Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
Аз се отчитам с 6 км тичане! От както съм започнала тренировките съм спаднала с 2 английски размера. Тоест от 14 на 10!  Peace

# 481
Аз пък за нищо не се сещам от първата на ФБ  Laughing , но мога да прегледам и да ви кажа на мен кои ми харесват.Като се прибави загряване и разтягане и готово  Peace

Нали е хубаво да се разнообразява.Можем да си припомним някои от по-старите хубави тренировки.Веднага се сещам като за Малвина за кръговата на Джаки.Ще ти хареса много.Може и да си я играла всъщност.Също Джилиян 2-ра и 3-та част на 30 дневката са убиец има бърпита, катерач... сега за тях се сещам, но ще помисля пак.
Знам, че вече ви трябват упражнения с по-висок интензитет, защото задобряхте всички  Peace  bouquet

Ще прегледам тия дни старите теми да си припомня някои неща.

Мегита браво!   bouquet

# 482
  • Лутаща се
tqna, няма да откажа линкове към:

Също Джилиян 2-ра и 3-та част на 30 дневката са убиец има бърпита, катерач...

В момента искам за правя тренировки за изчистване от мазнините по краката и корема и за стягане, както цялостно, така и по-специално на дупето.
Мускулите особено на корема и краката вече дори си личат, но все още са под слой мазнина, която загрозява.

# 483
  • UK

Ето аз както уважавам много като добра тренировка https://www.youtube.com/watch?list=UUH9ciCUcWavMsFcAJtLUSyw& … e=player_embedded
 и
http://www.youtube.com/watch?v=20rxG8BFXF8&feature=share
 и
 http://www.youtube.com/watch?v=ZRNxlEEQuME&feature=share

Както и тичането много го обичам. За мен това е моя стил на трениране и стягам ужасно бързо и ефективно!  Peace

# 484
Скарлет, аз така и не се научих да качвам тренировки за съжаление.Иначе знам, че Инчето може да помогне и Мерито също  Peace
Аз харесвам всичко на Джилиян, но 2-ра и 3-та част на "30 day shred" са много добри (особено за мен втората).Това е 30 дневна програма от по 10 дни.Аз ги играех когато мога и бях страшно доволна.И за Синди ти писах.Тя има една "The next challendge" също изпитана и призната от мен  Laughing Можеш да помолиш момичетата на лични да ти дадат координати.В Замунда ги има и в руски торенти също.
Знам, че много пъти са пускани линкове тук, но идват нови момичета и не пречи переодично да си припомняме.

Инсанити и р90х са също изключителни програми.Имаше преди момичета в темата с много добри резултати. Инсанити играят Ини и Бухтичка и им се радвам като виждам, че са доволни.

Мегита, сега ще ги прегледам. Ето така пак става.Всеки като сподели по нещо да пробваме и дните са запълнени  Grinning

# 485
Привет, момичета!
Упражненията, които е показала Мегита ми допадат доста, и сигурно че ги включа, особено коремните. Правила съм Инсанити програмата два пъти цялата, добра е, но налива бедрата, да знаете, наблюдавала съм, както и Джилиян, да знаете!
По едно време много бях залитнала по силовите тренировки - резултат - специфична промяна в мускулите на ръцете, която не ми допадна. Просто трябва да балансирам нещата и се оптвам, горе-долу става, но още трябва. От края на пролетта правя една силова - от 8-10 мин., после една яка кардио - Комбатите на Лес Милс и после играя едно Дунавско хоро.
За 2-3 месеца - резултатът е 5-6 см от талията и по-малко от корема, но някак си това кардио с елементи на кик бокс, таекуондо и карате от Комбатите страхотно оформя, а да не говорим за краката. Навремето - 2007 като почвах, имах най-голям резултат от Турбо Джама на Шалийн, и го правих близо две години, после ми омръзна и почнах да опитвам какво ли не. Днес мисля да си направя първата на Мегита за корема, нещо от Ко батите и хорото. Много се радвам, че тук сме съмишленички и всеки споделя, много, много ви харесвам. Ако търсите нещо, пишете!
Целувки! И благодаря за споделените тренировки!

# 486
Добро утро Simple Smile
Скарлет, бързам да ти кажа хич да не подхващаш Джилиян-такива бутове си докарах с нея..и то най-вече с "30 day shred'.Ама само съветвам, без да звучи като налагане на мнение.Но всъщност тогава масово правихме тренировки на Джилиян и повечето се оплакахме точно от това.Така че имай едно наум! Peace
Иначе е много идейно ние да си спретнем 1 програмка.Аз също не съм сигурна, че мога да си припомня по дни предната петдневка.Всеки ден се започваше с ХИИТ, след това имаше 5х5х5 за ръце,една много хубава за корем и накрая разтягане.Та в тоя ред на мисли спокойно може да импровизираме Wink
Тяна, преди много я правих кръговата на Джаки, обаче май ми идва лека вече.А и на мен към момента най-добре ми действат ХИИТ и табата.С тежестите много внимавам, че много бързо ставам като биче JoyГърба ми е вече като на плувкиня Crazy
Днес нямам търпение да направя тренировката , която Фея коментира снощи.Обещавам, че дори и да умирГам ,с последни сили поне ще дам отчет Joy
Поздравления на девойките с минусите! Hug
Пожелавам ви успешен ден!  bouquet

# 487
  • Пловдив
Привет, момичета!Следя темичката от известно време, тренирам си вкъщи тихо и кротко и се чувствам супер. Исках да ви кажа, че сте страхотни и много ме мотивирате и радвате!Благодаря за всички интересни обяснения и упражнения, които споделяте! bouquet
Аз нямам много време да пиша редовно, но за да не бъда само консуматор, малък принос.  Mr. Green
Оттук можете да свалите предишната 5-дневна програма на ФБ:
http://dox.bg/files/dw?a=fdff0b46a4
После Ctrl & клик едновременно върху упражненията и готово.Simple Smile)
Можете така да си запазвате и следващите 5-дневки. Wink Просто копирате от сайта, защото линковете си остават активни в Word документа.

