Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 619
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Фея, Едира, с кой точно модел на тези обувки тренирате, че разнообразието при тях е голямо? Може би класическия?

5 дневката мисля да я започна и аз от утре. Днес нямаше как, защото играх бадминтон.

# 121
Хайде и аз да се отчета за днес най-накрая  Mr. Green
Много ме мързеше тая сутрин ,та одеве като се прибрах
Insanity - Pure Cardio  - давах си бая зор тоя път и после имах още малко сили една 15 минутка на Боб

Щък , Бухтичка  Hug ще я бутаме програмата славно и дружно.

За мц - аз почти не усещам промяна в организма си и си го карам както обикновено.Преди имах много тежък мц и първия ден пиех нещо за болка и не мърдах от леглото.Оказаха ми влияние противозачатъчни - изчезна дискомфорта (това малко като реклама взе да звучи  hahaha ) но и мисля,че тренировките оказват влияние - с течение на времето сякаш укрепват организма.
Mавина - за Джилиан - аз в началото като ви открих ,преди 2-3 месеца може би  Grinning - с нея започнах и много ме накефи ,защото й слушах глупостите ,които ръси по време на тренировката и хем ми беше забавно ,в същото време вършиш работа.Сравнено с Боб не е толкова изтощителна ,може би 3-тата й е най-трудна ,защото има повечко подскоци ,но за разнообразие може да опиташ и сама да си иградиш мнение Simple Smile   bouquet

# 122
  • Лутаща се
bob4enka, а какво е менстуална чашка?  newsm78

# 123
Фея, Едира, с кой точно модел на тези обувки тренирате, че разнообразието при тях е голямо? Може би класическия?

...
Аз съм с BIKILA LS честно казано взех си ги заради вързанките (сина ми има с лепки и понеже ги пера в пералнята се разбридаха леко) и заради промоцията, на която бяха  Mr. Green
Сега вече като се износят и без да са на промоция пак ще си взема Simple Smile
С МЦ и аз не се съобразявам  Peace

# 124
Добро утро ,момичета  Hug
http://priqtel12.blog.bg/photos/69243/original/1220908087_xvxg6361_kafe.jpg
http://www.sladkarnica-jasi.com/gallery/DSCN4439.JPG
Днес съм именничка и ви черпя  Hug
Пожелавам си много късмет ,много успехи ,да си намеря работа ,семейният ми
живот да е все така хубав ,да са здрави покрай мен всички ,хората да станат по-добри ,
и да имам тялото за което мечтая  Hug
Май много работи искам ,ама карай  Joy
Нали съм жена  Mr. Green
Днес мисля да направя едно ZWOW#9
http://www.youtube.com/watch?v=SmoGQX1XvJc&list=PL8395384AFA … eature=plpp_video  Peace

# 125
  • София
Добро утро на всички и Честит Имен Ден на всички именнички   bouquet
Аз след няколко дневно отпускане днес направих две табатки, едната от на Руми новите, а другата скачане на въже и суинг с пудовката Simple Smile
довечера ще видя какво още ще метна. Взех си семена от Чия, ям ги сутрин с киселото мляко.

# 126
Mавина , честит празник!
Нека всичките хубави неща ,които си пожела ,да са за теб и още много такива   bouquet
Бъди жива и здрава ,все така упорита в тренировките.Ти си много чаровен човек,макар и с впечатленията ми единствено от форума.   bouquet

Аз се отчитам с Insanity -  Plyometric Cardio Circuit + Bob - Glute Challenge
НЕ че не ми взе акъла Шон ,ама се сетих за тая тренировчица за дупе на Боб ,а тя е и кратичка Simple Smile

Честит празник и на всички останали празнуващи  Hug

# 127
Привет и от мене!
Много време не съм писала, но не съм спирала със спорта!
Струва ми се , че при мене по-добре се отразяват кардио тренировките, с малко силови.
Правя Комбатите на Лес Милс и нещо от Зузка, както и от Руми.
Просто имаше период, в който бях позалитнала по силовите, Всеки е рзличен , само споделям.
Честит Имен ден на всички празнуващи!
И най-добри пожелания!
Целувки, мили момичета!

# 128
  • да има едно лесно - на мотора
Честит имен ден Мавина   bouquet

Вчера - 21 минутната от ФБ , днес пак ще е кардио , но не съм го избрала още .

# 129
bob4enka, а какво е менстуална чашка?  newsm78
Не съм бобченка,но веднага помагам!http://zdrave.rozali.com/saveti-zdrave/p12406.htmlИ аз имам отдавна мерак за такава,но тогава, когато се интересувах,нямаше в БГ и само от вън,но сега може и да има,трябва да проверя Grinning
Днес табата на кростренажора- ударих пулс 153  Shocked но после се чувствах сууууупер.Сега ме чака една вкусна закуска,а на обяд инсанитито.Да си кажа честно до момента,най-много зор видях с 02 - Plyometric Cardio Circuit, да видим днес как ще го направя.
Относно революшъна на Джилиан,аз изкарах 2-та месеца,но после ми стана мноооооооого скучно и 3-тия месец не го изкарах,почнах да тренирам с Джакито Wink

# 130
Честит имен ден, Мавина! Нали сме си жени трябва да си пожелаваме, та пожелаваме! Laughing То това ни крепи нас, че постоянно искаме нещо и се борим за него. И в това няма нищо лошо! Нека всичко, което си пожелаеш, да се сбъдне в най-скоро време  Hug

Тази сутрин го давам мързеливо, няма да тренирам. Довечера на 3тия ден от ФБ. А от вчерашната им тренировка имам мускулна треска в  горната част, предимно в раменете. Ръцете по-малко. Ама раменете ги изтормозих с 3кг гирички, как да нямам мускулна треска  Laughing Само за гръб направих с 1кг, защото в наведено положение ония флайс ли какви бяха, просто не можех да вдигна по 3кг на ръка, както трябва. Вие с колко кг ги правихте?

Тези, които тренират Инсанити в момента (ама вие пък май сте на първата седмица още...), я да кажат дали от определени тренировки имат мускулна треска. В смисъл - аз като тренирах и дори след третото също видео на третата седмица, когато се повтарят, пак имах мускулна треска, което ми беше много странно  Laughing Много често това се случваше на задните части.

# 131
Честит имен ден, Мавина!
Всичките ти пожелания да се сбъднат ти пожелавам   bouquet
Аз днес ще се размина само с обръча, тежи говедото тези дни се чудех защо ме боли кръста, едва днес загрях  Embarassed... Embarassed

# 132
Тези, които тренират Инсанити в момента (ама вие пък май сте на първата седмица още...), я да кажат дали от определени тренировки имат мускулна треска. В смисъл - аз като тренирах и дори след третото също видео на третата седмица, когато се повтарят, пак имах мускулна треска, което ми беше много странно  Laughing Много често това се случваше на задните части.
Аз имам много лека мускулна треска на корема и на паласките Wink

# 133
  • DE
Честит имен ден на всички именички и въобще на всички майки! (За мен днес е като църковен ден на майката все пак е ден на Божията майка)

Вчера се записах на фитнес...Нещо установих, че у дома не ме бива. Първо не издържам дълго и второ няма достатъчно място и ми е неудобно (Живеем в доста малко жилище). Пък и като давам пари тъкмо ще съм редовна, при мен го има тоя фактор. Вчера изкарах един час Power Vinyasa Yoga и естествено днес съм с мускулна треска. Довечера обаче ще ида на зумба Simple Smile Мислех да ида сутринта на фитнес, ама нещо викам да не се претренирам  Sunglasses
Обаче като ви чета ми дойде мотивацията и май ще си пусна Джилиан. По препоръка на tanq бях изтеглила всичко и си я пазя още.

Благодаря на всички, които споделиха за маратонките! Hug Аз естествено още не си избрах, но ще ида да пробвам тия с петте пръстта. Понеже нямам опит с тях и не ми се иска да поръчвам на сляпо.

Хубав ден   bouquet

# 134
  • София
Момичета къде в София мога да меря Вибран-ките? Искам да си купя, но по интернет ме е страх дали ще са ми ок като номер.

Общи условия

Активация на акаунт