Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 643
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Отичатм се с първи ден от 5 дневната програма.Хареса ми, въпреки че на моменти нямах много сила, че ми е паднало кръвното.Само упражненията  с клекове леко ги модифицирах че много ме е страх от това клякане...Тъкмо малко намалих обиколките на бедрата, да не ги надуя пак Confused
Ако ги правиш без тежести няма да ги надуеш Peace
Дали? newsm78Ако се надуят пак , ще те държа отговорна! Crossing Arms Wink Hug
Честно казано малко ми е объркваща информацията относно клековете и растежа на бедрата.И аз за по-сигурно го отбягвам..Ама пък ще взема по мъничко да започна да ги правя  newsm78

# 151

И аз имам мускулна треска на гръдните мускули. Много обичам мускулна треска - знам, че тя означава, че нещо не достига за да си във форма, ама пък чувствам, че правя нещо ( много лаишка мисъл Whistling )
Аз за ръце ползвам пръчките на дъмбелите без тежести - по 2.5 кг са и за гърди - 5 кг гири... харесва ми да вгидам тежко Laughing

Аз съм на същото мнение за мускулната треска. И аз я обичам Grinning

Мавина, не се чуди как и къде ще вмъкваш тренировката. Просто от сега си направи един списък с кое, кога и как. Иначе няма да стане. А и така и така си свикнала да тренираш вече. Едва ли ще издържиш повече от 2-3 дни без тренировка. Аз бих се побъркала  Laughing Твойте тренировки и без това не са много дълги. Виж кой ден до кога ще работиш и веднага като се прибереш се мяташ. Сили ще намериш, споко. Аз съм цял ден на крак и се чудех дали ще намирам сили вечер за тренировка, ама най-добре всичко е ОК  Grinning
А аз от сега се чудя как ще тренирам другия месец, че началото на септември може да си направим една разходка до Турция за около седмица със сестра ми и мама. И май ще ставам рано да тичам, че друг вариант не виждам. Надявам се и сестра ми да тренира с мен. Че и тя влязла в една форма... по-големи плочки от мойте има Laughing Ама то 49кг с напикани гащи, как да няма!  Joy А и в Турция едно ядене пада... мале, мале! А днес какво ядене му ударихме на работа! Мисля, че ядох за 3 дни  Shocked ooooh! ooooh! И сега се мятам на тренировките, след 2-3 часа може да се отчета каква съм я свършила..  Joy

Дали? newsm78Ако се надуят пак , ще те държа отговорна! Crossing Arms Wink Hug
Честно казано малко ми е объркваща информацията относно клековете и растежа на бедрата.И аз за по-сигурно го отбягвам..Ама пък ще взема по мъничко да започна да ги правя  newsm78
Клякай спокойно. После прави повече разтягане. Не мисля, че ще има кой знае каква промяна. Simple Smile

# 152
Здравейте!

И аз тренирам директно след като се прибера от работа. Първата ми работа е да се преоблека, правя плануваната тренировка и чак след това се заемам с вечерята и останалите домашни задължения.  Peace На теория бих могла да тренирам и сутрин, тъй като по принцип ставам между 7 и 7:30, тъй че стига да имам желание може да ставам час по рано за тренировка...за сега обаче този час повече спане ми е прекалено скъп.  Whistling

Днес както бях планувала направих първия ден от 5 дневната програма на ФБ. Останах много доволна. Първото видео, осемминутното кардио, ми е любимо така или иначе, но другите две не ги бях правила досега. При 37минутното за крака ми хареса, че упражненията имаха, поне за мен, нови елементи, тъй че ми бе интересно да ги правя, стречинга от третото видео беше доста добър, на моменти дори се оказа леко предизвикателство за мен.  Blush

# 153
Мерито ,права си  Hug
Днес правих тренировка
/че ми е толкова напрегнато ,мислех че ще хвръкна  Joy/
И започвам със списъка ,това е много добра идея  Peace
Права си ,повече от 3 дена без тренировка няма да мога  Peace
Това ми е като миенето на зъбите  Hug
Стискайте ми палци утре всичко да е ОК  Peace че се притеснявам  Confused

# 154
Колко съм отнесена...
Мавина, честит имен ден! Бъди жива, здрава и винаги във форма!   bouquet Успех с работата и помни, че стига да имаш желание, винаги ще намериш време и сила за тренировки!

