Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 689
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
За последно писах на 3-ти август,днес сме 30-ти,казаха ми тук,че съм забавила метаболизма и не съм се хранила правилно затова дебелея ,а не отслабвам.Не знам колко права беше въпросната дама,която ми отговори тогава,но на 40 градуса жега според мен трябва да се яде лека храна,както и да е,отклоних се,резултата - 10 килограма със Зумба в къщи,с клипчета от тубата.........  bouquet

# 526
Здравейте момичета!  bouquet

Имам нужда от помощ и професионалният ви съвет. Confused Искам да сваля ефективно кг и да оформя мускули, но незнам към коя тренировка да се насоча за постоянно. Sad Какво бихте ми препоръчали от личен опит, нещо разнообразно и за продължително време?

Наблюдавам и тренировките на Зузана от дълго време и съм правила доста от тях, но не за постоянно или поне не повече от 3,4 дена. Какво мислите за тях, наистина ли са ефективни и има ли сред вас някоя, която е постигнала същите резултати?

И тези тренировки биха ли били достатъчни за ефективно сваляне на тегло от стартово такова, примерно 70, 80, 90 или 100 кг.?

Има ли сред вас с такова начално тегло, която да е свалила с помощта на която и да е тренировка( и разбира се правилно хранене) и да е оформила мускули?

# 527
от 72 килограма сега съм 62 свалих със Зумба влез в ютуб и си намери клипчета и давай,супер забавно е и не ти омръзва,ако искаш можеш и да посещаваш такива класове.Все едно си на латино парти.Аз пия преди тренировка и Л-карнитин,в противен случай не мога да издържа 1 час.

# 528
Katrine, свалянето на тегло е 20% спорт, 80% хранене. Т.е., ние можем много неща да ти препоръчаме, но ако храненето ти не е изпипано няма нищо да свалиш.  Wink Моя опит е такъв - февруари месец бях 80 кила, мразех спорта, обожавах храната. Тръгнах на степ аеробика, след това на фитнес, след това и тичане и през цялото време си правех вкъщи някакви ХИИТ тренировки от Бодирок или Фит Вилънс. След това почнах Инсанити. В момента съм 58 килограма. Похапвам си каквото ми се яде, но в умерени количества, спортувам всеки ден. Мене ако питаш важното е да почнеш с нещо, почнеш ли най - трудното е да спреш.  Grinning Лично аз ти препоръчвам като за начало да си харесаш една програма със средно ниво на натоварване да си правиш вкъщи - 30 Day Shred на Джилиан е идеално за начинаещи и ако се храниш правилно ще има страхотни ефекти.
Инсанити е невероятна програма, но не бих е предложила на начинаещ.
За нещо по-спокойно, но също и ефективно за вкъщи погледни видеотата на тази мацка
http://www.youtube.com/user/blogilates?feature=results_main
Изключително позитивна и надъхваща е, има тренировки за различни части на тялото и сама можеш да си съставяш комбинациите.  Simple Smile
Общо взето - намери си нещо, което хем да е предизвикателство за теб, хем да ти носи някаква доза удоволствие. Ако ти е много трудно и го правиш с нежелание,ще издържиш максимум седмица и ще се откажеш. Мисли за спорта като за награда, а не като наказание, започни балансирано, но по-здравословно хранене и ти обещавам, че ще свалиш нужните килограми.  Simple Smile

# 529
bof4eto, Lilitha134  Hug благодаря за съветите!
Надявам се да имат резултат и при мен, понеже имам нужда от доста раздвижване. Rolling Eyes

Аз не мразя спорта, дори обратното, просто е трудно да започна и да съм постоянна ежедневно. Мотивацията като, че ли не ми е достатъчно силна, незнам. Или се плаша от натоварването. Laughing
Затова имам нужда от някакъв план, стриктен, действащ, сигурен. Всеки ден, в определен час да знам че трябва да го направя, иначе губя нишката.

Преди доста време пробвах Инсанити и Асайлум, беше страшно Laughing, едва успявах да смогна на темпото. Джилиан правих няколко дни, мисля че беше за дупето и краката, ако не се лъжа. Зумба не съм пробвала още.

