Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Мили дами , тази вечер питието(сега виртуално , надявам се ще имам възможност някой път и  на живо ) е от мен за мое , а и за ваше здраве- повода ми за почерпка е че минах и последната химия.Затварям тази страничка със смесени чувства , хем ми олекна ,  но пък понеже не подлежа  на хормонално лечение почва  да ме гложди една тъъъничка мисъл , че нещата вече остават на късмета.Но пък  ще гледам нещата тук и сега , тук и сега съм в идеално здраве и състояние и тук и сега ще се наслаждавам на живота...а пък нататък каквото е рекъл шефа от горе!                                                                                                              

” НАЙ-ИСТИНСКИТЕ НИ МИГОВЕ:
когато надеждата надделява болките,
когато обичаме без въпроси и отговори,
когато заради един изгрев
се забравят всички залези,
когато намерим сили да продължим напред-
след всеки край и начало,
когато позволяваме на другите
да продължат пътя си без нас,

когато една детска усмивка преобърне всички дъждовни сезони,
когато и сред рухналите мечти
вярата в Бог остане най-святия ни пристан…”

# 616
  • В царството на игрите:)
 desert rosee, наздраве, скъпа!  bouquet
Повода си струва и въобще не мисли за после...Нали сега си тук и се чувстваш прекрасно!
Дай Боже да е така за много време напред Praynig
Мери, от какво ще оперират майка ти?

# 617
наздраве, мерси за питието, desert rosee! Честито, мила и нека винаги да се чувстваш така прекрасно Hug

# 618
Благодаря ви , от все сърце го желая и на себе си и на вас , а и на всеки Hug

# 619
  • пловдив
Наздраве и мноого здраве занапред desert rosee !

И аз имам повод да почерпя... днес поумнях с още една година  Wink малко се затрудних... сладко не можело... алкохол не можело... кафето не било полезно... сол... захар... отрови... но пък рожден ден без торта...  newsm78 като се замислих... за аксесоари никой нищо не споменава, та... слагайте капелите и високите токчета и ...

# 620
  • София
Пу за мен токчетатааааааааа Wink
Уж не ям сладко, ама ще се прежаля Embarassed
Антомче, желая ти всичко за което се сетиш  или помислиш да ти се сбъдне   love001

# 621
desert rosee-късмет и здраве от тук нататък Hug. Антом-честито поумняване и само добри работи да ти се случват!
И аз се почерпих Embarassed...

# 622
  • София
Desert-rosee, премина през поредния етап! Желая ти да си здрава и късметът да е винаги на твоя страна! Живей на мах!

Честит Рожден Ден, Antom! Да си здрава, да си щастлива, да си обичана и всички добри желания да ти се сбъднат!

# 623
Честито на празнуващите, независимо кой е повода ,да сте живи, много здрави и пак да имате поводи да черпите! Hug

# 624
desert rosee, с пожелание всичко да остане в миналото! Отвори нова страница! Животът е пред теб!  newsm10  newsm51   love001
Антомче, честит рожден ден! Бъди жива и здрава! Нека всичките ти мечти се сбъднат! Наздраве!   nbirthday love001  newsm51  newsm10

# 625
Припомням-ДНЕС, 15.00 Ч,НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. ГЛЕДАНЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Laughing

# 626
Момичета  Hug  благодаря за пожеланията  Hug Антомче честит ти празник , много здраве , късмет и хиляди поводи за усмивки!!! Ще се гледа нова със сигурност Simple Smile

# 627
  • пловдив
Благодаря ви за прекрасните пожелания  Hug Hug !!!!
Чак сега се добирам до компютър и телевизор  Sad Не успях да хвана предаването... сега отивам да търся линк ... дано намеря, че да ви видя момичета  Praynig

# 628
 http://play.novatv.bg/play/284901/?autostart=true     Ето линк с  предаването   bouquet Всички бяха чудесни Hug

# 629
  • у нас - на брега на морето
desert rosee, antom благодаря за богатата и сладка почерпка!   bouquet Сега да ви пожелая да сте здрави, щастливи  и все така позитивни! newsm51 newsm51  love001  love001 baloni bdbaloni
Гледах предаването и се обадих на други да го гледат. Много ми хареса и винаги става така, че времето не стига, за съжаление. Радвам се, че Милена изглежда добре, а нашите момичета бяха върхът! Целувам ви всички!  love001

Общи условия

Активация на акаунт