Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Малвина, права си, не съм много навътре с нещата, но тази сутрин се рагистрирах в сайта и бързах да се включа в темите и не съм се връщала много назад.  Embarassed Просто около мене много любители на спорта няма и се радвам, че имам шанса да говоря с хора с опит в тази сфера.  Grinning Иначе мускули под мазнинки наистина не стои добре, за жалост съм го изпитала на собствен гръб, но пък ме мотивира да се отърва от мазнината по-бързо.  Laughing
Скарлет, ето от тука си дръпнах Турбофайъра, но е само DVD вариант.
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1773200
Бухтичка, оборудването за жалост го нямам, но се опитвам да импровизирам с обикновено въженце и в момента съм на процес на сглобяването на стълбичката. В крайна сметка каквото стане, мисля че и без перфектна стълбичка ще си получа добрата тренировка, с Шаун няма как иначе.  Grinning

# 511
Аз отчитам една силова с протеинов шейк Wink
И на мен много ми се иска да пробвам нещо мазночистещо, ама ако може без подскоци плс...
Идеи?

# 512
  • UK
Аз отново си отчитам това.
 Днес нещо много бързо се уморих но може би е от недоспиване Sad само 3 часа а и вчера си тичах и се поуморих. Нещо с течностите съм закъсала днес. Сега ще се опитам да наблегна на тях. Взех да не мога да ям Sad Половин пържола не мога да изям Sad Та по-добре да оставя яденето и да си пия течностите. Аз съм наблегнала на тези упражнения защото ми харесват мускулите на коремите им и самите упражнения са доста добри   Peace Поне за мен!

Аз се изтеглих днес на НОВ кантар  Flutter та показа ми с 2кг по-малко от колкото си мислех, че съм  Party 65кг!!!! От 72!!!! за няма и 4 седмици!!!  Mr. Green Party

# 513
Мегита ,страхотен резултат Simple Smile Браво!
Аз вчера пропуснах тренировка ,защото цял ден трябваше да работя права и като се прибрах не можех да си седя на краката и не можех да си представя как ще следвам Шон  Shocked
Днес се прибрах малко по-рано от вчера и пак бях изморена,но не толкова - и започнах тренировката и още с началото много добре се почувствах - жизнена Simple Smile

# 514
Едира, "мазночистещо без подскоци"? Високоинтервална разходка. Намираш си пресечен терен, тургаш слушалките в ушите и редуваш бързо и бавно темпо на ходене с помощта на песните.

Можеш, разб. се, да ползваш и бягаща пътека. Или велоергометър с програма за пресечен терен, като засилваш темпото на въртене при силно нагорнище. Тогава ще можеш да изгледаш епизод от любим сериал по време на тренировката и няма да усетиш как са минали 60 минути.

И аз като теб сега се наслаждавам на протеинов шейк с вкус на горски плодове. След това ще хапна нектаринка.

За днес, ден 12 от програмата, ми бяха отредени 2 задължителни (и двете ХИИТ, едната за прав и коси коремни мускули, другата за бедра и дупе) и 1 пожелателна (вътрешна част на бедра) тренировки. В обедната си почивка съчетах задължителните, като на втората прескочих загрявката. Вместо пожелателната довечера ще направя една Джо Дилън тренировка, че ми липсва точно този тип "индианска капка" натоварване на ръцете.

# 515
Фейо, ама верно бе... Голяма съм бяла птица...
Ще обера паяжините на бягащата пътека, че иначе трябва да карам до планината. При нас още не се живее навънка. То не е гаранция, че и нея мога да ползвам, че съм я навряла в гаража, ама ще пробвам.  Hug

# 516
Фейо, ама верно бе... Голяма съм бяла птица...
Ще обера паяжините на бягащата пътека, че иначе трябва да карам до планината. При нас още не се живее навънка. То не е гаранция, че и нея мога да ползвам, че съм я навряла в гаража, ама ще пробвам.  Hug
Ако искаш, така или иначе ще ходиш, вземи едни гирички и прави упражненията на Джо Дилън. Правят разкошни ръце и рамена. Питай на лични, ако имаш доуточняващи въпроси.

# 517
Само линк към Джо Дилън (знам че сте го давали, ама не ми се връща назад  Embarassed)

# 518
  • here, there, everywhere
Момичета, споделете впечатления от 8дневната на ФБ. Струва ли си да се купи?

# 519
  • UK
Ако искаш, така или иначе ще ходиш, вземи едни гирички и прави упражненията на Джо Дилън. Правят разкошни ръце и рамена. Питай на лични, ако имаш доуточняващи въпроси.

Ама как така на лични  Crazy Моля ти се давай го тук, много ме заинтересува. Става ли докато се тича да се правят или само при вървене.   bouquet

# 520
И аз днес се отчитам с HIIT 20 + Recharge - еми личи си, че не съм тренирала - ужас все едно никога не съм...и те първа започвам ама поне знам, че бързо ще вляза във форма Simple Smile

# 521
Момичета, ако скоро някоя от вас си е купувала въже за скачане от някой он лайн магазин, моля, нека препоръча какво да си купя. От четенето до тук разбрах, че е добре да е пвц или някакво друго, да е по-тежко. Иначе за дължината, май повечето се регулират.

# 522
Момичета, ако скоро някоя от вас си е купувала въже за скачане от някой он лайн магазин, моля, нека препоръча какво да си купя. От четенето до тук разбрах, че е добре да е пвц или някакво друго, да е по-тежко. Иначе за дължината, май повечето се регулират.
Моето е от спортен магазин-"свирещо" Кабел,като от старите телефони,но като почна табата с него и като спра да го въртя за почивката и то така се усуква,че няма размотаване.Чак си мисля да си купя едно дебело въже от техничарските магазини.
Днес инсанити -отново!И какво забелязвам.Почвам да заформям тяло,ноооооо обиколките са същитееее!Ще имам търпение.Истината е,че не минах на режим.Днес обаче ще режимствам  Wink Както се казва, започвам от днес.Ядох днес един мазен домашен копън ВМНВХ биха ме разбрали  Wink и мъжи,веднага изкоментира,че така няма да отслабна с това мазното.Много е заспал значи!От колко години му обяснявам как е хубаво да се храни човек,той все не разбира.Отивам да се чипкам и да ви чета,че 10 страници назад материал имам Wink

# 523
Привет! Прочетох малко назад, но не видях някой да бяга. Аз от 6-7 месеца добавих и бягане към плуването, но ме гризе въпрос по отношение на дрехите. Ще си изплача болката все пак, пък може и на вас да ви е актуално и да ми дадете съвет.
Използвате ли някакви специални чорапи или клинове? Аз се притеснявам от евентуална поява на разширени вени, и се чудя има ли смисъл да си купя компресионни чорапи за профилактика? През пролетта бягах с дълъг клин, който е доста стегнат на прасците, но през лятото ( то вече мина, ама нейсе) съм с клин до коленете или с къси гащи.
И мажете ли се с нещо специално след спорт?

Видях, че е обсъждан въпроса за сутиените- аз също слагам спортен върху обикновения и няма мърдане ( 75 С, не е като без хич). По добри са моделите с кръстосани презрамки на гърба.

# 524

Рокси   Аз бягам.От май месец всеки ден по 7 км.. Имах прекъсване от 2 седмици,заради подут глезен. Сега пак тичам ,но през ден. Тичам с клин до под колененте.Не съм забелязала да ми се разширяват вените.

С нищо не се мажа. Имам масло на Икаров против затлъстяване, но то загрява и съм го оставила за есента.

Общи условия

Активация на акаунт