Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако приятелката ми отказва лечение за рак на гърдата?
Какво е бъзак и как се приготвя или прави?
Какви са ползите от бъзака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако приятелката ми отказва лечение за рак на гърдата?
Ако приятелката ви отказва лечение за рак на гърдата, важно е да я подкрепите и уважите нейното решение, дори ако е трудно. Можете да се консултирате с психолог, който може да ви даде съвет как да подходите. Също така е важно да разберете мотивите зад решението й и да й осигурите подкрепа и разбиране.
-
Какво е бъзак и как се приготвя или прави?
Бъзакът е напитка, приготвена от плодове на черен бъз и захар. Плодовете се поставят в буренца със захар, оставят се да узреят на светло за около 20 дни, след което се прецеждат и съхраняват в хладилник. Обикновено се консумира по една супена лъжица сутрин на празен стомах. От друга страна, бъзакът е ферментирала напитка, приготвена от мед и вода. Процесът на ферментация включва смесване на мед с вода и оставяне на сместа да престои на тъмно място при стайна температура за определен период. След ферментацията напитката се прецежда и не се стерилизира.
-
Какви са ползите от бъзака?
-
Кога е най-подходящото време за бране на бъзак?
-
Какви са ползите за здравето от лимоновия сок и содата?
За сега съм спряла да пия добавки, билки и др., разчитам само на подходяща храна. Честит първокласник! Да е щастлив в училище и да си горда с постиженията му. Аз тази година преживях абитуриентската на голямата ми дъщеря. Толкова беше вълнуващо, че си докарах запознанство с осмокракия
Това, което на мен ми помогна, обаче е, че вече бях подготвена психически какво ме чака и се въоръжих с търпение, защото знаех, че ще мине. Това е като първото и второто раждане например - и втория път боли, но вече си подготвен и нещата минават по леко. 
.За първи път го правя , минаха 5 дни откакто съм го сложила в бурканите , бъркам го всеки ден , и е на терасата , на светло , но не на пряка слънчева светлина . Гледам , че доста гъста стана сместа , има и още неразтопена захар .....ще видим какво ще излезе накрая . Сложих малко и да се изсуши
, как не ги е срам !