сега няма как да стане ,защото и без това ще ставам в 6.00 ч.   Shocked
Лошото е ,че целия ден ще съм седнала 8 часа  Confused
А другото лошо е ,че доколкото знам ,ще се работи доста извънредно  Rolling Eyes
Как ще намеря време ,най-вече сили за тренировки  Rolling Eyes  Confused
В най-добрия случай ще разредя тренировките през ден  Confused
Има вариант в който да ставам в 5.30 за тренировка
/но не е много удачен ,защото ще раздигна всички в къщи ,че и комшийте  Laughing/

Давайте съвети ,приемам всякакви  Hug

# 142
Мавина, помисли за тренировка след работа.Изобщо не е хубаво веднага като станеш да започнеш тренировка и то такива  тежка.На тялото са нужни поне 30мин, за да се събуди...

# 143
  • Лутаща се
Мавина, помисли за тренировка след работа.Изобщо не е хубаво веднага като станеш да започнеш тренировка и то такива  тежка.На тялото са нужни поне 30мин, за да се събуди...

И аз съм на същото мнение. Точно за това си обмислям моите тренировки в кой час след работа да бъдат.

# 144
И аз съм на същото мнение. Точно за това си обмислям моите тренировки в кой час след работа да бъдат.
Аз тренирам след работа/18ч/,за да мога навреме да вечерям.Да не говорим след тежък работен ден колко зареждаща е тренировката и след това с желание си върша домакинските неща Wink

# 145
Да ,ще видя как ще ги съчетая работата и тренировките  Peace
Дано успея  Rolling Eyes
Че като знам докато работех /с извънредните часове/
не ми оставаше време за нищо  Confused
Прибирала съм се и в 18.00 и в 22.00  Shocked
А и тук ще почвам от 7.30 ч.
Голяма мъка ще е докато си нагодя режим  Confused

# 146
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ето ме и мен,

Мавина, аз тренирам веднага след работа. Влизам, веднага се преобличам, тренирам, и после съм свободна за каквото и да е. А и така след работ аи след тренировка, вечерята ми се пада в 5 някъде, което е много добре, защото аз съм привърженик на ранните вечери  Peace Поедно време ставах в 5 и половина да тренирам сутринта и след час тръгвах за работа. Чувствах се прекрасно целия ден, но последния месец от умора ли, що ли, но ми е трудно ставането.

Отчитам с видеото с въже на блендъра и после табата с бърпита, въже, планински катерач. Излезе ми джигера  Crazy ама се чувствам прекрасно. Пече слънце, пекох се на терасата, децата си играха в коритото на терасата, а сега отивам да пия кафе с приятелка. Багажа ще довърша довечера  Crazy

# 147
Трети ден от програмата  bowuu
Радост, хитруша си ти  Laughing Не знам утре, но днешната тренировка ми спря тока  Crazy Изводът е, че за боксьорка не ставам, но в ритането съм много добра  Joy
Второто беше упражнения за корем и паласки  Peace Накрая вместо стречинг ме довършиха с Хийт  Laughing
Поръчах си 8седмичната програма, но не мога да я сваля нещо.Ще пробвам по-късно.Ако успея да я сваля ще споделя.

Честит имен ден Мавина! Дано всичките ти желания се сбъднат по-бързо отколкото очакваш! Весел празник   bouquet

# 148
Отичатм се с първи ден от 5 дневната програма.Хареса ми, въпреки че на моменти нямах много сила, че ми е паднало кръвното.Само упражненията  с клекове леко ги модифицирах че много ме е страх от това клякане...Тъкмо малко намалих обиколките на бедрата, да не ги надуя пак Confused

# 149
  • Варна
Трети ден от програмата  bowuu
Радост, хитруша си ти  Laughing Не знам утре, но днешната тренировка ми спря тока  Crazy Изводът е, че за боксьорка не ставам, но в ритането съм много добра  Joy
Второто беше упражнения за корем и паласки  Peace Накрая вместо стречинг ме довършиха с Хийт  Laughing
Поръчах си 8седмичната програма, но не мога да я сваля нещо.Ще пробвам по-късно.Ако успея да я сваля ще споделя.

Честит имен ден Мавина! Дано всичките ти желания се сбъднат по-бързо отколкото очакваш! Весел празник   bouquet

Дааа, утре ще видя какво е, ама и 4тото не лъже - още присядвам на криво от сутрешните упражнения Laughing

Отичатм се с първи ден от 5 дневната програма.Хареса ми, въпреки че на моменти нямах много сила, че ми е паднало кръвното.Само упражненията  с клекове леко ги модифицирах че много ме е страх от това клякане...Тъкмо малко намалих обиколките на бедрата, да не ги надуя пак Confused

Ако ги правиш без тежести няма да ги надуеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт