Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 822
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ивче, недей, не струва. Точно, евтин, както казва Емия  Peace

Екскурзоводката ни в Израел беше българска еврейка, около 60-годишна жена, която само като дете е живяла в България и била отглеждана от баба си. Та, представете си какъв архаичен български говореше, направо потресаващо вехт, като се има предвид, че бабата е говорила език, да кажем, отпреди 100 години и точно него е предала на внучката си. Обаче въпросната дама звучеше толкова забавно, не се притесняваше да говори изобщо, че не искахме да млъква за секунда. Много чаровна беше  Simple Smile Понякога, звучи много екзотично този архаичен български, ама той си беше баш като от роман на Вазов Laughing Едно на ръка, че тя говореше и много развалено, а всички птици за нея бяха врабчета  hahaha

Вчера - имен ден, Ден на Варна, впечатляващи илюминации в 12 без 15 през нощта, море, Амбър Наргиле - чудна комбинация  Heart Eyes

# 136
От два дни развявам навън 8 88 Comme des Garcons .Много са приятни , но кожата ми бързо ги изпива и не ги усещам почти.От околните се усещат обаче. Ако трябва да ги имам ще са ми нужни поне 100мл да се поливам.
Тествах на блотер Prada Candy -панаир, захарни петлета и памук на клечка.Ковачева май спомена и тя сбор Simple SmileМного мил спомен ми докараха как с тайфата тичаме към въпросните павилиончета вечер. Тц , не бих го носила сега. Базата обаче ми е страшно позната , но не се сещам от къде GrinningТова ще ме накара някой по-хладен ден да се пръсна и на кожа. Хубав е определено.

# 137
Здравейте,
може ли някой да ме ориентира откъде може да се купи това чудо? Praynig

Благодаря  bouquet

редактирам се с друг линк

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 16:10 от Airborne

# 138
Момичета, откакто взех да чета тая тема, още повече заобичах парфюмите  Heart Eyes

Как успявате да сте толкова информирани?  Rolling Eyes

Аз да споделя, че съм решила да избягам малко от стандарните аромати, които вече години наред използвам. Та - в този ред на мисли - в ЕНЗО-то видях Charriol Pour Femme и Narciso Rodriguez Essence. Любопитството ми съответно е провокирано  Wink

Ще съм ви много благодарна, ако споделите отзиви за тези аромати - трайни ли са, леки ли са, наситени ли са и пр.

Благодаря! Hug

# 139
Здравейте,
може ли някой да ме ориентира откъде може да се купи това чудо? Praynig

Благодаря  bouquet
Airborne, линкът при мен не се отваря  Thinking

# 140
Момичета, откакто взех да чета тая тема, още повече заобичах парфюмите  Heart Eyes

Как успявате да сте толкова информирани?  Rolling Eyes

Аз да споделя, че съм решила да избягам малко от стандарните аромати, които вече години наред използвам. Та - в този ред на мисли - в ЕНЗО-то видях Charriol Pour Femme и Narciso Rodriguez Essence. Любопитството ми съответно е провокирано  Wink

Ще съм ви много благодарна, ако споделите отзиви за тези аромати - трайни ли са, леки ли са, наситени ли са и пр.

Благодаря! Hug
И двата парфюма са доста хубави. Първия е женствен, наситен, топъл и шлейфов. Есенс е ирисов аромат с добра трайност и хубава сила, без да се усеща твърде много. Мирише на чисто и е доста харесван парфюм. Без проба не бих ти препоръчала нито един от двата. Peace Шишетата и на двата са много красиви. Шариола има и пръстен на гърлото. Wink Той обаче мисля има два варианта и аз съм носила ЕДП и мога да говоря за него.

# 141
  • Стара Загора
Емиа, Мимси, благодаря ви.  Hug
Имам достатъчно парфюми, добре че се допитах до вас, а не се поддадох.  Laughing

# 142
Мимс, аз имам възрастни роднини, които така говорят. Родителите им са се преместили точно след Втората Световна и българският, който говорят, е като замръзнал от тази епоха защото не е било възможно да пътуват до България през комунистическо време.

Пробвах Rose des Champs Eau de Toilette на Локситан. Лека и приятна лятна роза е. Знам, че има още няколко любители на рози.

Пробвах и Donna Karan Woman. Бутилката е наистина ефектна. Приятен, нежен, и ще е лесен за харесване.

# 143
  • София
Pixie, като каза Donna Karan, някой знае ли, дали новите Black Cashmere и Chaos ще са като старите или са ги поокастрили откъм съставки в пирамидата?

# 144
Pixie, като каза Donna Karan, някой знае ли, дали новите Black Cashmere и Chaos ще са като старите или са ги поокастрили откъм съставки в пирамидата?
Chaos според мен няма разлика, макар да съм ги тествала паралелно, но стария беше само от пробичка/спринцовка.
За Black cashmere  и на мен ми е интересно?

# 145
  • Germany
Добро утро, парфюмни Hug
Към какво посягате, когато сте нещастни, болни, разклатени устоите ви или подложени на изпитание? Аз от две седмици съм под голям стрес и днес посягайки към Sensuous Noir сякаш намерих мир със себе си  Rolling Eyes Някак го усещам, все едно, че съм се прибрала у дома. Действа ми успокояващо топлата му дървесина, медената му гъстота ми нашепва, че всичко ще бъде наред, а красивата тъмночервена роза ми казва, че не бива да губя същността си, че още ме бива Wink. Харесва ми чувството на стабилност, което ми носи този парфюм, сигурно за това е един от любимите ми парфюми.

# 146
  • София
Аз посягам точно към Sensuous Noir (когато ми липсва прегръдка и топлина и увереност) или Розата на Пол Смит (това в случаите, когато ми трябва да се почувствам свежа и чиста и прозрачна).

Хрис,  Hug много те бива даже  Wink

# 147
  • Sofia
В такива моменти изобщо не ми е до парфюм.

# 148
Аууу, Хриси, какви са тия негативни мисли!?

Аз посягам към някое от Мерветата, когато искам да се чувствам все едно съм у дома.
Това би било интересна тема: Кой парфюм използвате, когато сте тъжни, без самочувствие, весели и т.н.

Днес ще съм с Tumbuktu- мистериозен, дървесен, с убийствен едва загатнат тамян. Чак ме е яд, че си нямам дълга рокля с африкански или индиански мотиви, а толкова отдавна се каня да си купя. Точно с такава дреха си го представям.

# 149
  • Варна
Такива парфюми, които ползвам при разни депресивни състояния, обикновено след като отмине дупката ги намразвам. Дори и да не ги намразя, винаги ми напомнят за неприятния период, а кой иска да се връща там. Така че нямам такъв нарочен и не искам да имам, защото след това ще го захвърля, а и не искам да си създавам, така да се каже, предефинирани модели за нещастие. Ако изобщо се сетя за парфюм в такава ситуация, хващам нещо по-леко и ненатрапчиво и пръскам без да очаквам каквото и да е. Не обичам да си лустросвам нещастието.
В щастливите моменти е друго, то е ясно  Simple Smile

Ковачева, в такива моменти се опитвам да си напомням една фраза: "И това ще мине"  Hug

Общи условия

Активация на акаунт