Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • в голямото село
От близо 4 години всеки ден чета темата, нищо че пиша рядко. Тя за мен винаги е била разтуха след тежък работен ден или просто добра компания с кафето. Но днес докато ви чета плача - и аз съм загубила баща си, но трябваше да избера дали да отида на погребението му или да запазя детето си - бях бременна в началните месеци и трябваше да лежа, заради проблеми. Е избрах детето, но все още някак не мога да си простя.. А за парфюми тогава не съм и помисляла
Момичета прегръщам ви силно Hug Hug Hug Hug

И за да не е спам - днес съм със Серпентината на Кавали - е най-накрая го усещам този парфюм

# 181
Значи смятам трябва да разведрим темичката лекинко! Официално съобщавам, че сахарския горещ въздух стигна и до Германия и моя град държи рекордните температури! Юхуууууу най-после истинско лято с температури над 35 градуса, на всичкото отгоре е уикееееенд! Искате ли малко вицове?

Съпруг и съпруга вечеряли в къщи и по едно време се звъни на вратата. Жената се стреснала:
- Леле,мъжа ми си идва!
Съпругът и хоп-скочил в гардероба. По едно време се усетил, излязъл от гардероба и казал:
- Брей, жена, с тия командировки, как сме се изнервили!

NSTALLING GERMAN SUMMER.....
███████████████░░░░░░░░░░░░░░ 44% DONE.
Install delayed....please wait.
Installation failed. Please try again.
404 error: Season not found. Season "Summer" cannot be located.
The season you are looking for might have been removed, had changed it's name, or is temporarily not available.
Please try SPAIN...

Един човек седи високо в клоните на едно дърво. Минава друг човек и го пита :- криле от red bull? Не, шубе от питбул!

Май и аз съм спам, ама какво да се прави...  Mr. Green

# 182
  • Пловдив
 Joy Рени и мен От сълзи на смях ме изби от вица за командировката Wink)) ! Благодаря ти!
Днес съм с коктейл нинфео, мъжкия дюн и нилските Simple Smile))  . Леко ме удари в земята от начало понеже пръснах обилно , но после се уташожиха нещата, отзиви нямам още Simple Smile))

# 183
  • на терасата
Rennie, супер са вицовете, благодаря Simple Smile

По време на отпуската бях взела само Happy Heart с мен. И преди да го заведа на почивка ми ухаеше на отпуска, а сега вече ще свързвам този аромат и с конкретни преживявания на релакс и удоволствие от мързела.

С това, което написах, предлагам да сменим темата, нека си говорим за парфюмите в щастливите мигове от живота ни Wink

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 14:58 от рак-щрак

# 184
И аз съм с коктейл днес- Lolita L е основа, J'aime и Аметиста по едно "пръс" на всяка китка.
L почти не го усещам, смятам да го ликвидирам до две седмици с тези темпове на употреба.

За маниите... аз казах, че нямам друга, но не е съвсем така. Не е колекционерска страст, а увеличен интерес към Корея- филми, музика, кухня, език, а с тези ББ кремове съвсем. На аватара ми е корейка, и косата ми е в корейски стил.

# 185
  • Велико Търново
Здравейте  bouquet Имам нужда от помощ Praynig в парфюмен размисъл съм Wink Колебая се между четири парфюма/всички ми харесват,но засега имам възможност да купя само един Tired/,та...това са - Guerlain l'instant magic, Guerlain idylle, Balenciaga Paris L`Essence, и womanity Thierry mugler Thinking Кажете ми как се държи всеки един от тях,трайност....?

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 16:58 от *Biskvitka*

# 186
  • Sofia
Много са различни четирите.
По-добре ни ориентирай какво харесваш или какво ти се носи като аромат.
НЕ препоръчвам Womanity , защото всяка втора , и на пазара и в мола мирише на него.  ooooh!

# 187
  • Велико Търново
О,Karen, ти ме насочи за едно от предпочитанията си- да НЕ ухае всяка втора жена покрай мен на същия парфюм Laughing Тогава, Womanity-то със сигурност отпада.
Да,вярно е,че всички парфюми са много различни,но ми допадат до един Wink-водещото,ако мога така да се изразя,е трайността и усещането за чистота,свежо ухание....
П.П.Допълвам,че съм тествала и четирите парфюма,но ми е трудно да преценя трайността от едно пръсване на китката Confused

# 188
  • гр.Добрич
Аз съм от неразбиращите от парфюми, но бих казала, че Герлен са повече сладки аромати, отколкото да носят усещане за чистота. Баленсиагата не познавам.

Тъй като съм от дълбокия прованс и при няма кой знае колко голям изор на парфюми. Миналата седмица влязох в една Сефора в Констанца и се побърках направо. Реших да пръсна често споменавания Allure, Bronze Goddess Soleil,  Cartier Baiser Volé. После обаче ги обърках и не мога да различа Алюра от Богинята. Всъщност едното картонче почти изветря, а другото мирише остро.

# 189
  • Козлодуй
Идилията не познавам,за Уоманити споделям мнението на Каren.Balenciaga L`Essence нося днес,за мен той е точно чист,уютен и свеж,един от малкото такива,които харесвам и нося с голямо удоволствие.Не е от най-трайните върху мен,но това е субективно,както знаем.А за предстоящите по-хладни месеци L'instant magic е много добър.Вкусен,шлейфов,изключително траен.Така че изборът се свежда до два,като аз бих взела и двата Grinning
Една приятелка,неангажирана парфюмно,ми беше на гости тези дни.Покрай всички сладки приказки реши да душне някой и друг от моите любимци.Определено прояви предпочитания към любимците на щерката - по-нежни и цветни ухания,каквито аз не нося.Но много ми беше интересна реакцията и,като стигна до Мароканската пустиня.Открих,каза,парфюмът на мъжа на моите мечти.Мога само докато го мириша,да получа оргазъм Mr. Green

# 190
Здравейте  bouquet Имам нужда от помощ Praynig в парфюмен размисъл съм Wink Колебая се между четири парфюма/всички ми харесват,но засега имам възможност да купя само един Tired/,та...това са - Guerlain l'instant magic, Guerlain idylle, Balenciaga Paris L`Essence, и womanity Thierry mugler Thinking Кажете ми как се държи всеки един от тях,трайност....?
Уоманити е масов и все по-неприятен парфюм точно поради тази причина с уникална трайност.
Баленсиагата Есенс е слаб летен аромат и времето му безнадежно отмина. Peace
Междика и Идилията обаче идват сега в силата си и двата са трайни, плътни и хубави, но Меджика е по-силен, по- шлейфов и се развива по-добре в студено време.

# 191
  • на североизток от Рая
 Ох, Сънче,  hahaha. Чак ми се прииска да я подуша тая Мароканска пустиня. К`ви оргазми, бе?!

Hug

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 08:27 от neli mar4

# 192
.Открих,каза,парфюмът на мъжа на моите мечти.Мога само докато го мириша,да получа оргазъм Mr. Green
Това си е за номинация smile3532 newsm48

Днес си успокоявам нервите с Боис де ирис на Ван Клийф. Помага ми да не завия като бясно куче към слънцето, луната... както дойде Rolling Eyes

# 193
  • Варна
Аз по рецептата на Ковачева поносих Хиноки в комбинация с Херба Фреска. Много хубаво!
А само Хиноки го помечтах за ММ  Heart Eyes

# 194
  • Велико Търново
Благодаря ви за препоръките  bouquet
В интерес на истината,най-силно остана на мен Меджик на Герлен,та засега това ще е Wink Вече нетърпеливо пуснах поръчка в parfumi.net Peace По-нататък ще отдам нужното внимание и на Идилията Peace
Продължавам да ви чета с голям интерес  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт