Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 9

• 49 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

Хич няма да му е лесно на Кенан в серията утре .
Ще трябва да догонва  Нуран на гарата  Rolling Eyes
И да успокоява Леман в къщи. #Crazy #Crazy

Благодаря Иф Hug

# 136

Паси Hugблагодаря много за хубавите пожелания и на двете ни Heart Eyes

Да те поздравя пък аз теб с един отданашен но много чаровен герой на Джансел-нищо че е небръснат Laughing Laughing Laughing

Себи,благодарам за сликата.....не е важно дали е со брада или не Тој е НАЈПОСЕБНИОТ актер,личност,култура,интелигеција...кратко кажано јас го издвоив од сите други актери кои се многу познати и популарни,значи дека за мене Джансел е едно скалило над нив newsm03 newsm10

# 137

Добре е ,че и Кенан ,както и Джансел са обичливи и имат навсякъде приятели и им се притичват на помощ в подходящия момент Shocked
Ето тук барманът му каза ,че Нуран е излязла с неподходящите хора и той реагира мигновено Sad

Паси  Hug права си- Интелигентен е Джансел и много хора се дразнят от това ,ама за наше успокоение на него не му "пука" както се вижда.

# 138
мени је јако драго да у серији неће бити силовања како је то у књизи, баш сам весела због тога

# 139
  • София
Честит имен ден на Себи и всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet

Шатци, получи ли ЛС с превода от мен, че май кутията ти беше пълна?

# 140
  • София
Получих го Мише    bouquet

# 141
Мише  Hug,благодаря!

А Джансел ни успокоявя  Wink Wink Wink
Хей момичета ,нали не сте забравили ,че мога да изглеждам и така след сериала hahaha hahaha hahaha

# 142

Джансел винаги знае, и може, и го бива, и му отива да изглежда както си иска и както трябва.

Това е интелигентния актьор, и за да го постигне е преди всичко интелигентна, интересна личност.  Hug

Себи  Heart Eyes Heart Eyes, честит празник, на теб и внучката.  newsm51 newsm51

Днес те очакват големи подаръци, двойни, че и тройни и от нас също.   Wink Joy Joy Joy

Бъди здрава,  все така позитивна, забавна и шармантна, не случайно имате много общи неща с Джансел, ти си почти астралния му близнак.

А Марви   Heart Eyes ти си истинския, много се радвам, че си тук с нас, коментираш и помагащ с преводите.   bouquet

# 143
  • София
Айтен (Nilьfer Aзıkalın)

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 19:23 от Shatzi

# 144

Рими  Heart Eyesблагодаря ,и понеже си по френските  усещания  ето ти един Джансел  от френския му период.
За мен не познати снимки :roll

# 145
# 146

Шатци hahaha hahaha hahaha  ти Езги ,а аз

Шюкран Laughing Laughing Laughing

# 147

И преди да ви кажа  до скоро един приятен колаж.

# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт