Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Лутаща се
Здравейте!
Вчера ми беше почивен ден. На всичкото отгоре вечерта бяхме на сбор и се натъпках стабилно.
Така че днес трябваше да компенсирам. Надвих си на ината и станах по-рано. Та сутринта тренирах набързо с 8 минутното кардио и едно експесно 5 минутно за корем.
Довечера след работа ще е същинската тренировка.

рак пустинник, явно и ти си падаш по преходи, пещери и огньове на открито, не само мъжа ти.  Grinning  Завиждам ви на вас, планинарите. Това изживяване вероятно е много релаксиращо и насищащо с емоции. Аз обаче не мога и да си помисля за нещо подобно - само като си представя как ще ме хапят насекоми и ще ме бодат треви и клечки по дупето.............и се отказвам  Mr. Green    За да ми е хубаво ми трябва удобно легло и баня в близост.

# 166
Впрочем, Бухтичка , и на мен ми се е случвало това бълбукане .По-често преди  и сигурно и аз така съм задържала разни неща.Със сигурност трябва да пиеш много водичка.Не се тревожи,продължавай с тренировките ,малко корекция на режима на хранене ,ако има нужда и вода Simple Smile
Ами аз реално не съм сигурна дали е от задържане на вода, просто се надявам, защото би обяснило и това колко дебела се чувствам (а предвид калориите и упражненията не би трябвало). Днес пробвах да поскачам малко, просто да видя и пак забълбуках, но сякаш по-малко. Иначе съм решила да пия колкото мога повече вода, дотук 1,5 л. ги докарах Mr. Green

А това на Шон от днес почти ми разказва играта. То си е по-леко от другите, но има 1-2 упражнения, на които не мога да задържам достатъчно позата. И ми действа малко изнервящо, хем ми е трудно и боли, хем едно такова бавно и мудно Laughing Но поне е разнообразно де Rolling Eyes

# 167
  • да има едно лесно - на мотора
Къде ще ходите, Пустинник? Където ви видят очите или имате готов маршрут?

Мотористът ( мъжът ми де Simple Smile )   е начертал от зимата Simple Smile маршрута - от Игуменица - с ферибот до Италия , 2 дена в Тоскана , после Южна Франция 4-6 дни , Щвейцария -Юнг Фрау - Бодензее и ще завършим в Австрия на http://www.harleysite.de/harleysitebikersbook/events/viewevent/5 … -faak-am-see-2012 - там отиваме за 4 ти път . Ще спим на къмпинги , така , че си преставете мотора на ккаво ще прилича  Mr. Green Само в Австрия ще сме на хотел , че заради многото мотори няма да има места на открито .
Но с тренировките няма да спра  Laughing - лаптопа е с мен по други причини , така че ще се използва и за ФБ ( не фейсбук Simple Smile ) .
Отложих започването на 5 дневната програма поради натовареността ми до тръгването -60 мин ми идват много . Та днес бях на http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/HIIT-Workout-for … d-Abs-Workout/a3/

# 168
  • Лутаща се
Раче, изобщо не погледнах, че сте с мотор и правите такива преходи, та понаговорих глупости. Извини ме!

Аз си направих регистрация във ФБ и поразгледах на воля. Днес ми е ден за корем, така че довечера си харесах ето това: http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/25-Minute-Abs-an … iques-Workout/8a/
Сега ще разгледам и другите  Simple Smile

# 169
Ау, Пустинник, много амбициозно! Ще ви се сплескат дупЕтата от возене, ама със сигурност ще е много забавно.

Вие Харли ли имате? Аз живея близо до една от фабриките Simple Smile По време на Харли паради е направо лудница.

За днешната обедна почивка съм си планирала 21-минутната ФБ fat loss тренировка, чиито линк подмятахте преди няколко дни. Правила съм я преди и ми беше харесала, ама не ми стига времето за нея, когато босът е в офиса. Днес съм "безшефна" и ще се възползвам  Mr. Green

# 170
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте от летищ6тето в Осло. След 4ас ми тръгва самолета за Варна, едва 4акам, всяка година живеем за кратките ваканцийки, няма как.
Не ми остана място в куфара за маратонките и въжето и 6те видим с какви тренировки 6те се спасявам, 6те го измисля аз, никакво разпускане  Peace

Хайдеее, отлитам  Crazy

# 171
  • Лутаща се
И така, аз приключих за днес. Остана само да разходя кучето, но първо ще посвърша нещо. Не е лесно да се тренира след работа. Ще ми се наложи да се нагаждам и да свикна.
Мислех да правя едно ново съчетание, но не успях да го изтегля, а нета ми забива и е невъзможно да го правя гледайки он-лайн. Така че си правих тези, които съм си изтеглила:    корем с гирички: http://www.youtube.com/watch?v=FPgKYsknKw4 и продължих с кардио:http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI

Като знаете вече как тренирам можете ли да ми отговорите колко време ще е нужно, за да започна да усещам и да си личи? Днес започнах третата си шестдневка, началото беше на 2 август. Спазвам и хранителен режим.
Че съм инатеста - така е. И съм упорита. Няма да спра. Просто ми се иска да знам ориентировъчно след колко време си проличава вложеният труд?

# 172
Бобченка, лек път! Hug
Аз да се отчитам с 2-ри ден от програмата на ФБ Simple Smile
Раче, страхотно преживяване ви очаква.Благородно завиждам BlushИ с удоволстиве бих разгледала снимки от това пътешествие  Hug
Бунтичке, и при мен настъпва този ад с всички екстри доста по-рано от МЦ.Абе още от овулацията като се надуя,та докато ми дойде ConfusedНо този месец това гадно подпухване ми се размина.Мисля,че е от това че бях свела до минимум въглехидратите,внимавах със солта , правих много ХИИТ и пиех много вода.И грам не качих преди МЦ.
Скарлет, при всеки е различно.На мен ми пролича след около 6 месеца.А едва след 1 година започнаха да ми  стават  видими оформените мускули.А имах 5кг в повече,не са били чак толкова много.....Но всъщност при мен правилното трениране започна едва от преди 3 месеца.Преди това се лутах и да си призная когато започнах усилено ХИИТ , тогава видях сериозни резултати.Преди това се спуквах от Тае бо, силови и какво ли не...Ами...не се получаваше.Дори бях се напомпила като биче ConfusedДа, бях се постегнала, ама имах мазнини ..Не се ли разкарат мазнините , резултатите трудно се виждат.

# 173
Аз също забелязвам, че най-стабилно съм сваляла в седмиците, в които съм правела повечко ХИИТ... и не само по мерки, ами и по хорските думи съдя. Жалко, че сега в жегите само силови ми се правят...  Rolling Eyes
Днес не ми се занимаваше с никакви треньори и направих клекове с приложението на Android - 70 на брой и 1 завъртане табата с планкове. Не ми е от най-добрите дни, но поне походих повечко.  Party

# 174
Рак, маршрутът звучи много добре. И Токсана, и южна Франция с удоволствие бих посетила...макар и с друго превозно средство.

Радост, и според мен планинските преходи са достатъчна тренировка. Преди около три седмици изкачих Вихрен, а след това направихме и няколко други прехода из пиринските езера над Банско и Добринище. Натоварването ми беше достатъчно и в тези дни не тренирах допълнително.
Аз също след десетина дни заминавам на почивка за две седмици. Два дни вече са планувани преходи в един планинско-скалисти-пустинен район. Но останалите 12 дни се опасявам, че трудно ще намеря как и къде да тренирам. Ще спим при родителите на приятеля ми,, за пръв път ще ходя у тях, така че едва на място ще мога да преценя как биха реагирали, ако почна да подскачам напред-назад, докато правя хиит или табата тренировки в къщата им.

Скарлет,
всеки организъм е доста различен. Преди няколко дни показаха снимки на едно момиче, което е оформила много красиво тяло само за два месеца. При мен това е невъзможно. Никога не съм качвало повече от 4-5 кг от иедалното за мен ( и според мен) тегло, но веднъж изляза ли от форма, ми отнема поне половин година да си я върна. Първо отслабвам в горната част на тялото и едва след като изчезне мазнината от ръцете и корема, започвам да видя раздвижване и при свалянето на мазнинки дупето, накрая са краката...

just.do.it, страхотен аватар!  Peace

И отчет за днес:
Втори ден от 5-дневната план на ФБ + 2х4 минутна табата с планински катерач и jumping jacks  (вместих ги в началото и края на тренировката, но преди разтягането). Имам мускулна на ръцете, но това е нормално, рядко ги тренирам с тежести.

# 175
Бунтичке, и при мен настъпва този ад с всички екстри доста по-рано от МЦ.Абе още от овулацията като се надуя,та докато ми дойде ConfusedНо този месец това гадно подпухване ми се размина.Мисля,че е от това че бях свела до минимум въглехидратите,внимавах със солта , правих много ХИИТ и пиех много вода.И грам не качих преди МЦ.
Леле, кошмарно ми се вижда това Crazy Наистина почват да ми се искат противозачатъчни. На мен всичко това ми е много ново, защото досега не ми се е случвало. Кърмих дълго, спрях преди някоко месеца и от тогава като се почна....първо едни състояния на ярост (най-вероятно ПМС), после изведнъж гърдите почнаха да ме болят по време на овулация, сега съм се подула. Някакви други екстри мога ли да очаквам Crazy

За резултатите си е индивидуално разбира се. Аз съм много учудена, защото най-видно при мен сякаш се оформят плочки на корема Shocked Аз такова чудо не съм имала никога. Светлината в коридора ни е такава, че хвърля сенки и си личат. Най-горните определено, вече и средните почвам да ги виждам. Странно ми е, защото за корем абсолютно нищо не правя вече (правех миналия месец с brazil butt lift). Но освен плочките други съществени резултати не виждам. Дупето ми си е все така увиснао, целулита май също не е мръднал особено Tired Тренирам от месец и половина, повече за стягане, за сваляне нямам много, малко под 50 кг. съм.

