Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Мегита тренировките са страхотни. Ти с тях ли успя да отслабнеш?
Да, точно с тези тренировки отслабнах много. Не знам защо беше коментара за големите крака като моите направо изчезнаха но си е до структура и тяло  Peace На мен си ми действат прекрасно и ги тренирам всеки ден.
коментарите за  големите крака не бяха за тези тренировки, а тези на Джилиян Peace
yulinga,злтана си.Довечера ще си я изтегля, че в офиса не мога.
Тя,поздравления за падащите боксерки Grinning Hug

п.п.Абе само на мен ли ми се вижда,че тази мацка от линковете на Мегита има ужасни крака...като на анорексичка. Sick

Hug
Не само на теб. Напрво ми е чудно при такива тренировки как докарва такова слабо тяло?!? newsm78

# 496
Тая е Лиса от бодирока. На някои това им харесва... а аз не виждам нищо хубаво в нея. Толкова е кльощава! Кожа и мускули Grinning
Днес мисля да си дам почивка, че предните два дена с един мързел тренирах и въобще не можах да се изпотя... и не съм доволна от себе си Simple Smile

# 497
  • Лутаща се
п.п.Абе само на мен ли ми се вижда,че тази мацка от линковете на Мегита има ужасни крака...като на анорексичка. Sick

Не само на теб. Че са и криви, освен че са слаби. По тази причина точно нейната тренировка няма да правя. Но виж другите две си ги запазих. Като отида на санаториум другия месец, стига да има къде най-вероятно ще правя тях.

Аз май си подбирам тренировките според това дали ми харесва как е оформено тялото на инструктора. Логиката ми е, че упражненията, които препоръчва той допринасят за неговата визия. Т.е. ако и аз правя същите и моето тяло ще оформи тези мускули и този вид.

Тя, обръч въртя много отдавна. Преди време само по този начин горях някакви калории и поддържах талия. После беше операцията и от февруари до преди 1 месец не ми беше позволено да тренирам.
От един месец успоредно с тренировките от ФБ поднових и въртенето на обръч. За това време съм с  (минус) - 1 см от талията. Вероятно е от него. Лошото е, че от два-три дни усещам как докато въртя ми се напрягат и краката, предимно прасците. След това ги усещам стегнати. Боя се да не ги претренирам, защото пък преди това съм правила кардио.
За това от снощи намалих времето от 20 минути на 10.
Не знам дали логическите ми заключения са правилни. Ако вие имате друг поглед върху нещата - отворена съм за всичко ново  Hug

# 498
Скарлет, нека и другите момичета да си кажат мнението, но не си подбирай тренироките според вида на инструктора.Всичко е много индивидуално, освен това той/тя не прави само тези тренировки Simple SmileПо-скоро пробвай и следи на теб как ти действа дадена тренировка.
За напрежението в прасците мисля, че прекалено напрягаш кратата.Отдавна не съм въртяла обръч, но по-скоро трябва да се концентрираш да стягаш мускулатурата в областта на корема и ханша/предполага/ ,а краката да са ти ...как казваше Шон на една тренировка...да са  soft Simple Smile
Това е моето предположение  Peace

# 499
Здравейте, момичета! Аз съм голям фен продуктите на Beachbody и наскоро завърших Инсанити, сега Почвам Инсанити Асайлюм. Четох, че някои от вас са недоволни от придобитата мускултура - не се притеснявайте, по - добре стегнати с мускули, отколкото разплути с кокали.  Wink Но ако това наистина ви пречи опитайте Turbofire - изключително забавна програма, комбинира ХИИТ, нормално кардио и стречинг. Малко трудно се намира, аз лично го изтеглих от един руски сайт и се тегли цял месец, но си заслужаваше.

Аз май си подбирам тренировките според това дали ми харесва как е оформено тялото на инструктора. Логиката ми е, че упражненията, които препоръчва той допринасят за неговата визия. Т.е. ако и аз правя същите и моето тяло ще оформи тези мускули и този вид.

Това да не те спира, на всеки тялото е различно се оформя по различен начин. Всичко е до форма на тялото, така че давай смело.  Simple Smile

# 500
Lilitha134 ,привет!
Ние против мускулите нямаме, а големи мускули под големи мазнини GrinningА иначе знаем го Turbofire,някои от нас дори са му фенки WinkВсъщност виждам,че не си запозната с '' творчестото ни'' Simple SmileНие сме много напред  откъм информираност и опит с различните  тренировъчни програми и инструктори.Както и какво ,кога и как се тренира според това ,което се цели да постигне:peace:
А на теб поздравление за Инсанити, с Шон хич не е лесно Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 14:28 от MALVINA

# 501
Момичета, вие се притеснявате от големите мускули по краката, които са първите, които изпъкват при по-системно натоварване, но без тях няма топене на мазнини.За да горите ефективно мазнина си трябва добре изграден мускул и хранителен режим.
Малвина, колкото и да се притесняваш от това, което се е случило с краката ти (имам предвид, че са се уголемили) точно това ти е дало старт на отслабването и оформянето.

Съжалявам, ако съм ви досадила с постоянните съвети за силово трениране.Всичко, което съм написала е плод на моя опит.
Освен отслабване ни трябва сила, енергия и здраве.Това трудно се постига с кардио.Дълготрайно имам предвид.

Желая на всички приятен ден  Hug  bouquet

# 502
Момичета   постоянно  ви  чета и  си продължавам тренировките с диетата  днес кантара е минус  1 кг , което  е   много  добре  . Не  съм  очаквала толкова  бързи  резултати   3 кг  за  няма и   две седмици .
Днес Синди  - Предизвикателството . Реших първо  да свикна с по -лесните програми , после да мина на по- трудните . За да мога да ги играя целите без да  правя допълнителни почивки  Simple Smile

# 503
  • Лутаща се
Lilitha134, можеш ли да пуснеш линк, за да изтеглим Turbofire? Или ако имаш възможност да я качиш в DOX?
Или ако някой друг я има?

# 504
Цитат
Съжалявам, ако съм ви досадила с постоянните съвети за силово трениране.Всичко, което съм написала е плод на моя опит.
Освен отслабване ни трябва сила, енергия и здраве.Това трудно се постига с кардио.Дълготрайно имам предвид.
Моля те, няма за какво да се извиняваш.Опитът и споделените знания и лични впечатления на всички са ми много полезни.Дори наскоро писах, че споделеният опит е в пъти по-полезен от написаното в книгите.И ти си абсолютно права.Просто преди правех много често силови, почти всеки ден.От там си докарах тяло като на меченце LaughingНе можех нищо да облека-не да закопчея, а да облека.Ни панталон, ни риза...Затова сега наблягам на ХИИТ и 2 пъти седмично включвам силови,ПРЕДИМНО със собствено тегло.Та нещата взеха да си влизат в норма, но гледам да съм предпазлива.Явно съм така устроена или конструкцията ми е така, много бързо трупам мускул, а по-трудно чистя мазнини...Не знам...,но е факт ..

# 505
Аз съм голям фен продуктите на Beachbody и наскоро завърших Инсанити, сега Почвам Инсанити Асайлюм.
Имаш ли оборудването? И всъщност знаеш ли какво точно е нужно? Аз гледах, че върви в комплект със стълба и въже. Освен тях нещо друго нужно ли е? За insanity asylum става въпрос Simple Smile

# 506
Малвина и аз съм така.Обаче знам, че при мен храненето играе голяма роля.Точно, защото трупам бързо мускул и ако не изчистя храната трупам и сланинка и колкото и да са големи мускулите не могат сами да се справят.Трябва да им помагам  Laughing
От темата разбрах, че си се насочила към ВМ-НВХ.Дано не бъркам.Нищо лошо, но при такова хранене трябва много да се внимава с въглехидратите и с калориите като цяло.Да не забравяме, че мазничкото е доста калорично и ако не се следят калориите лесно се прекрачва границата.
Не съм компетентна тук.Може би Мамасита, която отдавна не е писала може да се включи.

Каквото и да си говорим всички знаем, че тренировките и храненето вървят ръка за ръка и няма как да постигнем добри резултати, ако не ги съчетаваме.

# 507
Чета ви!Спортувам!Инсанити и някой друга табата сутрин и така.Онова подуване имаше причина,дойде ми и всичко се нагласи.И аз имам големи мускули,но по добре стегнат голям мускул,отколкото друсащ се целулит  Wink

# 508
Цитат
Моля те, няма за какво да се извиняваш.Опитът и споделените знания и лични впечатления на всички са ми много полезни.Дори наскоро писах, че споделеният опит е в пъти по-полезен от написаното в книгите.И ти си абсолютно права.Просто преди правех много често силови, почти всеки ден.От там си докарах тяло като на меченце LaughingНе можех нищо да облека-не да закопчея, а да облека.Ни панталон, ни риза...Затова сега наблягам на ХИИТ и 2 пъти седмично включвам силови,ПРЕДИМНО със собствено тегло.Та нещата взеха да си влизат в норма, но гледам да съм предпазлива.Явно съм така устроена или конструкцията ми е така, много бързо трупам мускул, а по-трудно чистя мазнини...Не знам...,но е факт ..

Малвина, и аз съм като теб!

# 509
Добър вечер Simple Smile
Направих 20мин тренировка със скачане на въже, която Фея показа снощи.Ами оживях и не само оживях ,ами след нея направих 8минутната ХИИТ и Cardio Infused Standing Abs-9мин е.Брех, каква беше тази енергия днес, какво беше това чудо newsm78Ама то  час по час ви чета цял ден и така се  надъхвам и мотовира,че няма накъде повече .. Simple SmileОбаче сега усещам,че се заформя мускулна треска.
Между другото тренировката с въжето много ми хареса, мисля че и бобченка и тя много я хвалеше.Определено ще продължа да я правя редовно.Фея, благодаря че ми я "навря" в очите Hug
Пожелавам ви спокойна вечер!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт