Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 579
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
А след като минат 5-те дни мислите ли да направите още една петдневка?Харесва ми програмата, защото си знам тренировката за деня иначе карам малко хаотично....прекалавям примерно с ХИИТ и не правя достатъчно силови и т.н.
Аз докато се мятках на кикбокса така си забих лакета в бедрото,ама нацелих мускула ..направо звездички ми излязоха Crazy.Сега така ме боли, все едно са ми били 10дни пеницилин мускулно Joy...Изобщо днес не ми беше ден , но пък съм доволна че въпреки всичко проявих воля и си направих тренировката Simple Smile
Сега си хапнах котлет с гъби и малко масло и живнах Laughing
Мавинка, аз на работа си нося бурканче с кисело мляко, овесени ядки и чиа.Отсипвам си в чашка от него и си ям.Ако имам приготвено в кутия си нося пържолки ,или бъркани яйца.Ние имаме кухня и там си хапвам.Следобед си купувам плод или малко ядки,понякога изпивам на айрян кофичка мляко.

Офффф като ви казвам ,че не ми ден...Мавинка, ти си питала какво ядем...аз съм го прочела къде ядем.... ooooh!

# 211
tqna, събуди ми любопитството с описанието на дългата им програма, ще си я поръчам и аз след като се върна от отпуската септември. Whistling Само един въпрос имам: имат ли планувани почивни дни в програмата им или се тренира всеки ден?

Мавина, ние имаме кухня в офиса. Така че в хладилника имам винаги кисело мляко, обикновено закусвам именно мляко с мюсли. На обяд ям в стола - обикновено салата с хлебче, но и често прегрешавам с десертче (днес например с крем тирамису и две бишкоти  Blush). Ако оставам по-дълго, винаги имам ябълки или сурови ядки за следобедна закуска. Отделно гледам да пия много вода и чай, докато съм там.
Ако нямате стол би могла да си носиш от вкъщи салата със сварено яйце например. Стига да имате хладилник.

Малвина,
и на мен програмата ми харесва, но те самите бяха написали, че не препоръчват всяка семдица да повтаряш, важно е да има разнообразие. Именно за това ще поръчам осемседмичната.  Peace

# 212
  • Лутаща се
Уф, сега нали вече съм на работа и се получава, че или разхождам кучето и правя половин тренировка, или кучето остава без разходка. Емиииииииии........днес кучето "хартиса". Прибрах се чак към 19 часа, докато се поразсъблека и се поогледам .... започнах с тренировката в 20.40 и докато приключа стана тъмно. Ще трябва утре да й се реванширам  Thinking
А днес тренирах с това: тренировка за крака без клекове  и кардио за топене на мазнини от дупе, корем и крака. Но от кардиото направих само първия рунд и спрях, не можех повече. Само направих разтягане и се засилих към банята, че бях плувнала в пот.

Мавина, когато започнах режима си преди година и половина, понеже в офиса нямаме хладилник си купих туристическа хладилна чанта и специални флакони с гел, които се замразяват и поддържат студено в чантата. Използвам тази чанта всеки ден. За закуска си нося хлебче от овесени трици, приготвено като сандвич. Също така от вечерта си приготвям кисело мляко с 1 с.л. натрошено ленено семе, 1 ч.л. чия и 2 с.л. елда. От утре ще добавям и 1 ч.л. мака. За обяд - каквото съм готвила в къщи - в пластмасова кутия с капак. За следобедна закуска импровизирам - кисело мляко, някаква салата, морков или същото като обяда. Изключително рядко си купувам вафла или бисквити. Сега има едни овесени бисквити - виж те си заслужават  Mr. Green

# 213
За утре си приготвих едно пакетче фъстъци и една кофичка кисело мляко
а това с овесените ядки е супер идея  Peace
Не знам дали има хладилник все още ,но ще разбера  Hug
Благодаря ви момичета   bouquet
Лека нощ ви желая ,че ще ставам в 5.15 ч.  Crazy

# 214
Здравейте момичета!
Искам да се допитам до вас относно таймерите.
Бихте ли ме насочили към някой модел и съответно от къде мога да го купя?
Разбрах, че Gymboss са добри, но май ги няма в България или поне аз не ги откривам Sad((

Благодаря!

# 215
  • Варна
tqna, събуди ми любопитството с описанието на дългата им програма, ще си я поръчам и аз след като се върна от отпуската септември. Whistling Само един въпрос имам: имат ли планувани почивни дни в програмата им или се тренира всеки ден?

Не съм tqna, но да кажа. Има по 1 ден почивка седмично, а първият месец по желание са 2 Laughing
Много е готина програмата и аз си я купих миналата седмица, но ще я почна като ми мине отпуската Peace

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 01:02 от Radost Nezemna

# 216
Айа, първият месец се почива събота и неделя.По желание препоръчват кардио.Втория почивките са само в неделя като последната седмица се почива в събота и последния фитнес тест е в неделя.
Мисля, че парите не са много и си струва поръчката стига да съм серьозна да я ползвам  Blush

Бейби, на тел. не можеш ли да си качиш някой.Удобно е.

Радост  Grinning писали сме заедно, но няма да трия, оти съм си хабила пръстите да чукам по клавиатурата Mr. Green

# 217
  • Stavanger,Norway/ Varna
И as да се от4ета по но6тите. След Kaто в4ера не тренирах заради пътуването, днес не издържах ве4е след плаж, докато дома6ните се изкъпят, си пуснах таймера и нали ги знам хиит на блендъра , си направих 17 минутната. Довър6их се с табата. Немога да се наям на на6ите вкусни слати и извара

# 218
Бобченка, как е Черноморието?

Мавина, никога не ям столската храна. Винаги си нося. Понякога си правя протеинов шейк + цяла ябълка, понякога салата от киноа със зеленчуци и пилешки гърди, друг път рап (wrap) с рибена салата (риба тон с печени чушки, маслини, мариновани аспержи, кейпърс и мъъъничко червен лучец)... Друг път съм цял ден на кефир. Както дойде. И винаги имам чаша зелен чай - само в работно време изпивам по близо 2 литра. Ама ми се струва, че много малко ядеш... Аз бих била неадекватна от глад на твоя режим.

Днес в обедната имам 17 мин HIIT на FB (Бобченка, май същата като теб).

# 219
Мавина и според мен ядеш малко, при това предимно въглехидрати.
За да ти е оптимално менюто трябва да приемеш оптимално количество протеини, количество полезни въглехидрати (салата, овесени ядки, киноа) и по възможност мазнина от натурален източник - ядки, авокадо, маслини.

Фейо, менюто ти кефи и аз съм така със зеления чай.

Аз сега отивам на един час пилатес (колебаех се между боди пъмпа и пилатеса и мързела ми надделя)  Mr. Green

# 220
Едира, high five с отскок! Всекиму такъв мързел!

Аз се качвам на велоергометъра.

# 221
Вчера вечерта правих някво Cardio Barre май беше, за напреднали и имам мускулна треска на дупето, бедрата, че и на кръста  Laughing
А от новата 15минутна на Румяна имах мускулна треска на ръце, гръб и т.н.... доволна съм Grinning Само дето нямам интернет и не можах да довърша програмата на ФБ Sad ама някой друг път.

# 222
Добро утро  Simple Smile
Аз направих ХИИТ-а от 4-тия ден и 2 х 4 мин. табата-с почивка между двете около 2 мин.
Следобед ще направя остатъка от тренировката за 4-ти ден.
Пожелавам ви хубави почивни дни! Hug

# 223
Здравейте , тази 8 дневна програма  на ФБ  да разбирам ли, че е  в ПДФ формат ?

# 224
Bluevelvet , програмата е за осем седмици (а не дни) и да, в пдф формат е. Естествено има директни линкове към видеата с упражнения за съответния ден или линкове към здравословни рецепти, които препоръчват. Тоест за да правиш упражненията трябва да имаш интернет връзка или да си свалила предварително всичките им видеа от you tube канала им.  Peace

Иначе и аз вече съм притежател на програмата, хвърлих ѝ един бърз поглед. Ще гледам да се придържам към нея, но ще си правя мои модификации от време на време. В последната част с често задаваните въпроси те също са обяснили, че няма проблем да се заместват видеа с други подобни спортни дейности. Ще се възползвам от тази възможност.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт