Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 816
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Не обичам да си поливам депресията или нещастието със специален парфюм-нито вътрешно , нито външно Simple Smile Далдисвам до дъно и сама се изкарвам обикновено пак на светло. Не споделям много и също съм на принципа -И това ще мине Simple SmileИ хубавото и лошото обаче. Но имаше време когато настъпващата есен ме депресираше леко, сега обаче толкова я обичам и я чакам с нетърпение.В такова време предесенно искам да съм постоянно.Ако намеря аромат който да ми го докарва няма да е зле.

kovatcheva Hug

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:54 от raz_nejena

# 151
  • Germany
Благодаря ви Hug
Като се полея с любим парфюм и съм почти като барон Мюнхаузен Mr. Green - хващам се за косата и се вадя от блатото Wink
И аз обичам есента Grinning. За мен есенни са всички златисти, амброви парфюми. Аз вече съм включила на такава вълна и нося Ирис Тайзо, Алшими, Ориенталския салон. Усещам ги топли, златни и спокойни.

# 152
Благодаря ви Hug
Като се полея с любим парфюм и съм почти като барон Мюнхаузен Mr. Green - хващам се за косата и се вадя от блатото Wink

Simple Smile
Това много ми хареса  Hug

Аз пък слагам някой не толкова любим или направо безличен, за да е в тон с настроението ми, когато съм в дупка  Rolling Eyes

# 153
  • София
Или нищо не слагам, или нещо, което не ме дразни. Депресивните настроения не си ги лекувам с парфюми. От тях научавам много.  Само те ми подсказват какво още не знам за себе си и колко по-различна мога да бъда.

Sensuous Noir - прекрасен, прекрасен. Топла и чувствена се чувствам с него.
Звезди, ако случайно надникнеш тук, това е за теб  bouquet

Скрит текст:
Е купих му на Короманделчо рокля! Отива му много.

# 154
Момичета може ли да ви попитам каква е разликата между Мяу и Пърр на Кейти Пери? Влизат ли в категория сладки аромати? Някоя ползвала ли ги е? Simple Smile

# 155
  • в голямото село
Аз пък не свързвам депресивните си моменти с парфюмите, всъщност искам да кажа, че един прекрасен парфюм може да ме измъкне от това състояние. Подобно на kovatcheva   Hug Hug
Не веднъж съм казвала че Шанел 19 е моя парфюм за трудни моменти...

# 156
Когато скоча в черната дупка, ни парфюм, ни нови дрехи ме спасяват. Макар че пробвам де, когато съм си вкъщи, се поливам през половин час с някоя имитацийка (за да не си хабя хубавите  Grinning). Не ми става по-леко, ама поне съм парфюмирана  Laughing. Забранила съм си да влизам в парфюмни сайтове, когато съм в лош период, защото в стремежа си да изляза от черната дупка, доставяйки си малко радост с нов парфюм, скачам с двата крака във финансова дупка. Та затова вече цял месец нямам нови придобивки  Cry.

# 157
  • някъде под слънцето...
Когато разбрах, 4е ба6та ми е пътник и отидох да го видя за 4 дни   мислех какъв парфюм да си  взема Избрах Една априлска ве4ер  който е доста възду6ен и ненатрап4ив  отсипах  си в едно 6и6аре.
След истори4еското ми пътуване  заради ста4ката на на6ето лети6те  се наложи да правя прехвърляне във Франкфурт и Рим  на път  за София , за  по направо ooooh!,  оказа се , 4е багажът ми е  останал  във Франкфурт.Донесаха ми го в деня преди да тръгнаа обратно.Парфюмът бе6е изтекъл...Явно не е   бил подходя6т.