Честит имен ден на всички останали именички!  Hug

# 155
Благодаря ви момичета за пожеланията   bouquet   bouquet   bouquet

# 156
Стискаме палци за утре, Мавина!  Hug Peace

Аз се отчитам с третия ден на ФБ. Раздадох се на първото видео с кикбокса. Тренирала съм карате и си имах на представа от самите упражнения и много се изкефих  Laughing
Интересно ми е как правите първото упражнение от 5минутното хийт кардио? Много ме  тормози. Толкова малоумна на упражнение никога не съм се чувствала  Shocked Много ми е гадно това чудо. Чувствам се като неориентирана мечка върху лед  Joy Предпочитам до утре да правя бърпита, отколкото 20сек това "нещо". И след тези 3 видеа, завърших с малко йога - http://www.youtube.com/watch?v=7PFnUnxOXXI Хареса ми Peace

# 157
Да ви питам нещо. Вчера и днес като си правих тренировката като започна да скачам (а то скачане колкото искате) всичко ми се бълбука отвътре Embarassed Чува се доста и е странно, леко неприятно като усещане. Не ми се беше случвало досега и нямах идея от какво е. Но освен това се чувствам много дебела, някои дрехи направо трудно ми стават, а по принцип нямам проблем. И мъжа ми изказа гениалното предположение, че може да задържам вода. Според вас възможно ли е това да е причината за тези две неща? И ако да на какво може да се дължи и мога ли да променя нещата по някакъв начин? По приницп наскоро спрях да кърмя и ми се стовариха едни хормони, едно чудо. Досега не знаех какво е да те болят гърдите по време на овулация, пмс, всичко ми беше непознато и сега изведнъж се сдобих с тези чудеса. Та чувала съм, че и задържането на вода може евентуално да се получи преди цикъл. Но аз имам още към седмица и половина до цикъла си, малко множко ми се струва, ако дотогава ходя така ще се побъркам. Другото нещо, за което се сетих, е че нали бях болна, болеше ме гърлото и заради това пиех по-малко вода. Днес викам трябва да се поправя и пих повече. Честно казано надявам се да е това и дано да помогне, че ако са хормони направо не знам вече, иде ми противозачатъчни да си взема ooooh!

# 158
  • да има едно лесно - на мотора
Мавина  Praynig Peace за утрешния ден ПЪРВИ .
Имам 1 седмица до Голямото пътешествие (6600 км с мотора Simple Smile ) . Ще вземе да започна 5дневната от ФБ. А на пътуването ще си взема въженцето  Laughing
Бухтичке , преди ПМС всички дрехи са ми опънати . И пиенето на вода ми помага.

# 159
Къде ще ходите, Пустинник? Където ви видят очите или имате готов маршрут?

Аз отчитам два дни само Джо Дилън: вчера 30 мин, днес - 45.

# 160
Рак Пустинник и аз любопитствам.
Аз отчитам един час Боди пъмп.

# 161
Ауууууу,раченце  Hug и после снимки  Wink,че аз на мотор няма да се кача  Grinning пък и с тез дечурлига трудна работа.Въженцето е добро и на телефона си слагаш дрънчането на табата и се мяташ.Аз също ще почвам работа другия месец и умувам,както правя сега с малко промени.Сутрин като се събудия на кростренажора Табата, после малко стречинг и кафе,а следобяд когато малката спи инсанити.Разликата ще бъде,че ще сменя тренировката да ми е след работа.Инак трябва да ставам в 5  Shocked горкия ми организъм  Grinning няма да го шокирам

# 162
  • Варна
Тъй като вчера се засегнах на чест, вечерта направих и 3тият ден от ФБ.  Mr. Green Сега не че не мога да направя нещо, ама не искам. Днес го пиша почивен, най-много да ходим да бягаме в морската градина и на стълбите.

И аз чакам нашата ваканция с голямо нетърпение вече. Ще качваме Мусала, после на концерт на Ред Хот, после няколко дена в Рила - около езерата и разни хижи, пещери и т.н. Само докато пиша и ме засърбяват краката за планински преходи! Heart Eyes

За ваканцията съм си сложила разни табата таймери и някое друго клипче, но доколкото познавам мъжа ми няма да имам нужда от тях - по 10-12ч преходи правим и мисля, че ще ми е достатъчно hahaha

# 163
Аз се отчитам с новата тренировка на Румяна - Мария Grinning http://www.youtube.com/watch?v=NGBuzhbpK9s&feature=player_embedded Хареса ми. Мисля да повторя някой друг път. Grinning

# 164
Тая сутрин Insanity - Cardio Recovery  - лекичко го раздавах тая сутрин ( по програма Шон днес се смилява над бедните ни телца.
Вчера мисля някой беше засегнал темата с мусклулната треска ,а аз чак следобед усетих ,че имам на дупето .. и продължава и днес.Много ми е кеф и на мен.Изненадох се силно,защото при всичките тренировки,от кога не съм имала и сега изведнъж.Ама лошото е че не мога да схвана точно от какво се получи.Правих и на Боб - Ass burner - ама от сутринта до следобед се съмнявам да ми се е отразило.Нишо де -важното е че ме държи още  hahaha

рак пустинник , хубаво звучи това пътешествие   bouquet
Впрочем, Бухтичка , и на мен ми се е случвало това бълбукане .По-често преди  и сигурно и аз така съм задържала разни неща.Със сигурност трябва да пиеш много водичка.Не се тревожи,продължавай с тренировките ,малко корекция на режима на хранене ,ако има нужда и вода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт