Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 9

• 49 204
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Направи ли ви впечатление, че докато Кенан трие с гъбата Леман във ваната, на ръката му е халката на Джансел?  Wink (ох, как го написах само, все едно са различни хора т.е. героят на Джансел не би трябвало да има халка с две думи)  Wink

Напротив , трябва да има .Това е годежната халка на Кенан. Joy Joy JoyТя се носи на дясната ръка  Peace

# 481
  • София
Направи ли ви впечатление, че докато Кенан трие с гъбата Леман във ваната, на ръката му е халката на Джансел?  Wink (ох, как го написах само, все едно са различни хора т.е. героят на Джансел не би трябвало да има халка с две думи)  Wink

Напротив , трябва да има .Това е годежната халка на Кенан. Joy Joy JoyТя се носи на дясната ръка  Peace

ааааааа, съвсем забравих, че в ТР на годежа им слагат халките  doh

# 482

А на тази снимка от гримьорнатаа Джансел вече е с брачната си халка на лявата ръка.  Hug

# 483

А тук като гледам - разумни погледи  Rolling Eyes и на двамата Laughing

# 484

Ох , Рими Heart Eyes  Джансел в тази  гримьорна  тясна , малка на самолетна ...ми прилича .
Може би затова е и леко намръщен  hahaha hahaha hahaha

А на тази снимка от гримьорнатаа Джансел вече е с брачната си халка на лявата ръка.  Hug

# 485

В каравана е, специални са,  за екипа и актьорите за снимки на терен.  Peace

То и характера на героя му е един такъв намръщен, ядосан, понякога свиреп.
  Как се връзва с вечно усмихнатия и позитивен Джансел, никак.

Такъв досега не е играл, може би само в Малък апокалипсис.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 15:26 от riminiii

# 486
  • София
Една не лоша арабска песен  Peace

# 487
  • USA, Steak State
Няма да мога много да ви наглеждам тези дни, чакам гости от Чикаго. Само стискайте палци днес на прегледа всичко да е наред и да се успокоя.
Ще надничам още няколко часа в темичката, но следващите 5 дни ще съм тука има тука няма.  Mr. Green

# 488
  • София
Няма да мога много да ви наглеждам тези дни, чакам гости от Чикаго. Само стискайте палци днес на прегледа всичко да е наред и да се успокоя.
Ще надничам още няколко часа в темичката, но следващите 5 дни ще съм тука има тука няма.  Mr. Green
Стискаме   bouquet  bouquet  bouquet

# 489
  • София
Стискаме   bouquet  bouquet  bouquet

+1   bouquet

# 490
TBW spokojno,se ke bide vo red   bouquet

# 491

TBW Hug и от мен  Flowers Four Leaf Clover

# 492

Кой го ядоса толкова много Кенан newsm78 newsm78 newsm78

# 493

Едва ли е това момиче тук Laughing

# 494

Успех и да се успокоиш!

Общи условия

Активация на акаунт