Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Ето ме и мен  Hug
Първо искам да благодаря на всички ви за милите пожелания и да ви пожелая и на вас много любов! Heart Eyes
Честито и на семейството на Бобченка!  bouquet

Ииии... отчета: вчера следобед нищо не направих - само се натъпках като прасенце и в комбинация, че ще ми идва ( днес кантара показа 2кг отгоре  и по половин сантиметър навсякъде Animal Pig ) нооо преживях го вече.
Току-що завърших ден 2ри от 5-дневната; Много ми е любимо това с топката и дъмбелите -голямо предизвикателство са ми упражненията за баланс. Сега хапвам и отивам да се трудя. Последна седмица преди почивката (даже само до сряда)! Голям кеф! Mr. Green

Браво на Ини и Скарлет за резултатите!  Hug

# 451
Кат, било е грешка , просто в бързината съм написала вечер...както и да е..Но  нека не бъдем така категорични ,  а да даваме малко повече стимул на новодошлите.Аз също много съм чела , както и консултирала с хора , които рабират нещата.Да говоря в голям мащаб не смея, защото нямам претенции да съм толкова навътре в нещата.А и бих била категорична и да говоря в голям мащаб, ако аз самата бях постигнала завидни резултати и съм призната за специалист в тази област...Затова споделям своя опит, защото опитът много често е много по-полезен , от колкото написаното в книгите.Та нека бъдем полезни на новодошлите със съвети подплатени и с малко стимул. Думи като  ''никога'',''единствен начин'' и т.н. действат малко обезкуражаващо:peace:

Скарлет, поздравления!Видя ли ,че нещата започват да се получават! Wink
На учениците пожелавам успешна учебна година и здрави нерви на майките им! Grinning

И аз довечера съм на 2-ри ден от новата програма на ФБ.Само нямам топка,ама..ще модифицирам някакси..

# 452
За гърдите честно казано съм учудена, че спортният сутиен не помага, но и нямам опит с големи гърди. Моите изчезнаха с излишните килограми още преди месеци Tired И въпреки че сега почти нищо нямам пак не мога да тренирам без спортен сутиен, изобщо не ми е удобно. Или поне insanity де, при brazil butt lift нямах толкова съществен проблем Mr. Green Обаче продължавам тъпо и упорито да скачам боса и ми се отразява. Ще пробвам утре сигурно с някои от моите маратонки, дано да свършат работа, че по принцип не са особено спортни.
Иначе днес след pure cardio-то починах около 5 минути и направих и cardio abs. Не беше добра идея, направо щеше да ми прилошее и ме обля една студена пот, много странно беше. Май по-добре отделно да ги правя.

# 453
Днес малко промяна  Cindy Crawford - The next  challenge , изиграх я  цялата от край  до край  , но  още   доста време  ще ми трябва докато  вляза в  форма  ooooh!

# 454
Поздравления и от мен за Ини и Скарлет!

Тяна и Едира, моите чувства към Ланс са също смесени. Плакала съм, смяла съм се и съм се гордяла, докато съм чела биографичните му книги. За мен той ще си остане един от най-великите символи както на победата срещу рака, така и в колоезденето. Ще ми се да не е злоупотребявал със забранени средства. Възможно е цялата история да е наистина финалният щрих в многогодишен лов на вещици, както беше с Майкъл Джаксън. Аз лично ще продължа да подкрепям финансово LiveStrong и чрез дарения, и като купувам продуктите на Найки с логото на LiveStrong.

Вижте една статия, публикувана в Men's Health, в която има и демо за това как се правят reverse push-ups:

http://www.menshealth.com/deltafit/pushup-blasts-your-core

Обедно време е, отивам да правя тренировката, отредена за ден 10.

# 455
Днес започнах новата 5дневка на ФБ. Очаквах да се изпотя много повече с първата им тренировка Barre Workout. Ама нещо не успях. Не знам защо така се получи. Пак се изпотих, но въобще не е беше това, което очаквах. Явно не беше толкова сложна. Пък е степен 4.. не знам. Утре се надявам да е по-потяща тренировката им.  Laughing

# 456
  • Лутаща се
Тази вечер правих това: http://www.youtube.com/watch?v=zpeN0xX1VVg ХИИТ кардио. Изненадващо за мен още със започването се почувствах доста силна, не ме затрудни особено. Понеже не ми и стигна завърших с табата, редувайки различен вид коремни преди с "каране на колело" за краката.
Вече се чувствам все по-добре след тренировка. Кефя се как се потя  Mr. Green

# 457
Днес започнах новата 5дневка на ФБ. Очаквах да се изпотя много повече с първата им тренировка Barre Workout. Ама нещо не успях. Не знам защо така се получи. Пак се изпотих, но въобще не е беше това, което очаквах. Явно не беше толкова сложна. Пък е степен 4.. не знам. Утре се надявам да е по-потяща тренировката им.  Laughing
Meри , и при мен беше така.Помислих си,че защото я правя на климатик и затова не се потя.Но спокойно 2-рият ден е доволно потен Grinning
Аз се отчитам с ден 2-ри,много ми хареса тренировката.

# 458
Днес започнах новата 5дневка на ФБ.
къде да я намеря

# 459
# 460

Много благодаря.
Аз вчера и днес почивах, болна съм и нямам сили да помръдна. И някакъв страшен апетит, направо се ужасявам от себе си. Незнам как ще го овладявам

# 461
Фея, в този сайт винаги попадам на много интересни неща  Peace
Искам да те питам усещаш ли вече някаква промяна с програмата на ФБ.Десет дни са хубав период.Браво на теб.

Аз не успях да направя 1-вия ден от новата 5дневка.Сега отивам на спининг за един час и много искам после да я почна  Praynig

Браво на всички с хубави резултати   bouquet

# 462
Фея, ...
Искам да те питам усещаш ли вече някаква промяна с програмата на ФБ.Десет дни са хубав период.Браво на теб.
Уха, и още как! Определено усещам промяна. По-издържлива съм, по-бързо възстановявам дишане и сърдечен ритъм след тренировка. Мъжът ми твърди, че съм по-стегната и на вид, и на пипане  Embarassed

Да ви кажа, като бях по-млада, си давах парите за парцали и гримове. Сега ми дойде акъла в главата и купувам фитнес уреди и здравословни храни.

Да живят помъдряването и жизненият опит!

# 463
Благодаря за отговора.Ще намеря време за тая програма и аз  Peace
За помъдряването така си е.Току що докато правех компания на синът ми да вечеря, говорехме за храненето и спорта.Изключително съм щастлива, че той вече проявява интерес, чете, пита, внимава с храната и изключи "джънка" в това число и всичко газирано от менюто си.
Явно многото информация вече ще накара младите да помъдреят по-рано от нас  Grinning

Сега да ви почерпя с едно много приятно клипче, което получих днес на е-мейла си от моя фитнес
http://www.youtube.com/watch?v=3F5Sly9JQao

# 464
Meри , и при мен беше така.Помислих си,че защото я правя на климатик и затова не се потя.Но спокойно 2-рият ден е доволно потен Grinning
Аз се отчитам с ден 2-ри,много ми хареса тренировката.
А, добре, успокоих се Grinning
tqna, браво на сина ти! Не знам на колко години е, но до сега много малко хора са ми правили впечатление да се хранят с хубава храна и да спортуват. Сестра ми тренираше хипхоп танци, но след като тази година трябваше да е абитуриентка и поспря тренировките. А мен ме мързеше да вървя 10 минути до залата по карате и реших да започна домашните тренировки и тя се зариби покрай мен да не спира да тренира. Редувахме се общо взето, защото квартирата беше с много малко място, за да тренираме едновременно (първо тя, после аз или обратното). Сега ми дойде на гости на морето. Мисля, че тренира повече, отколкото яде Laughing Станала е 48кг, а като започна беше около 55-56. При мен нещата са малко по-бавни (според мен, защото приемам противозачатъчни), а и сега съм в застой с храната. Бях казвала и преди, че тя се зариби покрай мойта преса и тя да има преса и сега аз се зарибявам покрай нейната - http://storage4.album.bg/714/%D0%91%D0%B5%D0%B7_%D0%B8%D0%BC%D0% … 73bc_29885221.jpg  Laughing
И вчера на плажа се разочарова, че не вижда нито едно момиче с хубаво тяло! Всичките с шкембета, висящи и тресящи се задници и бедра.. мисля, че тези, които се грижим за себе си, сме на изчезване! Пазете ни!  Laughing
И последно изречение. След като няколко приятелки на сестра ми са видели нейния резултат, са поискали и те да тренират нещо. Та сега ги консултира Grinning

Общи условия

Активация на акаунт