# 530
Katrine,Lilitha134 е абсолютно права! А Зумбата е много забавна, но за да оформиш мускули ти трябват силови тренировки-с гирички и собствено тегло.Всяка от нас е намерила своя начин след изпробване на какви ли не тренировки.На мен най-добре ми действат ХИИТ и табата.На други момичета силовите им се отразяват по-добре.Но при всички случаи трябва да се спортува минимум 5 дни в седмицата, да се прави кардио и силови тренировки.И най-важното е хранителния режим и  отрицателния калориен прием..Както вече се спомена- 80% хранене,20% спорт. PeaceПоразрови се из темата,прочети споделени впечатления и тренировки и така ще се ориентираш кое би било подходящо за теб.Подготви се ,че нещата няма да станат от днес за утре.Но ако искаш не просто да отслабнеш, а да оформиш хубаво стегнато тяло.-тогава ти трябва време,освен постоянство.На първата страница има линкове, където можеш да прочетеш полезна информация орносно видовете тренировки,кога се правят  и т.н.
И да си дам отчета:
Bodyweight Cardio Training + Lower Body Strength - 37 Minute Butt & Thigh Workout +Plyometric and Cardio HIIT for Legs – Functional Plyometrics for Endurance
Доволна съм от себе си Simple Smile
Хубава вечер!
bof4eto,не се сърди ,но е невъзможно за 27дни да свалиш 10кг мазнини.Освен ,ако не си била на тотален глад, ама тогава едва ли си щяла да можеш да играеш Зумба по 1 час Simple SmileДа не говорим,че хипотетично ако приемем,че си ги свалила.То такова драстично сваляне на кг е опасно и вредно! Peace

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 19:10 от MALVINA

# 531
Hug
Ще поразровя за повече инфо и дано намеря подходящата тренировка.

# 532
Тренировка 13 - Beachbody Turbo jam 20 minute workout.   newsm18

# 533
  • UK
Имам въпрос. Току що свърших с моята тренировка и отново изпитах глад  newsm48 . Та въпроса ми е колко време след тренировка мога да ям?

# 534
  • Варна
От снощи съм в отпуск!!  Party
Много се вълнувам, защото предстои страхотна ваканция! Надявам се да не губя форма, защото няма да имам условия за домашни тренировки, но пък планината едва ли ще е по-малко натоварваща... Даже се надявам да съм в добра физическа форма, защото нашите тренировки са доста функционални.
Всъщност потвърждение на това се състоя предната вечер, когато излизахме с байковете, но само аз бях жена и ако до скоро бах по-бавна и се налагаше да ме изчакват, сега карах наравно с мъжете - даже получих комплимент, че много бързо карам. В интерес на истината, доста се озорих, но успях все пак да поддържам тяхното темпо! Blush
Аз ще съм отново на линич от 10ти. До тогава ви желая спорни и спортни Laughing дни!
Ооо щях да забравя - днес последният 5ти ден от ФБ - доста сериозен беше - аз ползвах дъмбели от 5, 10 и 13 кг Sunglasses

Мегита, може да се яде веднага! Peace

# 535
  • Лутаща се
Вчера почивах. За днес току що приключих с тренировката:
http://www.youtube.com/watch?v=aKFVZu_4Lq4&feature=relmfu - малко за талия и
http://www.youtube.com/watch?v=DbjMVBeBBdQ - хиит кардио.
Това е втората седмица, в която всеки ден ще правя хиит кардио. Целта ми е намаляване на обиколките на бедрата и изгаряне на мазнини. Ще видим, надявам се да имам успех.
Едва после ако има нужда ще правя релеф.
Обмислям да си купя кухненска везна, че се опитвам да броя калории.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 20:40 от skarlet71

# 536
И аз се завръщам...плана беше йога, но вчера явно съм се попретоварила със силовата и не издържах.
След 10-15 мин. и няколко чадаранаги и гледащи надолу кучета, излязох и се качин на един крос тренажор, където се отадох на един стар ням филм, поради липса на слушалки...
Сега с един протеинов шейк седя и ви се жалвам  Mr. Green

# 537
  • here, there, everywhere
Момичета, споделете впечатления от 8дневната на ФБ. Струва ли си да се купи?
Ами аз да се самоцитирам Rolling Eyes

# 538
Момичета, остават 30 дни до Insanity Asylum Vol 2, има ли желаещи от утре с мен да почнат първата част да я завършим тъкмо навреме за втората?  Grinning

# 539
Lilitha134 , ние тука 2-3 момичета сме 3-та седмица Инсанити .Не знаех дори,че ще има и друга. Ще е интересно да се види,едва ли ще е по-скромна.
Аз днес пак изкарах пълен работен ден на крак и преди да си тръгнем шефа ми вика -Е,Ина,ще тренираш ли? и ми се подхилква . Еми -да - събрах сили и си направих Insanity - Plyometric Cardio Circuit Виждам ,че мускулите ми са оформени ,но отгоре има какво да се чисти. Мислех си и за храненето си - как протеините ги приемам освновно под форма на млечни продукти - сирене,извара и сигурно трябва да хапвам повече месо, че в тия сирена много знам какво има  Sad
Radost Nezemna - 5, 10 и 13 кг - впечатлена съм  Heart Eyes
Хубава вечер от мен Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт