Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 628
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Stavanger,Norway/ Varna
BG_Lady немога да го отворя от работа да видя, но гледам, 4е табатата е ска4ане на въже. Аз съм я правила то4но нея и мога да ти кажа, 4е не е толкова убийствена, поне на мен не беше  Rolling Eyes

# 106
Бобченка-комбото е комбинация от 3 упражнения- маймуска лицева опора,скачане с високо вдигнати колене  и 10 пъти повдигане на кракаот обратна лицева опора. Това е едно комбо. И така 10 пъти. След това табата,пак комбо и т.н.. Затова казвам ,че е убийствено за краката. Защото около 20 мин нямаш никаква почивка. Но може и да се пробвам.

# 107
BG_Lady немога да го отворя от работа да видя, но гледам, 4е табатата е ска4ане на въже. Аз съм я правила то4но нея и мога да ти кажа, 4е не е толкова убийствена, поне на мен не беше  Rolling Eyes
Точно както го е обяснила BG_LADY
И комбинацията е трепач  Crazy
Около 20 мин. е тренировката и е много изтощаваща  Crazy
Тук е обяснено  Peace
http://www.bodyrock.tv/2011/02/08/tik-tok-exercise-challenge/
От тук си я взех тренировката  Peace

Тренировката е супер.... Peace
Изцеждаща е  Peace
Едвам се дотътрих до банята за къпане  Joy
За краката ,тази тренировка е убиец  Peace И същевременно
много добро кардио  Peace

# 108
  • Русе
чета ви от известно време и честно казано все не разбирам половината неща Simple Smile като ги споменавате по име само и затова и не пиша докато наваксам за какво се говори ХИИТ, ТАБАТА и т.н
just.do.it! вземи се в ръце , защото аз му изпуснах края и сега съжалявам жестоко. Говоря за напълняването за което споменаваш, защото и аз напълнях.Започнах да чета темата редовно, сега наваксвам и се запознавам с програмите и упражненията и когато имам въпроси, ще питам. Каня се да започна с третировките тези дни, но ми е секнат кръста и май е доста рисковано преди напълното му оправяне.
Та подлъгах се покрай just.do.it! да пиша.Ти беше много мотивирана и тук и в другата тема, не се излагай   bouquet Hug после започването отначало е трудно, както и те първа да сваляш това което веднъж вече е било.
Поздравления за всички, видях ви снимките на дупетата по плажа - страхотни са

# 109
  • Лутаща се
Ето днес каква я свърших: загряване, http://www.youtube.com/watch?v=6_9iWo9UbbY&feature=relmfu и 2х4 минути табата - вместо кардио - бягане на място, скачане, бърпита, планински катерач, коремни преси...общо взето ги редувах - веднъж упражнение права, веднъж от лег.

Странното е, че ми дойде 4 дни по-рано  newsm78, а обикновено съм като часовник - на 28-мия ден. Сега обаче ме изненада на 24-тия. Възможно ли е да е заради тренировкие, увеличеното движение и физически усилия?  newsm78
Вие намалявате ли интензивността на тренировките по време на цикъл, как тренирате?

...............................................................

maikinatati, радвам се да те "видя" тук  Hug Като ти мине кръста се присъединявай  Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 15:54 от skarlet71

# 110
Вие намалявате ли интензивността на тренировките по време на цикъл, как тренирате
ето нещо интересено :
http://www.bb-team.org/articles/1115_harakterni-osobenosti-na-zh … nskata-trenirovka

# 111
Скарлет, цикъл или не, аз си тренирам на общо основание. Не виждам причини да променям режима си. Нима спортистките го правят?

# 112
И аз така Hug само дето си я изкарах с малкоооооо почивки,че то не се издържа иначе.Дали до 2 месеца ще свали пустите му сланини,че не мога да вляза в един панталон имам 10 санта за да го закопчея

# 113
Днес втората програма от 5дневката на ФБ изпълнена  bowuu.Много добре беше. Включих преди стречинга Табата за гръб и корем на Руми, че снощи щеше да ми дойде в повече.Хареса ми, но определено заради бързането качеството на упражненията рязко спада.Особено при изпълнението на упражнението за гръб.За събуждане става, но не може да се счита за пълноценна тренировка.Това го казва и самата Руми и е права.
И аз не се жаля по време на цикъл.Само избягвам да тренирам корем самостоятелно.

Щък, ще стискаме палци за панталончето.Струва си да направиш 2месечния експеримент с редовни тренировки и силна храна  Wink   Hug

# 114
Момичета ,какво ще кажете за Jillian Michsels-Body Revolution  Rolling Eyes
Примерно от време на време да включвам нещо различно  Peace

# 115
  • Варна
Днес втората програма от 5дневката на ФБ изпълнена  bowuu.
А така Hug И аз я направих и ми хареса и днес. Прегледах и тренировките за 5те дни; включили са кикбокс кардио, ама незнам дали ще успея да го направя... може да сменя, но иначе съм плътно по темата Peace

# 116
Мавина, боди революшъна не съм правила, но както обикновено горещо препоръчвам "No more trouble zones".Чудесна тренировка за цялото тяло.Нищо не е пропуснато.Който може да отдели 1 час за тренировка нека пробва и няма да съжалява.Обещавам още след първата тренирока източени 6-700 грама вода чрез изпотяване.Важно е да се изпълни бавно и правилно.

Радост  Hug и аз продължавам по плана  Peace

Да се допълня  Simple Smile Мислех си наскоро за времето преди около 3години, когато започнах с много ентусиазъм.Резултатите бяха впечатляващи за всички.Започнах със Синди първо + крос-тренажор интервално по 30-40мин.После добавих 30-дневките на Джилиян, но ми бяаха доста трудни и ги правех по-рядко.Та сега съм решила другата седмица да се върна към добрата Синди и румънският и треньор.Хем за смяна, хем да пробвам как ще ми хареса сега и дали ще има резултат.Ще споделям после.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 19:47 от tqna

# 117
Вие намалявате ли интензивността на тренировките по време на цикъл, как тренирате
ето нещо интересено :
http://www.bb-team.org/articles/1115_harakterni-osobenosti-na-zh … nskata-trenirovka
Интересна информация.

Скарлет, цикъл или не, аз си тренирам на общо основание. Не виждам причини да променям режима си. Нима спортистките го правят?
И аз така. Хич не ме бърка. Тренирам си както нормално, сякаш нищо не се е случило Grinning
Сега се мятам и аз на втория ден от 5дневката на ФБ.  Hug

# 118
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз откакто ползвам менструлна чашка и не го усещам цикъла, с активността нямам проблем. Остава да се пренебрегне болката в яйчниците ървия ден, но един парацетамол оправя работата  Peace

отчитам се с два пъти 8 минутката на блендъра и след нея табата скачане на въже и лицеви уппори. Лицевите упори така ми се опряха, че последния рунд, се наложи да ги правя от коленете. Ама днес на едни задушени зеленчуци, как да имам сила  ooooh!

Очаква ме днес и утре събиране на багаж и в други ден, здравей слънчева Варна  Mr. Green

# 119
Да си дам отчета и аз Simple Smile
HIIT Workout for Abs and Obliques и 4 мин. табата с- скачаща дъска, планински катерач, планк и V push up.Taзи скачаща дъска е доста трудна, определено като за първи път не успях да я изпълня правилно.Изобщо не е лесно да подскочиш така изпънат Crazy
По повод тренировките през МЦ , аз също си ги правя.По-скоро пропускам първия ден, ако не се чувствам добре и имам болки.
И от мен още един положителен глас за No more trouble zones. Peace
Още не съм започнала 5 дневката, за която коментирате.Но мисля от събота и аз да я започна.

Общи условия

Активация на акаунт