Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Евич, ФБ е Фитнес Блендер. И аз се обърках с фейса преди  Grinning

Ето заповядай http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/How-to-get-Fitnes … ams-Giveaways/ch/
Има и 8 седмична, но е платена $5 в е-бук формат.

# 196
Бухтичка ,радвам се че по-добре се чувстваш Simple Smile
И аз си направих Insaniny сутринта,макар че как не ми се ставаше. И ми беше смешно чак - викам си - ей каква тренировка ,тоя си знае работата .Хем се кефя,хем се мъча  hahaha

Ама си уважавам сутрешните трениворки,после се чувствам тонизирана Simple Smile
Хубав ден   bouquet

# 197
  • Варна
Завърших и 5тият ден от програмата. Party В заключение ще кажа, че 4тият ден беше най-тежък, кантара и сантиметъра не са мръднали, но и това много ме радва, защото означава, че настоящото е реалното ми тегло, а не случайна загуба на вода, повече потене и т.н.

Снощи ходихме да бягаме по стълби, но не си дадох много зор и въпреки всичко се оказва, че бягам много по-бързо и по-дълго от повечето трениращи там; дори и мъже... което много ме радва. Вярно, че те са повече килограми, ама на 6-7 качване правят почивки, пръхтят, пухтят и само ме попоглеждат дали и аз няма да спра Mr. Green ама аз не спирам

От утре продължавам с табата/ХИИТ тренировките и след 10 дни Ваканцияяяя!

Бобченка, добре дошла "на Варна" (както е прието да се говори тук hahaha )

Кат, успех и липсваш ни, но те чакаме да се завърнеш само с хубави новини!

tqna, ще скачам и заради тебе! Ще сме на фронт стейдж и ще се разбием. На мен ходенето на концерти ми е адската тренировка, защото не се спирам и за миг! През цялото време съм  superuu  jumpuu  superuu  Hug

vanesa, чакам новини от върха Peace

# 198
Мацкии  Hug
вчераа никва ме нямаше....нещо не ми беше ден някак си ми се завъртя деня и не можах да тренирам..., но пък бях на масаж и ми беше супер Simple Smile Grinning
Днес се отчитам с - HIIT 20 + табата - sumo jump + high knees Simple Smile

# 199
Бухтичка ,радвам се че по-добре се чувстваш Simple Smile
И аз си направих Insaniny сутринта,макар че как не ми се ставаше. И ми беше смешно чак - викам си - ей каква тренировка ,тоя си знае работата .Хем се кефя,хем се мъча  hahaha
Даа, вече даже не бълбукам и е доста по-добре. А иначе като започна всяка тренировка искам да умра и се чудя за какво ми този ужас и как по дяволите утре доброволно бих си причинила същото нещо. Ама до утре съм забравила явно Mr. Green
Ние днес заминаваме за уикенда ще почиваме малко. По принцип мислех и с тренировката да направя почивка, но тъй като вече почивах в понеделник заради болестта май ще си тренирам. Всъщност не че нещо ми пречи, ама пуста суета. Не обичам да се потя и не ми харесва каква ми става косата след това, а аз моята я мия два пъти в седмицата по принцип. Но се надявам, че няма да е чак толкова зле.

# 200
Здравейте момичета ! Бих искала да се присъединя към вашите редици, досега не съм спортувала , на фитнес съм ходила точно три пъти, миналата година тичах малко на стадиона,имаше ефект ,но сега си мисля,че точно заради това тичане ,заради преустановяването му  Grinning бедрата ми така се отпуснаха.......................... Всъщност, както всяка почти жена , аз съм на 34 и имам проблеми с паласките , корем не съм имала досега , ама това лято от бирата ли е , от годинките ли???
Вечните паласки също са ми проблем,абе,с горната част на тялото нямам никакви проблеми ,дори прекалено слаба . Дайте ми съвет с какво да започна и как да тренирам успешно , за постигане на идеално тегло.Благодаря Ви предварително!!!

# 201
hanamontana Трябва да откриеш твоята гимнастика  Hug И след започване на тренировките,лека полека да преминаваш към по-високо ниво!На първа страница има много линкове с треньори които биха ти били полезни.Открии твоя треньор!Комбинирай силови тренировки с кардио и бирата за сметка на останалите въглехидрати.Демек,ако ще се пие бира,не се консумират въглехидрати  Wink Grinning
Аз днес се отчитам с ШОН и сутришна Табата на кростренажора.Снощи имах забежки към едни бисквити  Crazy няма повече,днес съм по сериозна,даже умувам да хапна едни яйца ей сегинка с масло   chef
Хубав ден на всички и приятни почивни дни   bouquet
Я обеснете на лаици като мен плс какво е ХИИТ?
Високо интензивна интервална тренировка.Останалото Феята много хубаво го е обяснила
Правят се наколко натоварващи упражнения, които се редуват, а между тях имаш кратки периоди на активна почивка. Този режим кара тялото да гори повече и по-продължително калории / мазнини.

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 16:18 от Щък

# 202
Хана, добре дошла! Щък ти е дала правилни насоки: виж линковете, намери си стил, който да ти допада и да поддържа мотивацията ти, харесай си треньор и почвай.

Писането тук, особено отчитането на завършени тренировки, дава допълнителен стимул заради усещането за съпричастност и "групарство".

Ако имаш въпроси и тревоги, питай. Много от нас са с дългогодишен опит в тренировките при домашни условия и здравословно хранене - ще се опитваме да помагаме.

# 203
Пети ден  bowuu
Програмата за седмицата изпълнена.Днес беше много приятна тренировка.38 минутката е супер за горна част.И в момента усещам натоварването на ръцете и раменете.
Като килограми и аз не мога да кажа.Каточели има мъничко надолу, но пък в сряда се олях с яденето, та не знам точно.Сантиметрите клонят към -1см отвсякъде.Има размърдване на %мазнини.Там съм -2%.Това най-ме радва, защото по време на 6седмичната почивка качих основно тях  Embarassed
Разгледах осемседмичната програма.Тия двамката са наистина много сладки.Написали са книжката много приятно.За всеки ден имат съветче за джижение, хранене и мисъл на деня  Simple Smile
Нищо натрапчиво и нищо ново, но добре поднесено.
Например за движението "днес разтягайте докато гледате ТВ" или "направете няколко лицеви опори" или накарайте половинката си тази вечер да направи 50 коремни преси с вас  Laughing Изобщо препоръчват всякакво движение дори и най-обикновени занимания в къщи или градината.
За храната примерно "днес не яжте рафинирана захар" или "никакви консерви днес" или "днес не добавяйте сол допълнително към никоя храна", "днес опитайте плод или зеленчук, който никога не сте вкусвали"...и т.н
Някои от мислите им за деня са забавни като например: "Ако кучето ви е дебело, значи не се упражнявате достатъчно" или "Ако днес чусвате всичкия товар на света върху плещите си, направете клекове"  Laughing
Упражненията са като 5 дневната програма.По 3 в тренировка и препоръчват да се правят заедно за добри резултати.Общо са към час има и час и малко.
Първия, 20-тия и последния ден са фитнес тестове с които да си изчислиш напредъка и да направиш равносметка.
Ако реше да почна ще споделям.

Добре дошла на Хана и успех и постоянство   bouquet

Бухтичке и аз днес след кафето и водата по време на тренировките бълбуках  Laughing

Желая ви хубави почивни дни   bouquet

# 204
Тренировката за днес ми е това
/след 9 часа работен ден  Crazy /
http://www.bodyrock.tv/2011/01/02/the-calm-before-the-storm/
На нашенски  Laughing

Скачане на въже - СВОБОДЕН СТИЛ
1000 повторения или 20 минути умерени темпове

Аз направих 1000 повторения за 12:58 мин.  Crazy
Определено се озорих  Tired
Схвана ми докато разтягах след това мускула на горната част
на корема  Confused
Някой знае ли защо се е получило така Rolling Eyes

# 205
Аз се отчитам с трети ден Simple SmileКикбоск тренировката и на мен ми се видя малко шантава,но пък тази за коерм след нея много ми хареса.Но на  бързото кардио накрая издишах.Ама почти не бях яла цял ден, беше адски натоварено в офиса,не съм почивала вече 7-ми ден..И ми стана зле ..буквално ми стана черно пред очите Confused
Утре сутринта мисля да направя ХИИТ на гладно и следобед 4-тия ден.
Хана , привет и от мен!Разгледай тренировките, пробвай и сама ще се ориентираш .Разбира винаги сме готови да помагаме със съвети Simple Smile

# 206
Малвина той четвъртия ден си е баш Хиит.И на мен ми беше най-труден.

Мавинка, сигурно много си бързала  Simple Smile Пише умерено.А дали загря малко предварително? При разтягането накрая намерете комфортната зона.Не напрягайте мускулите много.Дано се оправиш бързо  Praynig Почивай си сега.

# 207
И аз правих днес третия ден, кикбоксът им не е за мен, опитах, но след като помахах безцелно с ръце 3-4 минути реших да се откажа и направих вместо него 24 минутното им ХИИТ (без загряването, защото бях загряла от кикбоска). Чак след като свърших тренировката забелязах, че именно това ХИИТ е част от 4 ден... Сигурно утре ще заменя самите упражнения с други, но още не съм решила с кои.
Иначе видеото за корем - УАУ - отдавна не съм имала такава мускулна треска, а дори направих на 3-4 упражнения почивки.

Приятни почивни дни на всички  Hug 

# 208
Малвина той четвъртия ден си е баш Хиит.И на мен ми беше най-труден.

Мавинка, сигурно много си бързала  Simple Smile Пише умерено.А дали загря малко предварително? При разтягането накрая намерете комфортната зона.Не напрягайте мускулите много.Дано се оправиш бързо  Praynig Почивай си сега.
В бързането ще е бил проблема явно  Peace
То ми поотмина ,ама за времето в което се схвана ,ми се взе акъла   Twisted Evil
Да преди това загрях и разтегнах  Peace
Ама се поразбързах  Blush
За друг път ще знам ,че е много неприятно  Confused
Хем се схваща ,хем боли  Confused

Но вече съм добре   bouquet

# 209
Оффффф  ooooh! то става като спам ама да питам  Rolling Eyes
На работа какво ядете  Tired
А ям на едната почивка 1 банан на другата един сандвич /1 филия/
и още 1 сандвич  Peace
И умирам от глад  Crazy
Давайте идеи какво да си нося за ядене  Laughing