# 488
  • Лутаща се
tqna, Синди си я смъкнах от Замунда. Не ми е проблем, че е на руски език, а че цялото видео продължава час и половина. Не видях тренировките да са разделени по някакъв начин, за да правя точно тези, които са за крака. За това не се и мъча да го гледам цялото. А нямам възможност да правя толкова дълга тренировка.
MALVINA, аз съм на същото мнение за Джилиян. Благодаря ти и на теб, че ми изостряш вниманието  Hug  Четох ви и забелязах, че повечето споделяте тази тенденция за нарастване на бедрата. А точно това е нещото, което искам да избегна.

Аз пък забелязах, че докато въртя обръч си натоварвам и прасците. Не знам обаче как по друг начин мога да го правя, така че да действа само на талията  newsm78

# 489
Evich   Hug скоро не те бях мервала в темата, ама липсват ми някои от момичетата, които пишеха тук, надявам се отново да споделят опит.
MALVINA Вчера си припомних на Джаки Extreem уауууу направо ме довърши. Аз си въртя само Джаки като дообогатявам с някои нови упражнения на други треньори. Днес ще пробвам да побягам в една спортна зала на пътечка прет телевизора, е друго си беше край морето с кучето, ноооо тук ще се задоволя с компанията на някои от тв-каналите  Grinning,е пак ще отида след време на моренцето няма къде да ми избяга.
Моята беззахарна и безвъглехидратна диета ми носи много радост, вече 2 см по-малко от обиколките и продължавам надолу, чувствам се сита, не се уморявам така лесно, и не ми се спи толкова много. Ех, защо, защо чаках толкова дълго време да престраша да мина на този режим на хранене, толкова е по-добре.
Приятни тренировки момичета!

# 490
Мегита тренировките са страхотни. Ти с тях ли успя да отслабнеш?
Днес правих крос ,пак малък 5 км. Не съм си мерила мерките преди да започна да тренирам, но клина вече не ми е толкова опънат. Получих комплимент днес. Flutter
skarlet71 сподели повече за обръча, от колко време го въртиш и какви са резултатите? Мен днес ме болят сланинине на корема от вчерашното 5 минутно въртене.Можех и повече, но  сигурно щеше още да ме боли.

Милото казва че съм стегната на пипане, и да ви споделя:
Скрит текст:
трябва да си сменям боксерките, започнаха да ми падат  Mr. Green

# 491
  • UK
Да, точно с тези тренировки отслабнах много. Не знам защо беше коментара за големите крака като моите направо изчезнаха но си е до структура и тяло  Peace На мен си ми действат прекрасно и ги тренирам всеки ден. Опитвам се да бягам редовно но тук вали постоянно и нямам голям шанс  Confused Освен да рискувам да изстина  ooooh!

# 492
Колко наивна съм била в началото само Crazy Това инсенити само по-трудно ми става с времето. Вече редовно лежа потна на пода и не мога да помръдна. На всичкото отгоре ръцете ми се хлъзгат (с ламинат сме) и не мога да се задържа да направя лицева опора Crazy
Иначе засега проблем с бедрата не забелязвам. Всъщност изобщо единствените видими неща, които виждам са леко очертаните плочки на корема и ръцете като ги стегна има малък мускул. Мисля в средата на следващата седмица се измеря и ще мога съвсем точно да кажа Simple Smile

# 493
Тя, Мегито и всички останали, поздравления за постигнатото. И според моята половинка има положителни резултати от тренировките ми. Дори и той вече прави с мен Хиит-ове и табати.

yulinga , тъкмо започнах да се мъча да намеря тренировките в history-to на браузера, но ти ме спаси с  твоя уърд файл. Мерси   bouquet

Мегита, хубави тренировки си споделила - общо взето подобни на тези от ФБ, запазвим си линковете веднага.  Whistling

Тъкмо се връщаме от 35 минутно тичане, а след него 4 минутна табата на гладно. Страхотен начин да започнеш деня! Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 494
Да, точно с тези тренировки отслабнах много. Не знам защо беше коментара за големите крака като моите направо изчезнаха но си е до структура и тяло  Peace На мен си ми действат прекрасно и ги тренирам всеки ден.
коментарите за  големите крака не бяха за тези тренировки, а тези на Джилиян Peace
yulinga,злтана си.Довечера ще си я изтегля, че в офиса не мога.
Тя,поздравления за падащите боксерки Grinning Hug

п.п.Абе само на мен ли ми се вижда,че тази мацка от линковете на Мегита има ужасни крака...като на анорексичка. Sick

Общи условия

Активация на акаунт