Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 121
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Благодаря ви, момичета. Вчера мина вливката и утре чакаме да я изпишат, чак след това ще видим как ще се чувствам. Просто си ми е притеснено, но както unna каза - това е обичайното;)

Иначе днес мама е на работа и аз съм се заела с грандиозната цел да правя зимнина /или поне онова, което мога да свърша с две ръце/.

А за днес и утре разбрах, че в София зард Руската черква ще има разни забавни и за малчуганите мероприятия. Може тези от вас в района да се възползват и да се разведрим от другите мисли.

ЦелуФки

# 481
Поздрав за всички!
Втора химия и малко работа ми попречиха да влизам тук последните две седмици, но вече изчетох всичко пропуснато.
milmich благодаря за отговора.   bouquet За сега съм спряла да пия добавки, билки и др., разчитам само на подходяща храна. Честит първокласник! Да е щастлив в училище и  да си горда с постиженията му. Аз тази година преживях абитуриентската на голямата ми дъщеря. Толкова беше вълнуващо, че си докарах запознанство с осмокракия Laughing. Дано при други да няма такива "странични ефекти".
milla.v благодаря за съвета. Лекуващата лекарка ми отговори, че вече е изпратен материал за изследване, но резултатът ще се забави около месец. Чакам го.

# 482
Аз се включвам да попитам за парите от социалните , които отпускат за санаториум . Моля , който е ползвал да ми обясни . Безработна - мога да отида само по клинична пътека , най-напред трябва да намеря свободно място в санаториум ,  направление 7 , кл. пътека еди коя си ..и да представя фактурите  на социалните , така ли е ? След колко време ги изплащат ? Аз получих от химиотер. полиневропатия , ако има някой от вас получил тези усложнения да ми пише ходил ли е по тази кл. пътека , къде е подходящо в кой санаториум , колко излизат процедурите , покриват ли ги на социалн. парите ?

# 483
  • Пловдив
Аз се включвам да попитам за парите от социалните , които отпускат за санаториум . Моля , който е ползвал да ми обясни . Безработна - мога да отида само по клинична пътека , най-напред трябва да намеря свободно място в санаториум ,  направление 7 , кл. пътека еди коя си ..и да представя фактурите  на социалните , така ли е ? След колко време ги изплащат ? Аз получих от химиотер. полиневропатия , ако има някой от вас получил тези усложнения да ми пише ходил ли е по тази кл. пътека , къде е подходящо в кой санаториум , колко излизат процедурите , покриват ли ги на социалн. парите ?

Един съвет иди в социалните и попитай точно, как стоят нещата. Ходих м.май на санаториума по клинична пътека, ами не изплатиха фактурата.

# 484
Момичета, неприятните ефекти , които имах след първата химия, ще се повторят ли и след втората, при положение , че ми вливат същите медикаменти?

# 485
Момичета, неприятните ефекти , които имах след първата химия, ще се повторят ли и след втората, при положение , че ми вливат същите медикаменти?

много е относително. при всекиго е различно.
при мен лично и се повториха, и потретиха  Mr. Green

# 486
Моите не само се повториха ами се и допълниха Simple Smile

# 487
  • В царството на игрите:)

Скъпа armyhousewife, знам, че искаш да чуеш нещо успокоително, но за съжаление при втората и при третата химии, нещата се усложняват, защото лекарството се натрупва Sad Това, което на мен ми помогна, обаче е, че вече бях подготвена психически какво ме чака и се въоръжих с търпение, защото знаех, че ще мине. Това е като първото и второто раждане например - и втория път боли, но вече си подготвен и нещата минават по леко. Mr. GreenКакъв пример дадох, а? hahaha
dimiq, благодаря ти за пожеланията!
marym, ние не можем да ходим на много санаториуми, но все пак попитай в социалните. Ваничка е права!
Хубав ден и   bouquet Hug

# 488
  • София
Здравейте момичета,
от вчера вече съм с нов ТЕЛК!
Откъсна им се от сърцето 60% за 1 год. Мисля,че минавам в Трета група,каквото и да означава това.
Никой ,обаче не каза,че имам право да се явявам след тази година.Докторът много добре смята и математиката му е силната страна.Набързо сметна,че 12-8 е равно на 5 и отсече след петата година процентът Ви пада на 60%.Опитах се да обясня,че от 2008 г до 2012 год са минали 4 год ,а не 5,но това е !!!!
Някой наясно ли е какви са привилегиите в моя случай,детската градина на малкия отпада,това съм използвала преди?

Целувки

# 489
  • София
Здравейте, на баба ми в петък й беше първото вливане с червена химия. Както бях чела при вас, започнаха да я пболят ставите, но казва, че е много я боли. Вие приемали ли сте някакви обезболяващи? Тя в петък е на контрола за кръвта и тогава ще питаме, но до тогава да я облекчи малко.

Hug

# 490
  • София
Здравейте момичета.Извинявам се ,че повдигам отново въпроса са бъзака ,знам че имаше публикувани статии за това как се прави и т. н. ,но не знам някои неща.Може ли някой ,който вече е правил и друг път да ми каже - ще се надигне ли сместа вътре в бурканите ,защото при мен вече 8 ден и дори е намаляло ?На слънце ли трябва да стои когато ферментира ?Колко дни  ? След това като го прецедя  ,НЕ трябва да го стерилизирам нали?Ако нещо не съм направила както трябва да ходя да бера друг, че няма време.
Благодаря.

# 491
По повод химиите, събирам сили след втората. И при двете ми се гадеше и се чувствах доста отпаднала. На четвъртия ден след химията ми биха Зондарон, гаденето постепенно отшумява. Дано съм ви била полезна.

# 492
И аз много се интересувам за бъзака ..... щот в нета пише различни неща  newsm78 .За първи път го правя , минаха 5 дни откакто съм го сложила в бурканите , бъркам го всеки ден , и  е на терасата , на светло , но не на пряка слънчева светлина . Гледам , че доста гъста стана сместа , има и още неразтопена захар .....ще видим какво ще излезе накрая . Сложих  малко и да се изсуши  ooooh!

# 493

Един съвет иди в социалните и попитай точно, как стоят нещата. Ходих м.май на санаториума по клинична пътека, ами не изплатиха фактурата.

Хай стига ве , верно ли не дават парите на болните  #2gunfire , как не ги е срам !
Ами както го написах , така ми го обясниха , 195 лв. май казаха .
Да не би да има значение по каква клинична пътека е ... Твоята за какво беше ?

# 494
  • В царството на игрите:)
Бъзака спада доста след първите дни, но така трябва да стане. не се надига в никакъв случай и Танче, не се бърка.!!! Просто си го остави на спокойствие 20 дена. Не трябва да е на слънце, а на не пряка слънчева светлина.
После се прецежда и тогава се налива в бутилки. Захарта при мен сега се разтопи чак след седмица!

Общи условия

Активация на акаунт