Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Ini в зоната можеш да увеличиш блоковете с до два, ако тренираш мисля  Peace
Рак пустинник звучи зашеметяващо!!! Завидях от все сърце и хич неблагородно!
На мен мотора си ми е мечта от години и ако моя мъж не се дърпаше като булка в първа брачна нощ отдавна щях да летя  Mr. Green
Я обеснете на лаици като мен плс какво е ХИИТ?

# 181
Ден четвърти  bowuu

Радост, вИднага си вземам думите назад  Mr. Green Беше трудно днес.Хиита помага сигурна съм, но не мога да го изпълнявам качествено в къщи, защото с тия дървени къщички тук в най-скоро време ще посетя съседа през тавана.Като същински Батман  Joy
Искам и аз Ред Хот  Sad Да се забавляваш и заради мен  Hug

Закъснях с отчета, защото досега съм се мъчила да сваля 8седмичната програма.Е, не успях  Close Пак ще се опитвам.

Момичета, при всякакви проблеми и неразположения с МЦ опитайте с рибено масло.На мен ми помага винаги за регулиране.

Едира, Боди пъмп ли каза  Party.В зала ли го правиш? Аз ходя вече седми месец с прекъсване само за ваканцията.Три пъти в седмицата.Днес отново ще отида.Обожавам го.Този клас за мен е създаден.Не ме вълнува много колко ще ми пораснат кръка, ръце  Laughing вдигам доста тежко, но удоволствието е огромно.

Бобченка, весела ваканция  Hug

Раче, планът ви звучи чудесно.Може някоя снимка с красоти да ни пуснеш след пътешествието

# 182
Едира, high intensity interval training. Това е вид кардио. Правят се наколко натоварващи упражнения, които се редуват, а между тях имаш кратки периоди на активна почивка. Този режим кара тялото да гори повече и по-продължително калории / мазнини.

# 183
Дами..нямам време да ви чета, нямам време и за отчети, започвам да работя, скоро започва и подготовката за кандидатстване...Изобщо не знам дали ще мога да се отчитам в темата, но когато мога, ще наминавам. На морето си прекарах чудесно, от 2 дни съм в София, тренировките са си ми нормални, сега съм наблегнала на кратките, но много натоварващи...

Успех на всички ии..дано имам повечко време, да ви навестявам  lovekiss

# 184
Бухтичка ти защо се притесняваш от хапчета да започнеш ? Аз онзи ден споменах,че при мен повлияха учудващо добре .
И ти подхвана въпрос ,който ме вълнува.Сигурно си видяла ,че при Шон има и ръководство за хранене и смятане на необходимия дневен прием от калории. На мен ми излиза 1700. Ти по колко приемаш на ден,че гледам сме близки кила? Аз се храня по Зоната ... където приемат на калории е доста по-малък и напоследък сякаш не са ми достатъчни. Та питането ми е - ти по колко приемаш и как се чувстваш?
Знам ,че има и други момичета ,които се хранят според приема на калории ,ще съм благодарна ,ако споделите Simple Smile
  bouquet
Ами по принцип не ми допада идеята да приемам хормони. Страх ме е да не ми объркат нещо друго. Но сега с тези проблеми ще се позамисля, все пак смятам, че без тях е по-добре.
Ръководството не съм го гледала Blush В момента не ми е до хранителни планове. Калориите си ги броя с приложение на телефона - my fitness pal. Висока съм 164 и тежа 48 кг., водя много заседнал начин на живот. Приложението ми изчисли, че за да си поддържам теглото ми трябват 1500 калории, а за да отслабвам 1200 на ден. Тъй като тренировката не знам колко точно гори съм си ги сложила 1400, но често ги минавам до към 1500-1600. Надявам се, че с тренировката все пак съм в дефицит при това положение. Храненето ми не е нещо особено, но прочетох наскоро 6 weeks to omg и някои неща ми влязоха в главата Mr. Green Гледам да се храня по около три пъти на ден без нищо между храненията. Намалила съм доста сладкото, поне като се има предвид, че преди ядях много, но сега дори не ми се яде толкова. Понамалила съм и въглехидратите или поне гледам да имам повече протеини като ям. И тук да вметна много ми допаднаха от рецептите на Руми пицата и баницата, тази седмица ги правих и двете Mr. Green Проблемът ми е, че съм много злояда, доста зеленчуци не ги ям изобщо и това е една от причините да не ми е много до режими, само се чудя какво да ям и накрая става много еднообразно. Май всичко си казах Mr. Green

# 185
Фейо, тенкс  Hug
tqna в зала ми е боди пъмпа- да Simple Smile
Всъщност на мен всичко ми в зала - с изключение на размахването на една пудовка сутрин и въртенето на обръч.
 Вкъщи все някой ми пречи, децата искат нещо, аз се заплесна и то станало време за лягане...
А така изръчквам всички вечер, мъжа ми тренира вместо да си пие обичайната бира пред ТВ-то, децата са в забавачницата там, аз енджойвам на музика в някой клас по пилатес, йога или боди пъмп и накрая почета малко от киндъла в сауната, взема душ и се прибера нов човек....

# 186
Като знаете вече как тренирам можете ли да ми отговорите колко време ще е нужно, за да започна да усещам и да си личи? Днес започнах третата си шестдневка, началото беше на 2 август. Спазвам и хранителен режим.
Че съм инатеста - така е. И съм упорита. Няма да спра. Просто ми се иска да знам ориентировъчно след колко време си проличава вложеният труд?
Резултати има тогава, когато спрем да ги чакаме!  Peace

В нас нямаме интернет и не можах да тренирам с програмата на ФБ. И ми стана тъпо и не тренирах изобщо. Утре мисля да потичам, ама ще видим..
Коляното продължава да ме тормози (боли и пука от време на време) и ми става още по-тъпо, че като отида на лекар и ще ми кажат да спра да тренирам, а това просто не мога да си го представя...  Cry

# 187
Щом е в зала, значи ходим в една и съща верига  Wink Вероятно има "Nike trainning club" класове.Ей това са Хиит тренировки изцяло.
Аз затова казвам, че не правя нищо по-различно от момичетата, които тренират в къщи основно и затова си пиша тук Peace Преди имаше тема 'Как тренирах" и ми беше интересно, но не съм на нивото на трениращите в залата с машините и не се чуствах на място.
Тука ми е екстра  Heart Eyes  bouquet

# 188
  • Лутаща се
И на мен ми харесва тук, защото няма фалш.
Благодаря ви за добрите чувства и съдействието!
Пооткрадвам си идеи от вас, следя кой какво е правил, кое не му е харесало. Прилагам някои неща, които не бих опитала, ако някоя от вас не ги беше описала преди това.
А и се чувствам страхотно, че най-накрая започнах да обръщам по-цялостно внимание на тялото си. Защото да отслабнеш не е достатъчно.

# 189
да отслабнеш не е достатъчно.
Ей това е баш в десятката!

Кат, успех!

Отчитам си планираните 21 минути от FB. Довечера ще добавя и велоергометър за разкош.

# 190
Щом е в зала, значи ходим в една и съща верига  Wink Вероятно има "Nike trainning club" класове.Ей това са Хиит тренировки изцяло.
Аз затова казвам, че не правя нищо по-различно от момичетата, които тренират в къщи основно и затова си пиша тук Peace Преди имаше тема 'Как тренирах" и ми беше интересно, но не съм на нивото на трениращите в залата с машините и не се чуствах на място.
Тука ми е екстра  Heart Eyes  bouquet
Е та точно тия ги нямам  Sad
Иначе и аз се нядявах че има някакъв такъв клас или може би има нещо подобно но под друго име...
Всъщност ето ми скеджъла -ако има нещо подобно на ХИИТ под някое кодово заглавие - светни ме плс  Hug

Редактирам се, сега видях, че имам табата хиит, 30 мин. но незнам дали ще оцелея след някоя такава  Embarassed
Доколкото четох табатата е много натоварваща...

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 23:50 от Edira

# 191
Хип..Хип Ураа   newsm44

Момичета успях да си кача 8 седмичната програма (ако някой реши да я поръчва да имате предвид, че с гугъл хром става само свалянето)

И така имам я вече.Утре ще я разгледам и, ако нещо ви интересува ще пиша.Осем седмици - 44 дневна програма.Нямам време сега да чета.

пп Едира за съжаление не сме в една верига.Аз съм в 24часа фитнес.Пробвай това с Табата пак ще е нещо такова.Колкото издържиш.Не сме на състезание  Hug

# 192
Да ви се похваля след 3,5 л. изпита вода вчера днес се чувствам почти нормална (поне засега). Коремчето ми най-сетне е малко по-плоско. Само се надявам да е било временно заради болестта.
Отивам да проклинам Шон Mr. Green

# 193
  • София
Днес една скромна табата - high knees и swing с пудовката. Утре ще пробваме да изкачим Мусала, стискайте плаци, че сме малко кашкавал туристи Simple Smile)) само дано съпружието не се откаже...

# 194
Привет и от мене!
Сега почвам комбата и някакво за корем, моля дайте линк към програмата от Фейса! Много ще съм ви благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт