Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 9

• 49 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро на сите  Hug
Шаци,кафето чудесно Hug
Денес ке уживам гледајки ја 2 епизода  newsm03
Кенан и Леман  Thinking newsm78 ке видиме понатаму,незнам,само како ке го решиме душевното растројство на Леман.....ако сакаме Кенан со болна жена да биде  Thinking Thinking

# 466
http://televizyongazetesi.com/cansel-elcinin-kotu-yol-dizisindek … irlatiyor_6_57855

Нешто пишува ѕа Џансел ама не разбирам  Thinking

# 467

Да,Паси и мен не ме остявя тази мисъл на мира -защо Кенан трябва да се обрече с Леман .
Разбрахме ,че Леман  е наследствено обременена -и неговите ли деца да са newsm78 newsm78 newsm78
Това е моя проблем и не я харесвам като поведение Типично женски са реакциите в много ситуации,ама за тях по-късно Rolling Eyes

# 468
  • София
http://televizyongazetesi.com/cansel-elcinin-kotu-yol-dizisindek … irlatiyor_6_57855

Нешто пишува ѕа Џансел ама не разбирам  Thinking
Стара статия с нова дата  Laughing Laughing Laughing

# 469
  • България
Благодаря на момичетата за превода.
Бъдете здрави и щастливи!

# 470
    Накарахме  Кенан да се замисли  преди да хукне да връща Нуран в Истамбул-за да я  направи велика-само това hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 12:30 от sebilMM

# 471
  • София

Да,Паси и мен не ме остявя тази мисъл на мира -защо Кенан трябва да се обрече с Леман .
Разбрахме ,че Леман  е наследствено обременена -и неговите ли деца да са newsm78 newsm78 newsm78
Това е моя проблем и не я харесвам като поведение Типично женски са реакциите в много ситуации,ама за тях по-късно Rolling Eyes
Не е задължително да се наследи шизофренията.Статистиката сочи , че  е 6% вероятността, ако единия от родителите е болен.  То и при двама задрави и прави хора , гаранция какво ще е поколението няма  Mr. Green ,така че това не го приемам за довод   Grinning

# 472
Животот со жена која има шизофренија немојте да го занемарувате  Thinking јас повеке би се сложила неписмената и проста Нуран Оџата да ја научи и да ја направи дама (тој тоа може успешно да го направи) отколку душевно болната Леман која привлекува дека е покултивирана,ама неурачунлива  Thinking newsm78
Не мора да биде така,можда само така мене ми изгледа  Rolling Eyes Hug
Шаци ,мерси ѕа објаснувањето ѕа линкот   bouquet

# 473
Момичета, благодаря за 2 епизод.   bouquet

Вдовичке, специални благодарности, че си се включила когато момичетата празнуваха и ни даде възможност да го гледаме по-скоро   bouquet

Свалих си го, но ще го гледам като се прибера от Охрид. Сега ще се наслаждавам още малко на езерото, че след малко си тръгваме.

Чета кой е за Леман, кой за Нуран. Аз съм за Кенан и за любовта и затова ще подкрепя тази, която му е на сърцето, а то ще се разбере до няколко серии. Не че нямаме информация - нали ни казаха, че с Леман се познават добре и затова им е добре заедно. За сега се радвам и на двете.

Искаше ми се да има нова серия, но не ме е яд, че ще пропуснат. Дай боже това да ни даде възможност да наваксаме с преводите.

# 474
   Изгледах Я!  Серията   ooooh! Thinking ooooh! и съм  по- склонна да се съглася с  и с Паси Hug за шизофренията  и с Гави Hug че където е сърцето му -там сме и ние Wink Wink Wink

А вие там Heart Eyes леманки -къде видяхте ,че му е добре на Кенан  с Леман  newsm78 newsm78 newsm78
В къщи ли newsm78 където сменят помошничките през седмица /спомена вече три/,или преди да си легнат на Леман и трябва хапчета и алкохол ?
Добре - да влезем в студиото #Crazy #Crazy :crazyeyes:15 ленти за една и то много слаба сцена newsm78 newsm78 newsm78.

Аз така да се каже Wink Wink Winkне разбирам любовта като -навик Shocked
Предпочитам другата изпепеляваща от страс и нежност любов  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms дори да се

окаже и невъзможна в даден момент.

До нови мнения по въпроса Joy Joy Joy

# 475
  • София
Сигурно му е добре Себи, защото той повдигна пръв въпроса за брак Simple Smile Ще видим , много е рано още  Hug

Gawina   Hug

# 476
  • София
Добър вечер Laughing
Епизод две със субтитри в Транзит  Hug:
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=7iVuhjnj94lR9TnK1313968

благодарности, мили момичета, за труда ви и специално на Вдовичката за огромната подкрепа  newsm51

# 477
Гавина,се согласувам сепак со тебе  Hug која и да е,Кенан (одн.режисерот) ке одлучи која ке биде неговиот избор  newsm78  Леман или Нуран  #Crazy

# 478
  Не казвам коя newsm78 , да си избере Кенан но час  по- скоро  да излиза от "змийското " гнездо
забравих коя кяква беше ,ама едната със сигорност е черна newsm78

-Леман и Маман ще съсипят момчето , а ние чакаме успешен сценарий с неграмотна актриса newsm78 hahaha hahaha hahaha

Шатци Wink Wink, а като гледам на гифчето с каква "щастлива "физиономия се връща Кенан в къщи....Оставям на вас да прецените hahaha hahaha hahaha

# 479
  • София
Направи ли ви впечатление, че докато Кенан трие с гъбата Леман във ваната, на ръката му е халката на Джансел?  Wink (ох, как го написах само, все едно са различни хора т.е. героят на Джансел не би трябвало да има халка с две думи)  Wink

Общи условия

Активация на акаунт