# 176
Цитат
....първо едни състояния на ярост (най-вероятно ПМС), после изведнъж гърдите почнаха да ме болят по време на овулация, сега съм се подула. Някакви други екстри мога ли да очаквам

Ами...смяна на настроение от-до по няколко пъти на ден, нощно ядене, зверско желание за ядене на въглехидрати-буквално ми прималява от глад и само въглехидрат ми помагат.. ConfusedБолки в гъдите,подуване/казвам до 3кг/ , отпадналост и т.н. Но аз го отдавам на хормоналните промени  настъпващи след 35г...Аз съм на 39г и екстрите започнаха да се появават малко след като навърших 35-36г.Буквално имам някъде 5 дни в месеца, когато съм ок..От овулация, до края на МЦ изпитвам адски дискомфорт...Но отчитам ,че правилен хранителен режим + спорт помагат да се сведат до минимум тези екстри.Та с една дума и за това се иска много труд и постоянство... Tired
Абе няма да се даваме на някакви си ПМС-та ,хормони, години и т.н. Wink

# 177
Е, да ми е честито в такъв случай, аз съм на 25 Mr. Green Иначе за днес тъкмо бях доволна как си влязох в калориите и ми изтекоха лигите по едно шоколадово яйце. Е, изядох го накрая и не мирясах докато не го облизах почти (облизах, понеже беше kinder joy). Та съм малко на плюс. Въпреки че би трябвало да съм ги изгорила днес. Което ме подсеща да ви питам имате ли heart rate monitor или каквото и да е друго, което да мери колко калории горите? Имам една приятелка, която е убедена, че с insanity трябва да гори към 500 калории, но на мен ми се виждат много. Аз лично се съмнявам да горя повече от 200-300. Е, тя е малко по-пълна, но наистина малко.

# 178
Отчитам се и с един Bob Harper - Total body revolution ,ама направих само 40 мин - прекъснаха ме и не си дадох повече зор  Mr. Green

Бухтичка ти защо се притесняваш от хапчета да започнеш ? Аз онзи ден споменах,че при мен повлияха учудващо добре .
И ти подхвана въпрос ,който ме вълнува.Сигурно си видяла ,че при Шон има и ръководство за хранене и смятане на необходимия дневен прием от калории. На мен ми излиза 1700. Ти по колко приемаш на ден,че гледам сме близки кила? Аз се храня по Зоната ... където приемат на калории е доста по-малък и напоследък сякаш не са ми достатъчни. Та питането ми е - ти по колко приемаш и как се чувстваш?
Знам ,че има и други момичета ,които се хранят според приема на калории ,ще съм благодарна ,ако споделите Simple Smile
  bouquet

# 179
  • Лутаща се
Май съм си навехнала коляното. Тази вечер при тренировката усетих болка, но не й обърнах внимание. Ей сега опитах да побягам с кучето - боли още повече. Та се намазах с лекарство и сложих наколенка /имам една с магнити, но не е на Ливайн, широка е към 20 см/.
Относно възрастта....
Аз ще навърша 41 години след 6 дни. До този момент по никакъв начин не съм усетила да имам някакви проблеми по време на овулация или преди цикъл. Изключително рядко имам симптоми на ПМС. Този месец ме тресе яко, но си имах и едни проблеми, дето ще реша малко трудно, та се надстроиха нещата. Също така този месец и цикъла ми нещо ме мотае. Прицапа ми 4 дни предварително. Това пък предполагам че е от увеличеното движение. Та аз подложих организма си на ОГРОМЕН стрес. През живота си никога се съм се занимавала с гимнастика или спорт /изключая парашутизма като бях на 17/. Затова според мен тялото ми сега реагира. Мисля, че продължа ли със същото темпо и ритъм и то ще се нагоди.
Цялата тирада беше, за да кажа, че според мен възрастта не е решаваша. По-скоро всичко е ген. Има жени, които още на 35 години имат проблеми с топли вълни и ги започва климакса. Има и на по 55, които имат цикъл.
Аз генетично съм "надарена" да ме започне след 50, поне при баба ми и при майка ми е било така. Освен това още от сега вземам мерки до този момент всичко да е както трябва и да си приемам нужните ми витамини и минерали, билки, които да поддържат хормоналния баланс.
Тоест от около 7 месеца редовно приемам натрошено ленено семе, от 1 месец ям чия, днес си купих мака. Пия доста чай, включително и че днес си купих листа от коприва и полски хвощ - също за чай.

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 21:35 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт