Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 090
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Мерси, мерси имаш от Наща кака sohappy   че и друго, ама кЪт^  сЪ видим!

А ти, Sianii4e, ще направиш и годинка, че и много други след нея Hug

Хубава вечер, момичета!

# 526
Здравейте отново Hug
Мен обаче още не ми е ясно Етапна епикриза за онколог. заболяване от лекуващ онколог не е ли епикризата от болницата,това което ми искат от Телк.Понеже ме е оперирал и наблюдава през 6 мес. доц.Гаврилов аз сега едва се дореждам за преглед,а въобще незнам от къде ще го намеря да ми пише епикризата,толкова трудно му вадя думите през годините,а се съмнявам,че ще се занимава с епикризи

# 527
Етапната епикриза описва диагнозата,последващото лечение през годините и общото състояние към момента. Затова се изисква всеки път от ТЕЛК.
Отиваш там където се лекуваш и ти издават етапна епикриза! Peace

# 528
  • София
По-точно диспансера в който те водят на отчет. Тук в София в онкодиспансера в Младост 1 всяка една от нас има картон и лекуващ лекар. Когато е необходима етапна епикриза за ТЕЛК ни я изготвя този лекар. За други придружаващи заболявания личния лекар също изготвя етапна епикриза, както и дава направления за изследвания ако искат от ТЕЛК такива.

# 529
Никога не съм се регистрирала В онкодиспансера.Правих лъчето,химията в Онкологията в Дървеница,ходех при Гаврилов през 6 м.на контроли в часният му кабинет с изследвания направени в моита си полеклиника пуснати от личния ми лекар.Носех му снимки,тум.маркери.Той ми правеше преглед ,ехо на гърди пише ми в картона разни неща и така 5 години.И сега се чудя от къде точно да я взема тази етапна епикриза ooooh!

# 530
Ами от Гаврилов! Peace

# 531
  • София
Да беееееее, Гаврилов ще се занимава с такива неща  newsm78

# 532
Именно Хули затова ви занимавам всички,досега от телка не са ми искали такава епикриза от него а по скоро консултация от хирург и аз съм им носила и много се чудя #Crazy

# 533
Да беееееее, Гаврилов ще се занимава с такива неща  newsm78

Е,не точно той. Може би сестрата ,която е при него. Но щом той и следи сътоянието той трябва да и я даде. Кой друг може да каже какво е сегашното и състояние ,ако не проследяващият я лекар.
Ето затова аз не ходя по частните кабинети. Вървя там дето вървят масите! Останалото зависи от Господ!!! Mr. Green

# 534
  • София

Дружки мои, минах сцинтито  newsm44

Освен някакви артритно-артрозни забележки, които си ги знам/усещам, другото е ОК. Да хвърча, макар и куцук-куцук, е прекрасно чувство  Laughing Ей !!!

EL_D, съчувствам ти за контактите ти с Гаврилов  Mr. Green, но дано след толкова години да си му свикнала! Доста писане го чака, но частния прием трябва да включва все пак и това...

Ама надали  Mr. Green 
Сис, той е Господ  Laughing Mr. Green

# 535

Е много желаещи за поста! Mr. Green
Да се разберем сега Гаврилов или Б.Б. е Господ!

Ама сме Богохулници! Crazy

# 536
  • у нас - на брега на морето
По повод трудното вреждане при лекуващия онколог-хирург, аз отидох при моя с епикризите от операция, химио и лъчетерапия в частния кабинет и срещу "скромните" 30 лв. ми написа на един зелен талон за пред ТЕЛК и всичкото това за 5-6 минути. Аз наивницата си мислех, че като е на частно, ще ми обърне по-специално внимание и ще го поразпитам за това-онова, ама...не би! Поне не висях по опашки!

# 537
  • София
А скромните 50-60 лв. само за няма и минута палпация   #Crazy

Сис, аз му вярвах безрезервно наистина като на Господ! 

# 538
о не си мислете,че умирам от кеф да му ходя в  часния кабинета MoneyВсеки път си приготвям по 80 ,50 и по 100 съм давала,а на този етап това с парите ми е проблем ,но след операцията ми беше ясно показано след тичане по коридори след него,че в болницата няма да ми се обърне внимание бях насочена към часния кабинет.Поне там ми обръща внимание поне за 5 минути срещу сумата от 50лв  #CrazyПроблема е,че не знам как да я взема тази епикриза това ще е най голямата глупост да ми искат пари за това,тогава вече незнам дали ще си трая както си мълча през тези 5 години,да не би да ме изгони и да се чудя кой да ме наблюдава УФФФФФФФФ

# 539
  • София
Сега един съвет от една "изстрадала" душица, естествено, ако го приемете.
С  писмото от Телка, посещавате всичко подчертано.
С получените мнения от съответните специалисти отивате при който и да е онколог в диспансера.
Той е длъжен да ви издаде окончателното мнение относно Телка и основното заболяване, т.е. рака.
Етапната епикриза се получава от ЛЛ в случай, че има съпътстващи заболявания.
На базата на всичко това получавате % инвалидност.
Да не забравя - носете си картона, който имате в диспансера и ако не ви е страх не го връщайте.
Сиссссссссссссссссс, е щам ББ не е господ, кой бе маме  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт