Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Аз с едно включване със силови сутринта рано...
Много съм нещастна, вече ми се очертава да ходя в 8:00 часа сутринта в джима, а по това време само две нещастни йоги два пъти седмично... Rolling Eyes Отиде ми боди пъмпа, пилатеса, и всички други класове...
Та така програмата се очертава понеделник, сряда и петък - силови и вторник и четвъртък - йога.

Тяна да похваля и моя син със спортен хъс и май само с това мога да го похваля...
Днеска ми скъса нервичките с домашните си, още не може да се справи на английски и е мъка.

Редактирам се: Някой да знае нещо повече за тай-чи и да има преки впечатления?
Сега чета и изглежда интересно (и няма подскоци да не се чувствам като на електрическа каишка Mr. Green )
ама си е друго да чуя преки впечатления  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 09:02 от Edira

# 466
  • Лутаща се
tqna, браво на сина ти. Ако не се лъжа го беше показвала на снимка - красавец, чудесно е че е започнал да следва примера ти. Моята дъщеря не иска да се храни здравословно. Яде един път дневно, обикновено късно, много късно вечер. И съответно се надува като "бременна хлебарка". Изяжда по 4-5 филии хляб  ooooh! Шкембето й се заформя по-голямо от моето и бедрата й се "наливат" с целулит. Говоря й, но уви.......... не поема. Освен това сега е на 200 км от мен и съвсем нямам поглед. Преди поне готвеното у дома беше здравословно. Сега си готви сама. Съответно често яде макарони и спагети, тостове. Като готви задължително пържи и сгъстява с брашно. Тъпче се с пържени картофи и наденици.........Абе изобщо......какво да ви кажа  ooooh!

Аз да се оплача - от снощи имам мускулна треска на дупето и прасците. То ясно защо - заради планинския катерач. Ама защо на дупето само от едната стана  newsm78 

# 467
Мерито, браво на сестра ти! И твоето коремче е чудно. Peace
Аз днес ще почвам 2 ден от 5 дневката на FB. Първият ден наистина беше лесен, да видим днес как ще се справя.

Иначе вече трети месец правя упр. на Руми по програма, като всеки ден е с различни упражнения. Почивам в неделя. Но се зачудих колко време да карам с нейните упражнения. Три месеца не са много, като се замисля, ама знам ли... Мисля да я питам, ама още не съм се наканила да и пиша.

# 468
Току-що приключих 20-минутната тренировка с въже, предвидена като първа 1/2 на ден 11 от 8-седмичната програма. Майкаааа, добре, че днес си работя от къщи, че беше страшно. Пот се стичаше в очите ми, влизаше в носа ми при вдишване... Ужас! На последния, трети рунд трябваше да сменям краката по-често при подскоците на куц крак, ама иначе нямаше да мога да подскачам.

Ето я самата тренировка:

http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Jump-Rope-Weight … ardio-Workout/8u/

Отивам под душа!

# 469
  • Варна
Ден 3ти от 5 дневната завършен! Ама не беше много трудно - добре, че имаше една табта на края  Laughing

Фея, като те чета и страх ме хваща! Ти си с толкова стабилна физическа подготовка и някой дни казваш са трудни, аз сигурно ще викам бърза помощ като почна! Нооо няма лъжа, няма измама на 10т почвам - пари съм давала! Mr. Green

# 470
Аз трябваше да правя ден 3-ти,но в крайна сметка направих 24 мин ХИИТ +4 мин.табата.тази 5дневка е хубава, но за тези които вече са изчистили мазнинките и вече оформят.Така мисля...не знам дали съм права...Като интензивност първата им 5дневка повече ми хареса.Та ще си продължа с ХИИТ-ове и табата до края на седмицата и от понеделник ще започна пак първата програма.
Фея,утре ще направя аз тази тренировка.Мор им трябват на моите мазнинки,мор! Mr. Green
Оф трясна ме ПМС и се чувствам като балон пак,а днес почти не съм яла, нямам апетит...И както до вчера се кефих ,че започнала видимо да се оформя пресата ,днес съм като бременна... Знам, че е задържане на вода, всичко ми е ясно..ама ми е некомфортно Tired

редактирам се:Търсих старата 5 дневка,ама...няма я?! newsm78

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 19:42 от MALVINA

# 471
Аз да отчета час и 10 мин йога.

# 472
Фея,утре ще направя аз тази тренировка.Мор им трябват на моите мазнинки,мор! Mr. Green
Да кажеш как ти е понесла, Малвина. В описанието на тренировката заплашват с мускулна треска, ама не вярвам да получа. Не съм употребила нито една неизползвана през последните 10 дни мускулна група, а и не мисля, че съм претренирала.

Да те предупредя: задължително с обувки, на празен стомах и с празен пикочен мехур  Sunglasses

Радост, не се шашкай. Те надграждат постепенно и няма шок за тялото. Почвай, няма да съжаляваш.

# 473
Мацкиииии скоро и аз се завръщам с яки тренировки, просто бях болна тия дни и не съм яла нищо 3 дена за това утре пак ще е почивка, но от четвъртък вечеее ще се разцепвам, че много ми липсват Simple Smile

# 474
Малвина аз съм я запазила във фаворити.
Заповядай   bouquet  http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/How-to-get-Fitnes … ams-Giveaways/ch/

# 475
tqna, линка е същия като сегашната 5дневка. Тоест - сменят ги. Старата не се запазва. И аз съм я запазила също като теб, но като погледнах тренировките и видях, че са сегашните и не дадох линка..
Днес направих втория ден и пак не можах да се изпотя, както си знам и не ме кефи тая работа! От утре пак ще мина май на кардио само Simple Smile

# 476
Пфуу да му се невиди  ooooh! Аз пък изобщо не погледнах.Направо копирах  Laughing

Мери, това коремче на сестричката ли е? Страхотно изглежда  Peace

# 477
Леле тоя обръч е голяма работа. Преди малко го пробвах, че днес цял ден тичам по работа. Ужасно боли. Хубавото е ,че не съм забравила как се върти. Сложих и неопренов колан, но пак боли.Мисля една хавлиена кърпа да сложа + колана и тогава да го връткам.
Днес не съм правила нищо. Утре пак ще е крос, и дано да ми остане време и за следобедна тренировка.

# 478
  • Лутаща се
Току що приключих с http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI. Но не ми стигна, не се изпотих както трябва. За това направих и два пъти по 4 минути табата с коремни преси, лицеви опори, "каране на колело" и бягане на място. Дори и така пак не се изпотих така, както в някои от предните дни. Явно тогава е било заради жегата.
От днес правя опити да броя калории. Но май не съвсем успешно. Не знам от кой сайт да гледам за калорийността на 100 гр. продукт. Намерих 4 такива сайта, и в четирите информацията за някои от продуктите е различна. И то с доста големи отклонения.

# 479
  • Варна
Момичета и аз се сетих днес да "проверя старата" и.. ядец Simple Smile
Ако искате можем да се опитаме да я пресъздадем.
 Flutter
Аз си спомням, че в ден 3 първата тренировка беше 400cal kickboxing; в ден 4 кардиото беше 9 минутният кикбокс с Kели; в ден 5 основната тренировка беше Fit is better than skinny.

Общи условия

Активация на акаунт