Когато съм в кофти настроение се овонявам хубаво на коктейл Молотов, който вклю4ва поне 3 или 4 атомни бомби Simple Smile
Това го правя и когато трябва да съм на някакъв банкет , а нямам желание да говоря с никого.Така е сигурно, 4е никой няма да опита да се приближи.Действа безотказно

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 22:42 от sl

# 158
  • Пловдив
 Laughing Това звучи добре, но какви са тези коктейли , които правите? Вече няколко пъти засичам в темата "коктейл от парфюми" хихи, хайде светнете ме малко и аз да си направя един  Crazy  Joy  . 

# 159
  • някъде под слънцето...
Ами зад у6ите, на деколтето и на китките слагам разли4ни парфюми обикновено доста интензивни.
Коктей Молотов казвам, за6тото веднъж ме попитаха с какъв парфюм съм и аз отговорих  Молотов последва въпроса на кой то4но на Молотов  това марката или името на парфюма е hahaha Joy Joy
Понякога когато съм по добра слагам разли4ните версии ЕДТ, ЕДП и пп на разли4ните места, тогава не е такъв мор и няма трупове на купове Laughing.
Познатите ми  казват , 4е моите парфюми са от категорията "това съм аз,  и 6те остана  не зависимо дали  това ти харесва" за6тото не смеят да кажат 4е парфюмите ми са 4исти баби4ки  Joy

# 160
  • Пловдив
 Joy Аз пък си помислих, че се смесват няколко парфюма в едно шише и се пръска с тях Simple SmileSimple SmileSimple Smile или пък че се пръскат няколко парфюма един върху друг Simple SmileSimple SmileSimple Smile, хахах тук вече сигурно ще има припаднали хихи. Еми ще пробвам утре с един летен коктейл Simple Smile , да видим какво ще се получи  Mr. Green

# 161
  • на североизток от Рая
 Аз много често съм с два парфюма. Един пръскам на китката, че да си я душа, а друг пръскам на деколтето или зад ушите. Приятно е.  Simple Smile

# 162
  • някъде под слънцето...
Да, когато някой ме пита за6то пръскам разли4ни , отговарям 4е този зад у6ите е за околните, този на китките за мен, а този на деколтето, според зависи Joy hahaha hahaha
До толкова са свикнали с моите 6туротии, 4е  е имало слу4аи в който мъже са си записвали парфюмите, които съм използвала и пропорциите(едно или две пръскания) Joy Joy hahaha,

# 163
  • Пловдив
Аз в чуденка кой парфюм да избера за деня често го правя , но по едно пръскане на лявата и дясната китка , това не го броя Wink утре ще сложа ударна доза от няколко парфюма , само да не забравя  Crazy . Сега се отдавам на размисли - кои точно да бъдат .

# 164
  • някъде под слънцето...
Внимавай с коли4ествата и парфюмите , Молотов е убийствена комбинация. за непривикнали носове.
Онзи ден бях бяла  и добри4ка и се полях, зад у6ите Хабанита ЕДП, на деколтето Хабанита ПП и на китките ЕДТ.Каква смрад бе6е Joy hahaha
Няма6е загинали, дори и комплименти отнесох  Joy hahaha hahaha
Днес бях с Фракас зад у6ите, малко 4ерен уд на Монтал(благодаря на феята, която ме запозна с него Heart Eyes) на  китките  и Ла перла  на деколтето.Няма6е оплаквания, дори обратното клиентите оставяха подадената от мен ръка  да  стър4и в края на операцията и бързаха да ми дадат две целувки по бузите(традиционният поздрав тук), явно Фракас им харесва6е пове4е  Joy hahaha hahaha
Днес пробвах най накрая 4ерната Далия едп , видях, 4е са пуснали и едт , много нежен, дори прекалено нежен за мен, пробвайки едп, загубих интерес към едт
Видях, 4е са пуснали е едт на Джими  4у но и нея я преско4их
Това съ6то ми се видя много лайт
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Un-Air-d-Escapade-14539.html
Видях  и едно Кензо
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Madly-Kenzo--12759.html
което ми заприли4а на Галиано едп

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 20:40 от sl

Общи условия

Активация на акаунт